Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice s kolesom na OI 2004

s kolesom na OI 2004

ola !!!

Zanima me ali je v tej naši deželici dobi kakšen model/modelka, ki bi se bil pripravljen s kolesom odpeljat v Grčijo ???

lp miha

tebi
se pa da!

ola!!!

Mene zanima kako da se tebi da vtikati svojega … v no-sun-place. V primerjavi s tem je kolesarjenje v Grčijo po moje piknik.
lp miha

itak!zato pa zadi pise rini, spredaj pa povleci!(stari zdej sem pa res nesramen-itak)
posteno povedano, z kolesom na OL2004 ne bo piknik ampak muka-ker bojo se povrh cene fejst zasoljene-ampak meni baje ni za verjet-zato poslusaj sebe! lp

dej mi neki povej, zakaj pametuješ tle. Miha je sam prašu, če bi šel/šla še kdo na olimpijske s kolesom. Men se zdi čist fajn ideja, pa tud če mi nebi bla, pač, vroče bo, tm bo drago, pa kaj pol. Važn je, da bi rad dobil še koga in če bi imel letos čas, denar pa kondicije dost bi šel definitivno s tabo ;))

to mi deli!
SORRY za uno prej-mal mi se zeza!++
ce bi mel puscico dol bi sel tut jest s tabo-IN upam da te bo nasla za sopotnika! cav

Admin, kaj ce bi po vzoru nekaterih forumov onemogočil neregistirane uporabnike 😉

Mislim, da ne bi bilo dobro, ce bi omejili pisanje v forume samo registriranim uporabnikom. Še vedno bi se lahko registrirali uporabniki, ki bi lahko delali sranje. Se mi zdi, da še vedno večina uporabnikov na portalu sodeluje neregistriranih. Saj jih razumem. Mogoče pa ne vedo, kaj jim prinaša registracija na travel.over.net-u;))

Sicer spremljam tole debato in me moti, da se tako piše. Mislim, da bi bilo najbolje, da se take uporabnike enostavno ignorira in se jim ne replicira. Če bo šlo čez rob, bom pa enostavno pobrisal to temo, pa bo mir!

Lp, g

Velja ;)))

Aj pozabil miha, ko boš nazaj pa mal povej kako je blo ;)))

HY!

Ja se bom javil. Očitno bo najbolj da grem sam, da se ne bo nerodnih situacij. Sedaj pa samo še nabrat vrhunsko kondicijo pa bo.
lp m

pa bom spet jest vse kriv!!! stari mej se fajn ne glede na moj komentar!

Čao Miha,

Ja jaz sem takoj za. Sem misnla najprej eno krajšo turo ampak tvoja varianta je vseeno še bolj privlačna. Če hočeš mi piš na moj mejl in povej podrobne informacije!

Kdaj je že to?

Kako pa imaš potem namen se vračat? Tudi s kolesom ali s trajektom?

Daj povej, kje približno bi vozil in kake imaš plane za tam dol.

LP, M.

živijo!
mene pa bolj natančno zanima tale tura…kje se bi šlo, kdaj, iz kje si, itd…..
mogoče bi pa bila za to….sem dosti kolesarla – no sicer zdaj že dve leti ne…..in kako si kondicijsko pripravljen:)
KOMI ČAKAM TVOJ ODGOVOR….
pozdrav MATEJA

ola!

Zadnje čase sem bolj ali manj opustil razmišljanje o tem podvigu, kar pa ne pomeni da ne bi šel, če bi dobil prave sopotnike .Če si resna kandidatka za zraven mi piši na moj mail pa se bomo kaj dogovoril.

lp miha

miha777@email.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close