Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style s-he kozmetika

s-he kozmetika

Oj!

Včeraj sem v dm-u zasledila novo kozmetiko S-he, ki je lastna dm-ova znamka. Ker se mi je zdela proti ostalim znamkam zelo poceni, nisem upala kaj veliko kupovat. Sem pa kupila en lip gloss, pa sem zelo zadovoljna z njim, res lepa barva, kar precej obstojen, pa bi rekla, da je po kvaliteti nekaj podobnega kot en coolistarjev, ki ga imam doma, če ne celo boljši, vsi ostali, ki sem jih kdaj imela, pa so bili slabši od tega. Cena pa je bila le 600 sit. Ima kdo že kakšne izkušnje s to kozmetiko? Mnenja? Ker razmišljam o tem, da bom od zdaj kar kupovala to kozmetiko, ker je dosti cenejše.

jojmene,ta kozmetika je dobra.js mam en glos in 2 svincnika in je vse super-se splaca kupovat:)
si to kupila v ljubkjani?

Ne,v Mb. Pa po vseh dm-ovih drogerijah še je niti nimajo na policah. No, če je dobra, pol pa tako super, bom ogromno prišparala.:)

pravite da je s-he??! prav od dm-ja*??
hvala za nasvet !
čao!

Ja, tako se ji reče oziroma bolj natančno s-he stylezone. Pa pudri baje stanejo okrog tisoč sit, šminke 500 ipd. Ampak je v vseh dm-ovih drogerijah še ni na policah. V mb je že, tu blizu mene pa pride konec tega oz. začetek naslednjega tedna.

ja,v lj. se ni:(

pa je kvalitetno to? ker baleine stvari niso-obarvana krema je preveč oranžna, po eni uri o njej ni niti sledu, tisti gel, ki naj bi izsušil mozolje se na njih posuši…
lp,lab*

Veliko baleeinih stvari je povsem dobrih.
Čarovnije za mozolje so pa itak vse skup en lari-fari.
lp

v celju je tud!

ne, od shiseida ta gel proti mozoljem pomaga-pač naneseš 3 dni zapored zvečer na čisto kožo in je full boljše!!!
lp,lab*

Pomaga tisto, kar je aktivno v sami kremi in ne shiseido, balea napis.
Če bi kakšna zadeva res močno pomagala v boju proti mozoljem, ne bi bilo več mozoljastih ljudi in vprašanj po forumih v stilu : “Mozolji, na pomoč”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close