Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek s KT prestaviti m

s KT prestaviti m

Ali je varjanta, da začnem kontracepcijske jesti kar na sredi ciklusa, da bi si prestavila menstro? Ali je treba prvi dan menstre? Drugače jih pa sploh ne jem, imam pa rezervno škatlico doma.

Ja mene tud to zanima. Mam doma Stediril-m. To mi je dala osebna zdravnica, da bi si sam prestavla menstro. Sam k sm not brala nj bi ble to prov kontracepcijske tabletke. Pa ful kriza kaj tam vse pise kasni so mozni nezazeleni ucinki. Zdj sploh ne vem a bi al nebi 🙂

Tudi na sredini ciklusa lahko začneš z KT, seveda pa to ni zaščita, le prestaviš menstruacijo.
Dobro ravno ni pogosto to početi, saj se ciklus lahko spremeni, spremeniš hormonsko raven v org, običajno pa ženski org, dokaj dobro sam poskrbi za uravnovešenost, po menstruaciji,
seveda pri zdravi ženski, ki nima težav.
Koliko ste pa stare punce ?

lp iza

Aja , v zadnji Vivi je odličen članek za vse, ki se želijo poučiti o delovanju hormonske kontracepcije, nasveti za prestavitev in še kaj !

Pa o okužbi z Klamidijo, pred časom je nekaj punc o tem spraševalo !

jst sm 19.

Jest sem 27. Zanima me, če ste sigurne, da ne bom menstre dobila, ko jih bom začela jest? Recimo, da jih začnem na sredini ciklusa.

Donica

zakaj sprašuješ , če ne verjameš ?

Jaz se oglasim le , če vem odgovor oz. sem prepričana v to, kar napišem.

Ko na sredini cikluca pričneš jemati tabletke, maternična sluznica ne more dozoreti , saj se spremeni hormonska vrednost in šele ko prenehaš z jemanjem tbl. se ciklus zaključi in pride do krvavitve.

lp iza

A res? Zakaj pa potem, ko prvič vzameš tabletko na prvi dan menstruacije in se ti le ta ne prekine? Zakaj je potem ni konec tudi v tem primeru?

Madona razumeti moraš mehanizem hormonske kontracepcije, ki niti ni kompliciran, je pa predolgo za tukaj pisati,

lepo bi bilo, če bi mlade ženske v knjižnici vzele literaturo in prebrale o kontracepciji ,
sicer sem ti pa napisala, da kupi Vivo – je dokaj dobro razloženo za popolne laike.

Mene pa zanima se neki. A ce vzames sam 1 skatlco KT, pac sam tok da si prestavis menstro… A se ti lahko po eni skatlci tud recimo izbolsa koza, al pa povecajo joske, pa te ucinski k so pac se mozni,….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close