Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek S kom na dopust

S kom na dopust

Kako butasto vprašanje? Jaz grem na dopust s tistim, s katerim mi je fajn. Kaj ima avto s tem? Če imaš tipa zato, da te vodi po dragih hotelih in te razvaja, men to bolj liči na neke ljubice in bi se počutila ceneno. Če pa si skupaj privošiva kakšen dopust, tudi v dobrem hotelu, pa nimam nič proti. Prav tako sem lahko v apartmaju s tipom, ki vozi 10 let staro Astro, čej je super in je zabaven.

Če hočeš imeti prijetne počitnice, greš s frendi. Če pa si hočeš zajebat dopust, greš z babo. Imel boš nepozabne spomine na teženje, tečnobo in stalno kreganje za vsako brezvezno malenkost.

moj odgovor je sila preprost- že vsa leta hodim na dopust z možem( in o kakšni drugačni “alternativi”sploh ne razmišljam:))

Ti o alternativi ne razmišljaš, on pa ne sme.

😀

Če hočeš imeti prijetne počitnice, greš s frendi. Če pa si hočeš zajebat dopust, greš z babo. Imel boš nepozabne spomine na teženje, tečnobo in stalno kreganje za vsako brezvezno malenkost.[/quote

Eden redkih pametnih in realnih odgovorov.

Kdo vas bolje?

Nekdo ki ima veliko kondicije in je fizicno mocan. Ali kdor ima bolj poudarjene intelektualne, komunikacijske vescine.

Zanimiv clanek, za malo motivacije;)

http://www.reuters.com/article/2007/07/10/us-sex-muscles-idUSEIC04599320070710%5B/quote%5D

Pa to si ti sam izmišljuješ takšna vprašanja al ti kdo pomaga?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Z nekom, ki bi me vizualno bolj privlačil.

s takim, ki bi me 24/7 crkljal in 3x/24 dobro nategnil … lahko pa zjutraj skuha kavo brez, da me s tem zbudi

Kdaj bo pa v službo hodil?

Kdaj bo pa v službo hodil?[/quote]

A pri vas na dopustu v službo hodite? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close