Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šaleška dolina stane Slovenijo več kot sanacija bank

Šaleška dolina stane Slovenijo več kot sanacija bank

Šaleška dolina stane Slovenijo več kot sanacija bank po finančni krizi. Leta in leta so ime 3x manjše stroke pri ogrevanju stanovanj, večina denarja pokradli ljudje iz tega lokalnega okolja. Celo sedanji župan Velenja je bil direktor TEŠ in je soodgovoren za sedanjo situacijo. Mi pa plačujemo kot norci.

To so tisti, ki tulijo, da gre ves denar v Ljubljano, zato so njihove občine revne.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja, 28.11.2024 ob 19:16

Šaleška dolina stane Slovenijo več kot sanacija bank po finančni krizi. Leta in leta so ime 3x manjše stroke pri ogrevanju stanovanj, večina denarja pokradli ljudje iz tega lokalnega okolja. Celo sedanji župan Velenja je bil direktor TEŠ in je soodgovoren za sedanjo situacijo. Mi pa plačujemo kot norci.

to je ena najvecjih lazi kar jih je servirala golobova banda, kumer, golob so kriminalci in laznivci ki jih slovenija se ni videla

Dobo so se omastil  ti iz Šaleške doline pri Slovenski Energetiki. Vsi superbogataši  in člani SD.

WD40, 28.11.2024 ob 19:51

Dobo so se omastil  ti iz Šaleške doline pri Slovenski Energetiki. Vsi superbogataši  in člani SD.

ti sodis v krog golobovih laznivcev…dobro napihujete golobje lazi

Največ so pokradli in si nabasali žepe vsi ki so bili zraven pri izgradnji novega TEŠ. Cele verige ljudi in ja zelo verjetno gre tudi za kakšne ljudi iz tistega konca. Tu je govora o milijonih. Odgovorni pa so vsi ki so dali zeleno luč. Že takrat se je vedelo za premog v premogovniku in za emisijske kupone ter da TEŠ ne more biti pozitiven.

Avtor svetujem ti branje pregleda računskega sodišča. Je javno objavljen (kar ni zatemnjeno). Ko to prebereš prideš do sklepa da toliko ljudi res ne more biti tako neumnih. In kaj so potem če niso neumni?

se 1x folk verjame vsem lazem od goloba, kumra racunskega sodisca itd….ni cudno da volite zgolj najbolh zabiti primitivni in neumni ljudje…..kaj cakajo…ugasnit tes 6, danes, zapret rudnik danes, velenje za ogrevanje ne rabi tes 6 vi kreteni zahojeni, vam ni nihce povedal svojat zabita da je zato ostal blok 4 s plinsko turbino?vam je golobji laznivec to prefrigano zamolcal?danes sem slisal najvecjo bedarijov svojem zivljenju….in to iz ust kretenskega kumra….do zdaj je blok 6 proizvajal elekriko in je bil stranski produkt para ki je v orocedu hlajenja ogrevala velenje, zdaj bom jaz uzakonil da bo blok 6 ogreval velenje, stranski produkt bo pa elektrika….in take zblojene idiote vi ovce zabite volite?elektrika je stranski produkt pri ogrevanju ?teleta fuknjena

Sedanji župan bivši župan Velenja,  Rotnik,   Rosec,  Zagožen ,  lahko še naštevam.

Ja, 28.11.2024 ob 20:41

Sedanji župan bivši župan Velenja,  Rotnik,   Rosec,  Zagožen ,  lahko še naštevam.

kaj tocno nastevas bebec?nastej se goloba in njegove goljufije?

Človek se vpraša, če delajo tam kakšne tečaje za korupcijo ali so že naravno bolj talentirani.

Mislim da so imel v SD interne tečaje.

Julij Cezar, 28.11.2024 ob 19:32

to je ena najvecjih lazi kar jih je servirala golobova banda, kumer, golob so kriminalci in laznivci ki jih slovenija se ni videla

Ne Serji, Velenjčan. Resnica boli. Ste Žakelj brez dna.

Kako so bili privoščljivi, ko je Zasavje moralo zapirati rudnike rjavega premoga, oni stroka pa so lahko kopali lignit. O zalogah se je vedno špekuliralo, le zakaj se ga uvaža. Oni se bodo na račun SLO še naprej greli pod ceno, Zasavje pa so stisnili v kot in se plačujejo stroški gretja kot bi kurili zlate palice. Pa pravičen prehod, za koga že?

Poglej raje celo sliko. Tudi v Zasavju so se talali milijoni. Desetletja ste dobivali milijone za zapiranje. Kar nekaj ljudi je dolgo časa zelo lepo živelo na ta račun. Kar se tiče vašega dragega ogrevanja, ni problem o nekopanju premaga, ampak navadah in mišljenja vaših vodilnih na občinah.

Pa še nekaj v zasavju je še najmanjši problem drago ogrevanje. Kar se bo pokazalo čez par desetletij. Tako kot se je zdaj pri TEŠ. Vodilni so točno vedeli kaj bo.

Kar se pa tiče TEŠ –  premog ali plin, oboje je nerentabino. In še enkrat to se je vedelo že vnaprej. Vmes so se menjale vlade, levi, desni, srednji. Vsi so isti.

Resnično ne vem od kod vam bedastoče da ima Velenje najcenejše ogrevanje. Več kot 10 let (ker imam tam znance) je bilo ogrevanje v Celju veliko cenejše.

Nategovali so nas s priključnimi močmi – tako da smo (vsaj mi) plačevali dolga leta najmanj 100 na mesec samo za ogrevanje tople vode (v mesecih ko se ne ogreva). Niti se nisi mogle odklopiti (zasebne hiše so morale plačevati kljub vsemu en znesek mesečno)

Ja nekateri so obogateli, ampak ne stanovalci Velenja.

Zasavje je zapiralo rudnik v času Drnovškove vlade (njihov človek), nihče jim ni bil privoščljiv.

Jaz tu ne vidim nobene logike. Ena Poljska ima več kot 100 termoelektrarn, Nemčija je lani odpirala termoelektrarne, ker ni bilo dovolj plina … Mi pa zapiramo en faracajk, ki je recimo bolj ekološki kot katera koli termoelektrarna na Poljskem.

Kdo to razume?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close