Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S predlogi na dan

S predlogi na dan

Vsi tisti, ki pravite mask ne, ker so škodljive. PCT ne bi. Cepljenja nikakor. Zapirali se ne bi.

Imate kak predlog kako zmanjšati okuženost in predvsem resne zdravstvene zaplete, da bi lahko normalno zaživeli.

Tisti, ki ne verjamete, da covid obstaja, ampak samo božiček, mirno obvoz. Zanimajo me namreč dobre ideje in konstruktivni predlogi.

Cel svet ima kovid. In vsi svetovni strokovnjaki so si zelo blizu v svojih ugotovitvah.  Maske so nujno potrebne, Pct tudi, poglavitno pa je seveda cepljenje – vseh brez izjeme.

Mislim da ne bo predlogov; sem to isto vprašal že mesece nazaj, pa dobil samo floskule in zmerjanje s fašisti in debili.

To, akr je jasno že ves čas: čim bolj normalno zivljenje za vse, ki niso ogrozeni – ekstremna zaostrovanja bi morala, ce že, evljati le za ogrozene. Ne pa na počez – dokazuje se, da je cepljenje slabo orozje, zato je potrebno najti drugo resitev.

Sploh je zaskrbljujoče, kako tudi po vsem tem casu znanost z medicino na celu, nima ustreznega odgovora na virus…v kaksnem svetu zivimo, se vprašaš, dalec od silnega napredka, o katerem je bilo govora na vsakem koraku še nedolgo nazaj..

Odgovor na objavo uporabnika
Ahmm, 09.11.2021 ob 08:16

To, akr je jasno že ves čas: čim bolj normalno zivljenje za vse, ki niso ogrozeni – ekstremna zaostrovanja bi morala, ce že, evljati le za ogrozene. Ne pa na počez – dokazuje se, da je cepljenje slabo orozje, zato je potrebno najti drugo resitev.

Sploh je zaskrbljujoče, kako tudi po vsem tem casu znanost z medicino na celu, nima ustreznega odgovora na virus…v kaksnem svetu zivimo, se vprašaš, dalec od silnega napredka, o katerem je bilo govora na vsakem koraku še nedolgo nazaj..

Vlagali so in vlagajo v neucinkovito cepivo.

Se strinjam s pct in maskami, razkuzevanje, a denar bi se moral vlagati v kapacitete zdravstva.

Kjer je zdravstvo urejeno, je veliko manj umrlih za kovidom in nimajo tezav s kapacitetami bolnic.

Pri nas, v Italiji in se marsikje z neurejenim zdravstvom, pa zivimo iz dneva v dan s stetjem postelj na intenzivni in stetjem mrtvih po njej.

imam predlog. Naj iz letal pošpricajo ta planet tako kot špricajo proti kobilicam in komarjem.

Prvo kot prvo nehat posiljevat s cepljenjem. Kdor se želi cepiti, zaradi lastnega zdravja naj to naredi.

Za vse, VSE, tako cepljene kot prebolele, obvezno testiranje 1 x tedensko.

Maske so brezveze, ker k ničemer ne pripomorejo.

Kje se dokazuje da je cepljenje slabo orožje?

Kjer so dobro precepljeni prav ok živijo in porast okužb tam je minimalen. Izkazalo se je le, da po določenem času cepivo ni več tako dobra zaščita, zato se priporoča tretji odmerek. In kaj je s tem narobe, lahko poveš? Veliko je cepiv, kjer za dobro imunost rabiš več odmerkov.

In kdo po tvoje ni ogrožen? Vsi smo ogroženi! Če ne posredno pa neposredno, zakaj vam je to tako težko razumet?

odg. za Ahmm

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 09.11.2021 ob 08:14

Mislim da ne bo predlogov; sem to isto vprašal že mesece nazaj, pa dobil samo floskule in zmerjanje s fašisti in debili.

Ubogi revček lažnivi, a samo zmerjanje si dobil ?

Kaj pa, če se ovce debilne zaprete v bunker in si našvasate nagobčnike ter tam malikujete svoj fašistični režim, kot sem to že petstokrat povedal ?

Drugi pa živimo normalno in svobodno, dokler nas korona ne pobere. Potem pa boste lahko vi prilezli iz svojih bunkerjev in boste brez strahu pred groznimi anticepilci pred katerimi se tako grozno počutite ogrožene.

A ni to dober predlog ?

Avtorica ali če si avtor, če želiš dobro sebi in nam vsem, ni potrebno že v začetku pisat ukazovalno obvoz. Kje ste našli to besedo sploh? Obvoz? Ukazovanje ti je očitno v krvi in po moje si tudi cepljena, zato tako ukazovalno pisanje zviška. A to je bila tvoja odločitev in jaz spoštujem vsako posamezno odločitev in nikogar ne napadam, žalim, kot to počnejo zagriženi cepilci.

Ja jaz ne verjamem v ta nateg! Ok? In ne bom naredila obvoza. A bom vseeno prispevala h konstruktivni debati, ker smo vsi zato na forumu. Če že je treba pogledati globlje, kje se je vse skupaj začelo, primerjati statistiko lani in sedaj. Tudi lani se je počelo vse isto, tudi prirejanje statistike. Če že, naj ljudje raje malo bolje poskrbijo za higieno kašlja in sicer higiene nasploh, umivanja rok in distance. Tudi lani smo morali početi isto, pa smo šli čez vse. A zadeva ima globlji pomen, kot ti misliš. In če si brihtna, boš sama pobrskala, kje je poanta. Na tem forumu je bilo že toliko tega objavljenega, da se ne bom ponavljala. Ustrahovanje in depopulacino narekuje peščica ljudi, EU, NWO … upam, da je bilo razumljivo napisano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close