Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek s katero nepremičninsko agencijo imate dobre izkušnje (ali slabe)?

s katero nepremičninsko agencijo imate dobre izkušnje (ali slabe)?

sem pred prodajo nepremičnine na področju Ljubljane, zato prosim za vaša priporočila, da se ne nasoljim 🙂

moram biti na kaj moram biti pozorna ali jim lahko vse prepustim?

hvala!

nižje smo debatirali o tem, kako vam nepremičninarji pulijo živce, pa me konkretno zanima koga JA in koga NE in vaši razlogi

naredimo črno listo nepremičninarjev?

Lahko ti dam št.Agenta os.poznam.Je pa res ok.Agencija je na zaloški.

Najdi kupca sama in pojdita k notarju, da vama vse uredi.

ker tukaj vse veste in imate ogromno izkušenj, se mi zdi na mestu, da za zlata vredne komentarje vprašam kar vas!

nk9
prosim, ampak bi te prosila tudi za kratek komentar v zvezi z dobrimi izkušnjami

ZAKAJ PA*
težko bom sama našla kupca. tudi nimam izkušenj s tem

Poznam zelo dobro agencijo, vendar vem, da ne smem delati reklame….

Piši na email:

manja.kovac666@gmail.com

Pusti meil.

poznamm in nk9

hvala, vendar maila ne bom puščala. tukaj vsak dan hvalimo in grajamo vse mogoče izdelke in storitve, zato je naš forum bogat. prepričana sem, da Primož s tem ne bo imel težav, sicer pa se bo javil sam:)

če je vaša ponudba iskrena, pohvale in graje napišite tukaj, ker me predvsem zanimajo vaša mnenja

vse vaše bogate izkušnje prišle bodo prav tudi ostalim

Po želji.Po forumu pa ne bom razpravljala o mojem partnerju.Lep pozdrav.

Predlagam ti, da za to raje angažiraš odvetnika, ki se ukvarja z nepremičninami, jih je kar nekaj.

V Ljubljani so to na primer Jernej Pavšek, odvetnica Vatovec, ki naj skrbijo za pravno plat transakcije.

Glede iskanja kupca je pa tako. Objavi oglas na nepremičnine.net, Salamonu in v Delu. Kaj več od same akcije iskanja kupca ti ne bo naredila niti nepremičninska agencija.

Taka kombinacija je v primerjavi z nepremičninsko agnecijo pravno bistveno bolj zanesljiva pa tudi cenejša.

Poznam ogromno ljudi, ki so za nadzorovanje svoje nepremičninske agencije dodatno najeli še odvetnika.

Po nekaj izkušnjah s prodajo/nakupom nepremičnin bi rekla, da je dobra agencija bolj pomembna za kupca kot za prodajalca. Če prodajaš nepremičnino, moraš paziti edino, da dobiš prej denar, preden daš iz rok ključe in papirje. Če pa kupuješ, je pa potrebno paziti še na cel kup drugih zadev.

To je sicer res, vendar ravno to dejstvo in pa po drugi strani dejstvo, da agencijo prvi najame prodajalec privede do svinjarij, saj je jasno razvidno nasprotje interesov treh strank – kupca, prodajalca in agencije….

naša bo šla na tržno inšpekcijo zaradi kršitev in na nepremičninsko zbornico zaradi šlamparije.
Bo pa čez čas tule objavljen tudi rezultat le-tega. Tudi ime.

http://www.viskasoncava.si/2009/04/26/zveza-potrosnikov-slovenije-zps-pravna-pomoc-reklamacije/
http://www.zps.si/svetovanje-in-zakonodaja/stanovanje-upravniki/kdo-je-lahko-posrednik-pri-prodaji-nepremicnine.html?Itemid=291

Nadzor dejavnosti nepremičninskega posredovanja
Poročilo narejeno: 26. 10. 2007
Se mi zdi, da ni nič bolje: 87 pregledov, od tega 31 kršitev.
http://www.ti.gov.si/si/s_cim_se_ukvarjamo/arhiv_porocil/2007_10_26_nepremicninsko_posredovanje/
Leto 2008
V letu 2008 je bilo na tem področju opravljenih 256 inšpekcijskih pregledov. Nepremičninskim
družbam in nepremičninskim posrednikom so inšpektorji izdali 17 upravnih ukrepov, za ugotovljene
prekrške pa izdali 17 plačilnih nalogov, 4 odločbe o prekršku z izrekom globe, 22 opominov in 30
opozoril ZP-1, ko je šlo za manjše kršitve.
http://www.ti.gov.si/si/dokumenti/

To je sicer res, vendar ravno to dejstvo in pa po drugi strani dejstvo, da agencijo prvi najame prodajalec privede do svinjarij, saj je jasno razvidno nasprotje interesov treh strank – kupca, prodajalca in agencije….[/quote]

a lahko mal več napišeš o tem?

Jaz imam zelo slabe iskušnje z Euroconsultom, nepremičninskom agencijom v Mariboru. Zato pozor. Raje premislite preden podpišete pogodbo.

Jaz tudi imam zelo slabe izkušnje z Euroconsultom, nepremičninskom agencijom iz Maribora. Strinjam se s Panom da morate biti pozorni preden podpišete pogodbo, oz. je sploh ne podpisujte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close