S pogojem PC se pričakuje kolaps JU
Neprijavljena, 27.09.2021 ob 17:43
Desperadodajka, 27.09.2021 ob 17:02
Kok si pa ti glupa, 27.09.2021 ob 16:57
Desperadodajka, 27.09.2021 ob 16:53
JU je treba privatizirat! Če bi iz javne uprave naredili zasebno, bi tu uradniki postali gospodarstvo, ki ustvarja dodano vrednost na birokratskem trgu.
Veš kaj pomeni privatizacija – dražje dražje in dražje.
Dobiček je vodilo kapitalizma
In kaj je narobe z dobičkom? A bi morala biti povsod izguba? Bi bilo potem bolje? Toliko imate povedati proti dobičkom, zastonj pa ne hodite delat. Stanovanj ne dajete zastonj v najem. Nepremičnin ne prodajate pod ceno, ampak hočete maksimalno. Od delnic bi radi dividende. Lastni dobiček vas ne moti, samo tuji. Vsi bi služili na drugih, nihče pa ne bi smel na vas.
Bedak.
Me prav zanima kako boš vesel ko boš dobil položnico za vodo, odvoz smeti v vrednosti krat 10. Plačal boš šolnino po 3.000 eur na otroka na leto. Pa bodo šole lahko delale z dobičkom. Ko te bo zadela kap ali boš hudo zbolel, te bodo zdravili le če boš zavarovan.
Policija lahko dela z dobičkom samo če napiše več kazni.
Kako pa vojska dela z dobičkom?
Pa kaj? Saj privat stanovanja se tudi kar naprej dražijo in nikogar ne briga. Privat zobarji so dragi, ker pri javnem ničesar več ne dobiš brez doplačila, prideš enkrat na leto na vrsto, pa vam je tako prav. Elektrika se tudi dobro draži. Marsikaj je drago, pa imate vseeno denar za vikende na Hrvaškem, za drage nemške avte, ker korejci za vas niso dovolj nobel, smučanja pozimi v tujini, poleti potovanja vsepovsod, za vsako preseravanje imate denar, boste imeli pa še za privatizirano vodo, komunalo, upravo, šole in tako naprej. Boste vsaj znali ceniti osnovne dobrine in manj zapravljali za bedarije, ki samo onesnažujejo planet. Skrajni čas, da vam zategnejo pasove in shujšajo prepolne riti!
yram, 27.09.2021 ob 17:20
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 17:13
jaz nikoli nisem verjela v te nesmislen ukrepe niti v cepivo ko se je pojavilo. čas je to tudi potrdil.
In v vsej tej zgodbi, kar je zelo resno-si folk še veno ne umiva rok! In preko umazanih rok širijo svakojake viruse, bakterije, glivice, črvja jačeca itd itn..
Umivite si roke pa nehite najedat s cepivom. Pa kako ste lahko tako blentavi, da si strup vase dajete (ki niti ne deluje) a hkrati verjamete da iz umazanih prstov ki jih tlačite med jedjo v usta niste pobrali kakega virusa? O faak ejjjj.. boh ne daj da vam kdo reče, da ste glistavi! ja drugo ne morte bit če jeste z umazanimi rokami ane.
Za zaratrose
To je pa cist res, ljudje si ne umivajo rok (verjetno se tudi na splosno ne umivajo redno) na sadju in zelenjavi je redkokdo iporabil rokavice. Da o tem, da nosijo umazane maske ne zacnem.
Ma jaz sem se na zacetku verjela, da bojo cepiva ustavila virus, danes mi je jasno da je to cista bedarija. Enostavno ta cepiva ne delujejo. Ljudem pa hinavsko grozijo z izgubo sluzbe in si vsak dan znova izmisljajo
vse bolj bizarne ukrepe od pct do zaprtih vrat v ambulante.
je kaj pomagala
Pričakuje se kolaps države. Kdo pa sploh hoče fašistično državo, razen par psihopatov.
(https://www.facebook.com/groups/999695823864713/permalink/1237318086769151/)
Forum je zaprt za komentiranje.