Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice S katerimi termami/savne ste letošnji zimi najbolj zadovoljni

S katerimi termami/savne ste letošnji zimi najbolj zadovoljni

V katerih termah /(savne) ste bili in ste zelo zadovoljni s čistočo, programom, osebjem?
Meni je bilo 3 sezone nazaj ok v Topolšici, od takrat pa nisem bil nikjer in bi morebiti to zimo šel kam.

Nema nikog.

Kar se savn tiče, so meni top: Terme Paradiso (Dobova) in terme Olimie.

Ne vem,. kaj vidite v savnah. Komu normalnemu paše tista sopara? Kaj ste vsi predebeli in mislite, da boste v savni shujšali?

Nikoli mi ni bila jasna fora savne, meni je to brezveze.

Mislim, da v življenju še nisi bil v savni, zato ne kvakaj senilnosti.

Laško (tam kjer so bazeni), Zala v Topolšici, Atlantis (a so drage), recimo tudi Zreče in Dolenjske toplice

Mislim, da v življenju še nisi bil v savni, zato ne kvakaj senilnosti.
[/quote]

Brez skrbi, da sem bil. Kaj je tebi všeč v savni, tam med zašvicanim folkom?

men je Atlantis majka zarad tega ker je velik in gospodski…, a i cena je gospodska, hehe..

A ima tamo i veliko pederćina, ihahaha.

[/quote]

me ne zanimajo, če so, ko sem bil nazadnje je bilo večina parov ženska/moški, da se razumemo in kar ena skupina prav jebozovnih bejb v najboljših letih.
Atlantis je velika savna in, če te kaj moti, se komot umekneš v druge prostore, ker jih imaš dost na razpolago..

Nisi ti bil kaj dosti po savnah, kajti, če bi dejansko bil, potem ne bi kvasil takšnih neumnosti.

[/quote]

Jih sam iščeš, da veš kdo so?

Daleč najraje grem v savne Olimje (Orhidelia), nato v Radin v Radence – tu so mi tako domače …
V Ajdi in Livadi v Moravcih so mi savne premale, drugače OK.
V Topolšici (v hotelu) so bile savne nazadnje, ko sem bila, skrajno zanemarjene, na stopnišču je bil prepih … V Zali v Topolšici pa še nisem bila …

Tako, moje izkušnje. 🙂

Meni je všeč Mala Nedelja, potem pa Topolščica, Terme Lendava super, tudi Radenci, sicer pa imajo vsake nekaj,, kar človeku odgovarja.

Terme Portorož.

Laško

to vprašanje je v sloveniji lahko le retorično. z odgovorom: Orhidelia. amen.

[list=][/list] Olimje? Meni horor. Sam betln, kvazi šik, umazano, po renovaciji termalija grozljiva. mrzli bazen pod stropom? Arhitekta jim je sigurno organizirala konkurenca. Nenehen nadzor osebja. Odideš nesprošcen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close