S kom na dopust
sem te kar čakala! 😀 silno si mi všeč s temi tvojimi komentarji, čisto res. nasmejem se, da je kaj. bi še te na pir povabla, ampak kaj, ko sem ženska, me že v naprej ne maraš… 😛
tu si ga pa zbluzil. kdo govori o klošarjih? ampak vprašanje avtorja je pa tako postavljeno, da je res težko dati ‘pameten’ odgovor. hja, kdo pa se na podlagi avta in/ali videza odloča s kom bo ali ne bo šel kam/na morje? ma, če se pa res take najdejo … jim pa privoščim za kak dan, dva nekoga, kot je marihuanca.
sem te kar čakala! 😀 silno si mi všeč s temi tvojimi komentarji, čisto res. nasmejem se, da je kaj. bi še te na pir povabla, ampak kaj, ko sem ženska, me že v naprej ne maraš… 😛
tu si ga pa zbluzil. kdo govori o klošarjih? ampak vprašanje avtorja je pa tako postavljeno, da je res težko dati ‘pameten’ odgovor. hja, kdo pa se na podlagi avta in/ali videza odloča s kom bo ali ne bo šel kam/na morje? ma, če se pa res take najdejo … jim pa privoščim za kak dan, dva nekoga, kot je marihuanca.[/quote]
Seveda se najdejo. Še posebej v tem primeru, ko se gre le za dopust in s tem nič resnega, da bi morala biti ljubezen pogoj.
ja, sej, če gre le za dopust in s tem nič resnega, bi pa ja moralo biti vseeno če ma supermegakul avto ali pa če je lep ko božič. potem se to sliši kot prijateljstvo in zabava na izi.
če pa sta ‘fukfrenda’, ji pa itak mora biti bitno, da jo pošteno po*uka, in potem tudi tu avto nima neke veze (razen, da je kolkotolko komot na zicih 😛 ). privlačen ji pa potem ziher je, sej, drugače se niti slekla ne bi.
Kdo vas bolje?
Nekdo ki ima veliko kondicije in je fizicno mocan. Ali kdor ima bolj poudarjene intelektualne, komunikacijske vescine.
Zanimiv clanek, za malo motivacije;)
http://www.reuters.com/article/2007/07/10/us-sex-muscles-idUSEIC04599320070710
kondicija in mišična masa nimata veze z dobrim seksom, sploh! ma lahko me tri ure, ampak, če tega ne dela kot je treba je to še vedno samo nabijanje v prazno, oprosti.
tudi razgledanost in komunikacijske veščine nimajo veze s posteljo. mu besedičenje nič ne pomaga, če ni pod rjuhami ‘brihten’ 😉
jaz bom šla s takim, ki mi ji privlačen v obeh pogledih. najprej dobi mojo pozornost s karakterjem, komunikacijo, in šele potem z vizualnostjo. eno brez drugega pri meni ne gre. mi je pa ljubše kaj več pameti kot mišic. 😀
To je znano, da zenske v veliki meri ne znate ceniti truda, ki ga moski vlozi v svoje dejavnosti. Naj je to poslovni uspeh ali pa sport. K sreci so posameznice, ki imajo trdo delo in trud za vrednoto. Osebno imam za vrednoto pri zenskah prav tako telesno privlacnost in pa tudi trdo delo. Tudi sam skusam delati na tem kolikor lahko. Zelo dvomim, da mosko natrenirano telo privlaci zensko v manjsi meri, kakor nas moske privlacijo dobra zadnjica in veliko oprsje. Ne pozabimo, da je kvalitetno delo v sluzbi tudi nadvse pomembno in navsezadnje se ne prezivljam s sportom, temvec z delom v sluzbi.
To je znano, da zenske v veliki meri ne znate ceniti truda, ki ga moski vlozi v svoje dejavnosti. Naj je to poslovni uspeh ali pa sport. K sreci so posameznice, ki imajo trdo delo in trud za vrednoto. Osebno imam za vrednoto pri zenskah prav tako telesno privlacnost in pa tudi trdo delo. Tudi sam skusam delati na tem kolikor lahko. Zelo dvomim, da mosko natrenirano telo privlaci zensko v manjsi meri, kakor nas moske privlacijo dobra zadnjica in veliko oprsje. Ne pozabimo, da je kvalitetno delo v sluzbi tudi nadvse pomembno in navsezadnje se ne prezivljam s sportom, temvec z delom v sluzbi.[/quote]
moj odgovor na vprašanje o seksu si čist posplošil in prilagodil.
napisala sem, kaj mene privlači na moškem, da ga izberem za ‘prijatelja z ugodnostmi’.
se pravi, da njegovo (ekstremno) mišičasto telo na mene ne bo imelo vpliva, če me ne pritegne drugače. kar pa ne pomeni, da nekoga ne ceniš ali spoštuješ.
če bi ga hotela za partnerja bi pa res moral kaj več od besedičenja in lepega telesa.
Forum je zaprt za komentiranje.