Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice SABUNIKE PRI ZADRU

SABUNIKE PRI ZADRU

Zanima me, ali je kdo že bil tam? Letos se tja odpravljam preživet svoj dopust, zato me zanimajo zanimivosti v okolici Sabunik. Kje so kakšne zabave; živa glasba, diskoteka, dobre plaže,…

V bližini je tudi Zaton in Zadar – mi lahko tudi kdo o tem kaj svetuje??

…bila tam pred dvemi leti….PODN!!!!!

sence nobene, mivka na plaži….na zabavo pozab, razen če greš v Zadar. Zanimivosti so v Ninu, pa v Zadru, pač tipično obmorsko…..Sicer pa malo poišči nazaj, to temo smo že enkrat obdelali, mogoče kak mesec nazaj…poglej

Odvisno kaj iščeš. Meni je tisti mir, pa mivka na plaži super odgovarjala. Za senco smo pa imeli senčnik s seboj. Zadar kot mesto mi je pa itak zakon in je z avtom zelo blizu.

Mi smo hodili V Sabunike skoraj 15 let,ko je imela Emona tam še svoje sindikalne kapacitete.Po vojni pa sem šla v Sabunike tudi že s svojo družino.Naj vam povem,da je to miren obmorski kraj,primeren za družine z majhnimi otroci.Tu vsekakor ni kraj za mlade in zabave željne dopustnike.Naselje je prepleteno s asvaltiranimi potkami,kjer se da voziti s kolesi in rolati.V naselju sta le dve ali tri manjše trgovne s najosnovnejšimi živili in na novo so lani odprli en lokal,kjer se da jesti in piti.Plaža je res brez sence,a našim otrokom je bilo veliko bolj do tiste mivke(na plaži in v vodi) in nizke vode,po kateri so lahko brezskrbno čofotali in noreli.Če si si zaželel trgovin in mestnega živ žava,si se odpeljal v Zadar,ali pa zvečer v bližnji Zaton,kjer imajo za otroke veliko zabave,za starše pa veliko ponudbo restavracij,kafičev,slaščičaren in manjših trgovinic.Za vsakogar se kaj najde.Torej,priporočam mladim družinam,ki si želijo mirnega dopusta.
Pa lepe počitnice!

Hvala vsem za opis in nasvete. Želim vam lep dopust!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close