Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek S prstom do orgazma

S prstom do orgazma

Mnogokrat si s prstom dražim ščegetavček in to med seksom. To mi tako zelo paše in me pripelje do super orgazma. Zanima me, kaj vi moški mislite o tem – dobite občutek, da niste dovolj dobri, da bi zadovoljili žensko ali vas stvar dodatno zrajca? Jaz tega namreč ne počnem zato, ker me ne bi zadovoljil samo penis, ampak ker mi je tako zelo fajn. Orgazem doživim tudi, če nimam dela s prsti, samo……………skratka, kako deluje na moškega, če se ženska med seksom še dr…..?

LP Hoty

Jaz tudi ponavadi prakticiram omenjeno, pa mi je nekrat eden rekel, da ga s tem žalim, drugega pa je to rajcalo…..odvisno od situacije in partnerja, se mi zdi…

Mene to ne moti,pravzaprav me vzburja, še posebno je občutek tesen če ji kakšen prstek uide v luknjico.

Ma zarad mene bi si ga lahko tud z zobno ščetko :-))

Ja men to ful rajca, je cool če si to zraven dela. ;)))))

oopa

Ja tud jest med sexom rada mal se z prstkom drazim scegetavcek…moj tip uziva ob tem pogledu in ga full rajcajo take zadeve…:)

enako

Mislim, da to počne vsaka ženska. Ali pa vsaj tiste, ki si to upajo nardit pred partnerjem… Mojga zelo vzburja in mi včasih kar sam nakaže na to, tako da mi premakne roko tja. Al pa kam drugam…

Jaz to smatram kot dodatno pomagalo. Mi je pa všeč, da je zraven aktivna.

Upam, da nimaš zato kakega slabega filinga! To je pa res tako rajcig… Že neki mojih je tko počel, pa mi je to ful všeč.

Pa še fajn je, ker ji pol vsaj kukr tolk zihr pride! Ni slabšga kukr ženska, k hlini orgazem!

Zato drage dame, kar prstke v akcijo!

Prej sem imela problem, ker mi nikoli ni prišlo, zdaj pa ko sem “gor” prišla, (da če si dražim poleg ščegetavček )da mi vedno pride, pa nikoli več ne prakticiram sexa brez tega.Mojega partnerja to ne moti, ravno obratno:)

Ja, hvala bogu, da večine moških to ne moti. Velikega O na žalost še nisem doživela brez malce pomoči. Največkrat kar sama, pa tud fant zna kar pridno sodelovat. A zdaj nej pa punce užitkov stradamo, da se slučajno ne bi kakemu tipčku zamerile, ki tega ne more sprejet?
Ne, hvala lepa.

Bravo Dondy!
Tudi midva tako prakticirava, pa kakih pritožb (vsaj do sedaj) še ni bilo.
Pa saj se to itak tako naredi, da pri tem obadva uživata.

Itak je za več kot 50% žensk orgazem težko doživet brez draženja klitorisa, tko da se s tem res brezveze obremenjevat…je ena čist rajcig zadeva, tko za nas kot tudi za naše tipe (vsaj večino) 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close