Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice s katero agencijo na dopust?

s katero agencijo na dopust?

Za konec leta bi kam šla, mogoče kam malo dlje, ampak preko agencije.
Katero lahko priporočate in katero odsvetujete?

Firmom Krstić.

Raje v lastni režiji.
Če že pa Ars Longa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

če ti postavljaš pogoj, da preko agencije, potem se zagotovo sama dovolj spoznaš.

sicer se tole zdi kot nastavek za reklamo.

Kako pa naj sicer napišem tako vprašanje?

Sori, prehitro sem oddala.

Če bi agencije poznala, ne bi spraševala. Še nikoli nisem šla nikamor z agencijo.
Če bi se želela lotiti organizacije sama, tudi ne bi spraševala.

Rada bi bil kamot in nekam šla. Z agencijo, ki je ok, ne bi se rada nasankala.

Tako da prosim, izklopite paranojo in mi pomagajte.

Jaz sem bila pred par leti z agencijo Pisanec na Kubi. Bilo je res super. Lastnik je prof. zgodovine in deležni smo bili izčrpnega predavanja o Kubi, politiki, o tem, kako so na hitro izselili Američane od tam. Informacij ogromno. V glavnem, meni je bilo zelo všeč. So med dražjimi, ampak komoditeta se pač plača.

Hvala za idejo. Prvič slišim za njih. Sem poguglala, jih našla, ampak konec decembra nimajo nič na razpoago.

Kaj pa agencija Oskar? Poguglaj še to. Tudi njih pohvalijo. Moja prijateljica gre konec meseca v Izrael, samo nisem ziher, če z njimi.

https://www.agencija-oskar.si/stanje-odhodov/
Tukaj boš ziher kaj našla. Pa še sopotnice iščejo.

Mogoče je bolj pomembno, kam in v katerem terminu si želiš it. Kar sem potovala z agencijami, prav z nobeno nisem imela slabih izkušenj ( Kompas, Palma, Sonček, Relax, Odisej). Ne vem, mogoče nisem zahtevna, ali pa sem imela srečo.

Prenesi si aplikacijo Holidayguru, odlicne in cenovno ugodne ponube v stilu last minute varijante.

to je še huje – ne le, da si prelena, da bi si sama kupila letalsko vozovnico in najela nekaj na airbnb/bookingu – to bi še bilo razumljivo – ampak celo toliko zagamano lena si, da ti naj celo drugi iščejo agencijo?

to je še huje – ne le, da si prelena, da bi si sama kupila letalsko vozovnico in najela nekaj na airbnb/bookingu – to bi še bilo razumljivo – ampak celo toliko zagamano lena si, da ti naj celo drugi iščejo agencijo?
[/quote]
Pa kaj se ti vsajaš? Kaj se sploh oglašaš, če ne misliš svetovati? A to mogoče ni čvek portal? Kaj te briga? Živi in pusti živeti!!

Jaz se najbolj zanesem na večje in uveljavljene TA, ker imajo tradicijo in veliko znanja ter izkušenj. Zato Kompas, Sonček ali Palma.
Z Relaxom jaz ne bi, so imeli že precej težav in kritik od gostov.

Ne sprašujem za sedaj. Pomladi (april) bi šla v New York . Zanima me, katero agencijo priporočate. Ena opcija je 5 dni, druga 8.

Daleč najboljši so pri Pozejdon-u. Ampak si resnično pozna za karkoli. Poglej, morda vseeno kaj najdeš.

https://www.pozejdon-turizem.com/

Kot pogost koristnik agencij povem, da je moja izkušnja, da je bolj pomemben vodnik na danem potovanju/izletu kot pa sama agencija. Seveda pa imajo ene agencije pač svoje (boljše) vodnike kot druge. Leto ali dve nazaj sva bila z ženo na enem množičnejšem potovanju (več skupin/vodnikov iste agencije). In ja, imeli smo srečo da smo naleteli na največji “šus” med vodniki – neumno, nevedno, neprijetno … Sem se na nekaj ogledih pomešal med druge skupine in verjamem da so imeli gostje v drugih skupinah na koncu izleta povsem drugačno mnenje o izletu in agenciji od mene.

Na enem od izletov, ki sicer ni bil nič posebnega, ker je bilo z nami kup upokojencev, ki stopicljajo, smo imeli vodiča za 10+. Imel je znanje, simpatičnost, zgovornost, netodnosti je diskretno rešil, skratka tip 1A.

Obstajajo forumi, kjer ljudje pišejo svoje vtise in ocene.

Res je, vodnik je tisti, ki na koncu naredi razliko in poznam kar nekaj ljudi, ki potovanja izbirajo glede na vodnika, destinacija, agencija, termin, vse to je drugotnega pomena. Nekateri se drzijo enega vodnika in bi z njim sli tudi v spodnji duplek za en teden, ce bi on vodil. Nekaj vrhunskih vodnikov, sploh po znanju, ima Ars Longa, nekaj tudi Oskar in Sajko. Shappa ima bolj pustolovski low budget stil. Palma in Kompas sta generika, kakor trofneš, nimajo stalnih vodnikov.

Hvala vsem, ki ste se oglasili. Res bi morala razmišjati prej, ampak pri meni to skoraj ne gre.
Nekaj predlogov agencij sem pregledala, nekaj novejših predlogov pa pogledam zvečer, ko bom imela čas.
Še najbolj me vleče na vzhod, šla bi pogledat Mrtvo morje pa mogoče nekaj v stilu sveta dežela. Ampak za to sem očitno res prepozna – kolikor sem gledala do sedaj.
Potem pa tudi kakšen Maroko mogoče, to bom zvečer raziskala.

kakšen maroko, pojdi raje v sudan.

S Kompasom, oni redno organizirajo izlete v NY. Za njih je to rutina in obvladajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close