s kolesom na OI 2004
dej mi neki povej, zakaj pametuješ tle. Miha je sam prašu, če bi šel/šla še kdo na olimpijske s kolesom. Men se zdi čist fajn ideja, pa tud če mi nebi bla, pač, vroče bo, tm bo drago, pa kaj pol. Važn je, da bi rad dobil še koga in če bi imel letos čas, denar pa kondicije dost bi šel definitivno s tabo ;))
Mislim, da ne bi bilo dobro, ce bi omejili pisanje v forume samo registriranim uporabnikom. Še vedno bi se lahko registrirali uporabniki, ki bi lahko delali sranje. Se mi zdi, da še vedno večina uporabnikov na portalu sodeluje neregistriranih. Saj jih razumem. Mogoče pa ne vedo, kaj jim prinaša registracija na travel.over.net-u;))
Sicer spremljam tole debato in me moti, da se tako piše. Mislim, da bi bilo najbolje, da se take uporabnike enostavno ignorira in se jim ne replicira. Če bo šlo čez rob, bom pa enostavno pobrisal to temo, pa bo mir!
Lp, g
ola!
Zadnje čase sem bolj ali manj opustil razmišljanje o tem podvigu, kar pa ne pomeni da ne bi šel, če bi dobil prave sopotnike .Če si resna kandidatka za zraven mi piši na moj mail pa se bomo kaj dogovoril.
lp miha
Forum je zaprt za komentiranje.