Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice s tovornjakom v Istanbul

s tovornjakom v Istanbul

Pozdravljeni!

Zanima me ali je kdo od vas že potoval s tovornjakom (vnaprej dogovorjeni prevoz) v Istanbul?

Slišala sem že za prevoze v Francijo, Španijo, London … Vendar ne še za Istanbul.

Ima kdo izkušnje, informacije, telefonsko, email, naslov? Karkoli 🙂

Lp

Ejla, kaj ti bi sla samo po Turciji ali te mika tudi Iran? Tudi jaz sem razmisljala o tem nacinu prevoza, ampak bi bilo z vlakom najbrz hitreje, pa tudi predrago ni… Lp.

Zdravo, po moje ni nikakrsen problem priti do Istanbula s kamionom, glede na to koliko jih vsakodnevno precka Slovenijo mimo Maribora (Sentilj-Gruskovje nato cez Zagreb, Beograd, Nis, Sofija…). V glavnem gre za soferje, ki vozijo blago iz Nemcije ali ‘zahoda’. Sama se najvec vozim s kamioni, ki jih sproti zastopam in tudi Turkov ni bilo malo, tako da mislim, da ne bo velik problem. Konretnega kontakta pa vendarle nimam, ker nikoli nisem nikomur rekla za telefon, pa sicer redki Turki znajo nemski ali angleski, vsaj soferji. Mislim, da ce gres na terminal na meji, da je najboljse.Vendar to ni vnaprej dogovorjeno, zato ne vem, ce se ti da takole stopati. Srecno!

Živjo!

povej mi, prosim, kakšne informacije imaš glede vlaka? Koliko stane? itd…

Vem, dsa obstaja nekakšna varjanta za 25.000sit povratna do Istanbula, a nikakor nikjer ne najdem.

Mogoče kdo kaj ve?

Sama nimam nikakoršnega plana, me pa tudi vleče bolj proti vzhodu … proti Iranu…

🙂

Ja vlak od Ljubljane res stane 26000 sit, gre za euro domino varianta, pa mlajši moraš bit od 26 let (ne vem, kako je s tem, če si starejši). Pa še tri dni se lahko zastonj prevažaš po Turčiji. Vse dodatne informacije na glavni železniški postaji v Ljubljani, na njihovi internetni strani itd…

Če si starejši od 26 je malce dražje. Če pa starejši od 60 let, pa spet ceneje.
Vaš link

Jaz sem enkrat sel podobno pot, se v ranjki Jugi. Sel sem kot spediterski pooblascenec do Jugo meje, ker dlje nisem hotel. Lahko bi se pa peljal do Istanbula s tistim kamionom.

Sicer ni bilo ne vem kaj placano, ampak za dva pira in kak kebab je pa bilo…

Pa se zastonj sem se potepal po svetu, saj mi je sofer kamiona ves cas kuhal isto hrano kot sebi, pa se posteljo mi je dal v kamionu.

Zadeva se je cisto obnesla…

lp

bv

Hm.. s tovornjakom v Istanbul? .. no ja.. s traktorjem nebi sel? malim fergusonom? 🙂

ugodna varianta sploh kar se casa tice je baje avtobus ljubljana – skopje (slisal sem za ceno 9000SIT, enosmerna) in potem avtobus skopje – istanbul (30 evrov).

Ampak potem se nucas nujno vizo za Macedonio!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close