Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S prihodom vse večjega števila tujcev je Slovenija vse manj varna država

S prihodom vse večjega števila tujcev je Slovenija vse manj varna država

Lahko si zatiskamo oči, a je treba priznati, da je Slovenija vse manj varna, odkar se je sem preselilo veliko tujcev. Nekoč niti v mestu nisi srečal veliko njih, zdaj jih pa že v manjših krajih ali celo vaseh. Ne, nisem ksenofob. Sprejemam drugačnost, a to množično priseljevanje za tako majhno državo, kot je Slovenija, zagotovo ni dobro. Sem spuščamo ljudi brez vednosti o njihovi kriminalni preteklosti, potem pa se nekateri še čudijo zvišanju stopnje kriminala.

Velika Britanija 2025.
DEVET glavnih BRITANSKIH mest ima muslimanske župane:
London, Birmingham, Leeds, Blackburn, Sheffield, Oxford, Luton, Oldham, Rochdale.

Par dni nazaj je MINISTRICA ZA NOTRANJE ZADEVE v VLADI VELIKE BRITANIJE postala muslimanka s hidžabom. Prisega na koran.

Kaj ima čez minister za notranje zadeve?
Policijo, državne meje, migracije, obveščevalne službe.

Dobrodošli v VELIKI KALIFAT BRITANIJE!

Pri nas je kar veliko tujcev, tudi azil imamo, pa je procent kriminala v mestu padel čez 20%. Hecno. Sumimo da zato ker se slovenska zadeta in zapita mularija več ne upa krast in noret po ulicah ter razbijat stvari in kozlat pred bajtami in fiksat na otroških igriščih odkar več policistov vozi po ulicah.

Če pogledaš slovenski zemljevid kjer je največ nasilja, to niti približno ni tam kjer največ tujcev živi. Večino nasilnega kriminala v sloveniji je še vedno v krogu družine/prijateljev/znancev. Recimo ljubljana ima pomoje veliko tujcev, pa še turisti, študentje in to. Pa ni v nobeni kategoriji nasilnega kriminala niti blizu prvemu mestu v državi. Edini kriminal kjer je na prvem mestu oz. med prvih pet so kraje.

Sumimo da zato ker se slovenska zadeta in zapita mularija več ne upa krast in noret po ulicah ter razbijat stvari in kozlat pred bajtami in fiksat na otroških igriščih odkar več policistov vozi po ulicah.

nah. Policaji ne vedo, kdo je kdo in raje vse pustijo pri miru, da delajo, kar hočejo.

statistika je kurba

Odgovor na objavo uporabnika
ok, 07.09.2025 ob 09:35

Pri nas je kar veliko tujcev, tudi azil imamo, pa je procent kriminala v mestu padel čez 20%. Hecno. Sumimo da zato ker se slovenska zadeta in zapita mularija več ne upa krast in noret po ulicah ter razbijat stvari in kozlat pred bajtami in fiksat na otroških igriščih odkar več policistov vozi po ulicah.

Če pogledaš slovenski zemljevid kjer je največ nasilja, to niti približno ni tam kjer največ tujcev živi. Večino nasilnega kriminala v sloveniji je še vedno v krogu družine/prijateljev/znancev. Recimo ljubljana ima pomoje veliko tujcev, pa še turisti, študentje in to. Pa ni v nobeni kategoriji nasilnega kriminala niti blizu prvemu mestu v državi. Edini kriminal kjer je na prvem mestu oz. med prvih pet so kraje.

@ok
, lažeš .

Beri malo. Že leta 2023 policija zaznala  višjo stopnjo kriminala:

“Po opravljeni analizi so ljubljanski policisti na celotnem območju Ljubljane zaznali 14-odstoten porast kriminalnih dejanj, ”

..https://siol.net/novice/slovenija/policija-o-porastu-kriminala-v-ljubljani-vzivo-616148

“V središču Ljubljane je zadnje mesece opaziti okrepljeno prisotnost policije. Na Policijski upravi Ljubljana pojasnjujejo, da gre za odziv na porast ulične kriminalitete in povečano varnostno tveganje,…”

..https://n1info.si/novice/slovenija/zakaj-je-v-centru-ljubljane-vec-policistov/

Sicer pa je tako povsod:

U Njemačkoj i Švedskoj raste migrantsko nasilje, to pokazuju najnoviji podaci. Europa, a napose zemlje Europske unije suočavaju se s većim problemom migracija.

..https://narod.hr/hrvatska/u-njemackoj-i-svedskoj-raste-migrantsko-nasilje-sto-ocekuje-hrvatsku

Islam je kuga človeštva. Zato je treba izgnati vse muslimane iz Evrope, dokler je še čas.

statistika je kurba, res je!
Stevilo posilstev:

2000:
?? England & Wales: 8,593
?? Germany: 8,133
?? France: 7,500
?? Poland: 2,399

2023:
?? England & Wales: 68,109
?? Germany: 39,029
?? France: 42,400
?? Poland: 1,127

Logična posledica priseljevanja.

Grožnja so Rusi, ne migranti. EU cveti v redu, zakonitosti, svobodi in blaginji!

Ptica973, 07.09.2025 ob 14:44

Grožnja so Rusi, ne migranti. EU cveti v redu, zakonitosti, svobodi in blaginji!

EU cveti? Kje ti živiš? Daj kakšen primer. Mogoče če si prisesan na držane jasli, ti verjamem.

ha ha ha ha ha ha, upajmo da je tole šala, ker drugače nam ni pomoči

Anonimno 8870, 07.09.2025 ob 15:04

EU cveti? Kje ti živiš? Daj kakšen primer. Mogoče če si prisesan na držane jasli, ti verjamem.

‘Ptica’ je verjetno ai – UI algoritem troll. Odgovarjaš ‘robotu’…

kaj bi pa delala policija in tožilstvo? Janezi itak ne znajo druga kot po šihtu it v oštarijo se ga napit, in potem domov spat.

@Ptica973 Vedno me nasmejes s svojimi humorno- cinicnimi komentarji. Dej se. ?

Tam čiz jizaro
Noj čiz hmajnico 
Je tö pravi dum 
Moje zibale. 

Zibali so me
Mamica moja, 
Pöli so mene: 
Hija, hajaja! 

Sem pubič rasov tam,
Sem dro biv vesöv, 
Da sem včasih še 
Kako pösmico zapöv.