Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek s katero agencijo v gardaland za 2 dni

s katero agencijo v gardaland za 2 dni

1 dnevne smo že dali skozi, sedaj pa bi šli za 2 dni. Vse kar sem gledala je 1 dan( dnevno-nočni) ali pa samo dnevni. Šla bi tako, da se tam prespi. je katera že šla? Zanima me predvsem agencija iz Mb.

Ma dobri ste, da se vam da z agencijo cjazit v Gardaland. Obup. V čem je fora, da se ne usedete v avto in greste v lastni režiji?

Ne moremo verjet, da se še zdaj niste naučili, kako turizem deluje, jaoooo!!!!!
Nima veze agencija, ampak ORGANIZATOR! Tisti, ki ima izvedbo čez, to pa ni vsaka agencija. Agencij je milijon po celo Sloveniji, kako pa bi bilo, da bi vsaka imela svoj bus za vsaj ušiv izlet??? Sej noben ne bi zapolnil busa. Vse agencije prodajamo iste stvari, treba je vprašati, kdo organizira in kdaj in če je sploh zagotovljeno. V Mb zna to bit mogoče Euroval, Sonček, ampak vprašanje, če imajo kake termine takrat, ko bi vi šli.

Največja organizatorja potovanj in izletov oz. nasplošno sta PALMA in KOMPAS, konec. To je to. Ostali prodajamo aranžmaje, ki niso nujno naši. Isto kot trgovina ni tovarna, ampak samo podaja izdelke.

Ne bodite leni in levi, vsedite se v avto in pojdite sami.

Oprosti, ampak ti nisi normalna. Kaki odgovor je to? Lena, leva, če hočem preko agencije? Če bi na netu našla, sigurno ne bi tu spraševala, ker te vsak nalaja tako kot sedaj ti.

Če pa delaš v agenciji, pa upam, da ne naletim na tebe, ker imaš katastrofalen odnos v virtuali, kaj šele v reali. Sploh ne upam pomisliti, če bi te tam to vprašala. Ziher bi lajala 100/h.

hahhahahha, kako smo se razkurili :))))
seveda da nimam takega odnosa do strank, tam si pač mislim svoje, kaki idioti. najbolj smešni pa ste, ko brskate po netu in klicarite za ena in isto stvar sto agencij, potem pa ste začudeni, da dobite povsod isti odgovor. zakaj le?????? si se kdaj vprašala?
očitno zdaj nobena egencija ne vozi Gardalanda iz MB. na vsak termin, ko si kdo zmisli, seveda ni zagotovljenega termina pri agenciji. zato pa se vsedešv avto in greš sam, kupiš vstopnice, se maš fajn cel dan, zvečer pa nazaj.

Se strinjam z “nima veze agencija”. Je res malo grobo povedala, ampak tako je. Jaz imam eno tako prijateljico, ki vsako stvar 700x vpraša, da sploh nočem več hodit z njo, ko kaj išče, kupuje, nabavlja…in ji to tudi povem. je zame preveč stresno, kaj šele za prodajalca. Pa naj nabavlja navadne gate al pa rezervira počitnice na Bahamih…sploh ni važno…ljudje so tok izmučeni, ko jo poslušajo, da jim gre že dim iz ušes…ona to ve, ampak je pač tak tip, jebi ga.

Ti pa tudi jaz svetujem, da se vsedete v avto,ker ni bolj trapaste ideje, kot je ta, da greste v Gardaland z busom. Prvič je vožnja neznosno dolga, vse je organizirano, nimaš svoje svobode…tam pa imate toliko reči poleg Gardalanda za pogledat.

Če imate otroke je tu še Safari park in Fauna park, pa Terme dei Cedri, pa Movieland…pa vsa mesteca okoli spodnjega dela jezera…od Desenzana, do prekrasnega Sirmiona, Peschiere pa do lazise in bardolina…to je treba pogledat, pa it v kakšno vinoteko po vino, ki je tam enkratno, pa kaj dobrega pojest… Navsezadnje je na poti domov še verona, ki je ni za izpustit. Lahko pa se peljete iz Garde čez Valpollicelo (vinska pokrajina kot Toskana v malem) po vaški cesti…super.

Mi se iz Lj peljemo kake 3 urce in pol (res da malo tiščimo na gas), skoz avtocesta, no na eni kavi se ustavimo vmes…izvoz Peschiera del Garda, plačaš cestnino, še 5 minut in si v Gardalandu.
Preko booking.com z lahkoto dobiš sobo, apartma, bungalov, mobilno hiško…jaz sem tudi rezervirala za 1 x za prespat. Najdeš zelo poceni variante, pač izberi primerno svojemu budgetu. Evo za primerjavo:

Poglej tisti bungalov za 4 osebe, 1 x za prespat iz petka na soboto (27.april na 28.april) komplet za 46 eurov. As simple as that.

A da kdo ni šofer iz bilokaterega vzroka pa nikomur ni padlo na pamet. Ali pa da ne maraš vozit, ker pač nisi ne vem kakšen šofer.

Sploh pa cel dan letat z mularijo po Gardalandu in potem še vožnja do MB. Ma ne grem niti pod razno.

Tudi jaz grem raje z avtobusom. Možgani nao offo

Ah mi ga računalnik nekaj sračka.

Hotela sem povedati da si kdo želi malo manj stresnih izletov in želi brezskrbno uživat.

Si nepismena? Hoče 1 x prespat. Definitivno z avtom. Ne rabiš bit ne vem kakšen šofer, no…lepo te prosim, avtocesta od MB do Garde. V čem je problem?

Desenzano ima nek nov nakupovalni center ;-)) sam nisem sla notri se. Ko gres dol iz AC in proti mestu ga vidis s ceste na desni dol. Ce katero zanima. In se mal naprej sem videla par outletov, tudi se nisem sla ampak good to know, ampak to je ze precej anprej, malo pred Saló-jem. Sam povem, ce gre kdo dol tudi na pocitnice.

Pa ne sam vidno, tudi kaksno litro olja s sabo vzet, imajo bozansko.

jest sem vzela preko http://www.hofer.potovanja.

Ja, olje, itak. Pa kakšno marmelado, med, pa Limoncello:) Salo je pa tud zakon. Mega mesto, samo pač malo bolj gor. Ampak se tud ni panike peljat, kakšne pol urce.

ma ja, limoncellooooo, kako sem tok smotana ,-)

Do Salo-ja pelje pa tudi trajekt drugace in ce mesto poznas ti povem kam se gre na najboljsi sladoled. Ko izstopis iz trajekta gres desno ampak ne ob obali eno ulico bolj gor, se ena ulica bolj gor je pa ena trgovina s torbicami. No po tej prvi ulici notri, pred cerkvijo levo je en barcek s sladoledom in poleti vedno vrsta, ljudje pa na stopnicah pred cerkvijo sladoled jejo.

O super. ja poznam, Salo. Vem ja, trajekt pristane pri mestecu garda. Mi gremo ponavad za vtom mim Desenzana, pa potem nazaj na trajekt na Gardo in tja kjer pač spimo. Meni je najljubši Bardolino.

Sinclare, ste dosti dol? Men je pa najljubsi san Felice in smo pol ravno nasproti vam, sam na drugi strani jezera, ce gremo s colnom parkiramo kar pri vas, vi pa pri nas :-))
Ce greste dol bolj iz drugih uzitkov kot je Gardaland ti povem se to, letos je zelo veliko lokalov menjalo lastnike in je prav smotano, karta je ista sam kar dobis na kroznik pa ne.

Ja, dosti. Samo tega kraja pa ne poznam. St.Felice…je fajn? bomo moral pogledat. Itak, da ne gremo zarad Gardalanda. No, gremo tud, zaradi otroka, samo bolj na popoldanske variante.

V Saloju je en hud kafič, kjer so mel najboljšega Bellinija. Drugače pa kaj je kej s hrano? Ni ok? Mi jemo bolj v Bardolinu ali Laziseju. V Laziseju je ena fina gostilnica, bolj v notranjosti, kjer majo super mineštre pa ribe iz njihovega jezera. drugač pa…ste že bili v La tortugi?

Ja, dosti. Samo tega kraja pa ne poznam. St.Felice…je fajn? bomo moral pogledat. Itak, da ne gremo zarad Gardalanda. No, gremo tud, zaradi otroka, samo bolj na popoldanske variante.

V Saloju je en hud kafič, kjer so mel najboljšega Bellinija. Drugače pa kaj je kej s hrano? Ni ok? Mi jemo bolj v Bardolinu ali Laziseju. V Laziseju je ena fina gostilnica, bolj v notranjosti, kjer majo super mineštre pa ribe iz njihovega jezera. drugač pa…ste že bili v La tortugi?[/quote]

Poznaš tamkajšne terme? Z eno besedo noro.

Nic od nastetega ne poznam, sam kraje itak.San Felice del Benaco je ena mala tipicna vasica in mi smo tok dol, da poznamo vecino domacinov, zadnjic smo prvic letos sli in so malega v kaficu none zagledale v speglu in ga klicale, pa mu takoj narocile za pit. Jaz se tako fajn pocutim dol, mal po kaficih, na plazi, na vrtu, Benetton v Salo- ju 😉 jest pa bolj tam kjer je za domacine in ni velik turistov. Pa ce imas coln je fajn, pol plavamo sred jezera in gremo na sladoled na vaso stran, nasa stran pa ni lih tok turisticna in zabasana kot vasa. Aja, pa kamncke metat v vodi in najrajsi cel dan ob vodi sedet, to nas caka letos. Moj je letos ze plaval v jezeru, jaz letos se ne, naceloma pa vedno za velikonocne, smo pogumni kaj. Se za jest, pod nujno tagliatele ai porcini, to so taljatele z jurcki in noooooro dobro nardijo to dol.

Sej res, s katero agencijo v Gardaland, ja s Sinclare in Gardko, s kom drugim pa, ne bo treba niti v zabaviscni park it. Drugace pa, jaz bi izbrala Palmo.

Tebi se zelo vidi, da so tvoji možgani zmeraj na OFF, ker ne znaš sama nikamor in te mora zmeraj nekdo za rokco peljat, pa nobenega jezika ne znaš in se zgubiš v petih minutah. Ne razumem, zakaj taki butci sploh rinejo okoli. Najbrž zato, ker so sosedovi tudi šli, pa morajo še oni. Neizobraženi, zabiti, avto so sposobni voziti samo po svoji vasi, pol pa konec. Obup!

Agencija EUROVAL  šit od šita , ne priporočam niti za eno urni izlet….

če je možno jo obvozite v velikeeeeeeem loku…

kolk imam las na glavi mi je žal, da sem jih sploh kdaj imel priliko spoznat

Odgovor na objavo uporabnika
nima veze agencija, 22.04.2012 ob 15:15

hahhahahha, kako smo se razkurili :))))
seveda da nimam takega odnosa do strank, tam si pač mislim svoje, kaki idioti. najbolj smešni pa ste, ko brskate po netu in klicarite za ena in isto stvar sto agencij, potem pa ste začudeni, da dobite povsod isti odgovor. zakaj le?????? si se kdaj vprašala?
očitno zdaj nobena egencija ne vozi Gardalanda iz MB. na vsak termin, ko si kdo zmisli, seveda ni zagotovljenega termina pri agenciji. zato pa se vsedešv avto in greš sam, kupiš vstopnice, se maš fajn cel dan, zvečer pa nazaj.

Ob tvojem stilu pisanja, niti pod razno nimas drugacnega odnosa do strank. Mogoce ga rahlo kamufliras, ampak skriti v zivo ga ne mores. Slabo uslugo si delas. Ce se ti pa ne da delati s strankami, ki niso o vsem tako seznanjene kot ti iz branze, pa ne bi bilo slabo, ce bi si poiskala drugacno delo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close