Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S čim sprožiti menstruacijo?

S čim sprožiti menstruacijo?

Dame pozdravljene!
Zanima me s čim se lahko sproži menstruacijo. Dobiti bi jo morala 1.12. danes pa je ze 15.12. in menstruacije še kar ni. Nosečnost ni pogoj za izostanek, ker nisem imela spolnih odnosov več kot štiri mesece. Imela sem hudo angino kar je vrjetno tudi razlog za zamudo menstruacije. Brala sem že veliko tem o tem a me vseeno zanima, s čim ste si pomagale. Saj vem da jo bom pač dobila ko bo mati narava tako rekla, ampak bolečine so že neznosne menstruacije pa še kar ni.

Si že poklicala svojo ginekologinjo? Sploh, ker te boli.
Bo malo bolj merodajno, ko me tetke na monu.

Ja. Bila sem tudi že pri njej pa pravi da ni nič posebnega. Njeno mnenje je da js to od angine.

ene pravijo, da z rdečim vinom…to je ena varianta, ki sem jo jaz slišala

Včasih si tudi sama pomagam, da spijem nekaj rdečega vina in pa rdečo peso jem. V roku dveh dneh dobim. Seveda pa če je blizu

Sprožila jo boš tako, da boš nehala misliti na to, da jo moraš dobiti. Stres lahko povzroči, da jo dobiš prej ali kasneje. Pojdi na sprostitveno masažo, skuliraj se, pa bo…

Jaz jo dobim vedno po sexu. Ampak, če ti zdaj nisi sexala že nekaj časa, se verjetno ne boš ravno sedaj spravila k zadevi samo zato, da dobiš mogoče menstruacijo, ki ti zamuja (tako, da ti odgovor verjetnone pomaga kaj dosti…). 😉

Morda kakšen telesni napor: hitra hoja, tek, plavanje ali pa fizično delo (spravljanje drv npr.). Seveda ne pri tem pretiravati, da angina ponovno ne izbruhne.

Morda…notranje se umiri, ne obremenjuj se(naredi da se ne, ker to zelo vpliva).
Sprehod, sprostitev, čokolada črna, borovnice,…

Hvala vam za odogovore. Poskusila bom nekaj metod. Spročim rezultate.

Mogoče se bo smešno slišalo, ampak meni se vedno vlije, ko grem v vročo kopel. Seveda, če je menstruacija planirana tisti dan ali kak dan kasneje. Probaj, mogoče pomaga 🙂

Lahko si pa sama pomaga he he

Menstruacija je prišla danes zjutraj. Pomagal mi je hud napor in vroca kopel. Hvala za nasvete 🙂

super, glavno, da je prišla 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close