Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice s kakšnim denarjem v Tunizijo

s kakšnim denarjem v Tunizijo

Zanima me, kakšen denar naj vzamem s sabo v Tunizijo (evre, dolarje…)?

Hvala in lep dan vsem!

Aja

Aja, živjo.

Lahko vzameš tako Evre kot dolarje. Menjavajo ti tam. Vnos njihove valute menda ni dovoljen in tudi, ko se vračaš, ne smeš več imeti njihovega denarja.
Jaz bom verjetno vzela Evre. Kdaj pa greš?

Lep dan!

modrooka

Dolarje, ker vas bodo na Eurih na menjavi ogulili. Vec ali manj vse afriske drzave so se zmeraj navezane na dolarje …

Aha, torej bom verjetno vzela nekaj dolarjev in nekaj evrov (v Evropi mi bodo evri bolj prav prišli kot dolarji….torej bom dolarjev vzela toliko, kolikor jih bom sigurno zapravila, pol pa še evre zraven). No, sicer je pa do mojega odhoda še kar nekaj časa in bo kdo v tem času že nazaj iz Djerbe in bo lahko svetoval iz prve roke, kako je z menjavo….kaj se bolj splača.

Midva greva 2. septembra. Pa ti? Saj se mi zdi, da sem že nekje brala, da si že napisala, ampak vseeno.

LP!

Aja

Jaz sem ze bil v Tuniziji in vama pravim da vzemita seboj dolarje , ker je menjava pri njih slabsa, vse ceno ko se pa “cenkas” okoli ti pravijo v dolarjih in ce boste imeli evre bo 1=1 torej boste takoj za 10% na slabsem, zdaj pa vsak je svoboden da se odloca in vzame seboj kar zeli !

Evre samo za na letalisce v evropi , ostalo zamenjajte ze doma v dolarje … potem ko pridete dol
ne takoj na letaliscu zamenjat v Tunizijske dinarje ker je na letaliscu najslabsa menjava … na cesti vam bodo sigurno boljse menjali … vsaj ko sem bil jaz dol 2002 je bilo tako …

No, refošk nama je svetoval dolarje…potem pa dolarje, če je tako, kot pravi.

Jaz grem 13. maja. Ko pridem nazaj, poročam!

Lp

Hvala refošk za nasvet. Torej bomo vzeli dolarje.
Ti modrooka pa se imej na Djerbi fino in ko prideš nazaj nujno poročaj, kako je bilo.

UŽIVAJ in LP!

Aja

Aja,

obljubljeno!

Lp

RES JE !!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close