Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek s čim skrijete popokane kapilare na nogah

s čim skrijete popokane kapilare na nogah

Zaradi genetike in predvsem stoječega dela imam zelo veliko popokanih kapilar po nogah.

Če hočem imeti kratke hlače, so pogledi  ,ko sem kje v družbi res neprijetni.

Ali ima kdo podoben problem in je mogoče našel rešitev, vsaj začasno, seveda?

Žganje ipd ni pomagalo, nima smisla.

Gre le za “maskiranje” , mogoče za kak tekoči puder, ali kj vem kaj…sem obupana.

Hvala za dobre poste,če bodo.

Hoja in hoja in kompresijske in kompresijske, pa hladit in dvignit noge. Se zna kaksna zilica povlec ali vsaj manj videt, drugace je edina resitev laser.

Sem se sekirala tako, kot ti. Mazala  s pudrom za prektivanje tetovaž.

Ampak sem nehala s tem. Sem, kakršna sem! Tisti, ki jim je mar zame in so mi pomembni, me imajo radi tudi s kapilarami.

Od kar sem to ponotranjila in mi jes vseeno za poglede drugih, se veliko bolje počutim. Oblećem kratke hlače, kopalke brez čudnega občutka. Zivljenje je prekratko, da bi pogledi na moje kapilarne kvarili to malo življenja.

Verjetno po 60ih, 70ih bo vsa koža že taka, da se tudi kapilare ne bodo opazile.

Vse dobro!

Tatu

sklerozacija

Nehaj se obremenjevati, pa bo. To samo misliš, da te vsi gledajo. Zgleduj se po moškem spolu, oni se ne obremenjujejo z ničemer. Bir bauh, pa mirno skače okoli toples, glivični nohti, mirno obuje šlape, plešast, pa ne nosi lasulje…..

laser

Tiste, ki imate grde noge jih prosim ne razkazuje. Dolge, poletne, široke hlače,  pa nas ne bodo bolele oči.

Odgovor na objavo uporabnika
Urh886, 14.07.2024 ob 14:11

Tiste, ki imate grde noge jih prosim ne razkazuje. Dolge, poletne, široke hlače,  pa nas ne bodo bolele oči.

A res?

Avtorica, to je razlog! Takšni ljudje niso vredni 1 s tvojega slabega počutja!

Obleci kratke hlače in bodi ponosna nase!

TI si pa, prosim, obleci burko, da nas ne bojo bolele oči, ko te bomo zagledale.

Ljudje, malo samokritike res ne škodi.  Poudarite svoje atribute in skrijte dele telesa, ki vam niso v ponos. Debeli se ne tlačite v oprijeta oblačila,  kratkonogi pozabite na kratke hlače in velike torbice. Itd…

Odgovor na objavo uporabnika
Jenny481, 14.07.2024 ob 18:42

Ljudje, malo samokritike res ne škodi.  Poudarite svoje atribute in skrijte dele telesa, ki vam niso v ponos. Debeli se ne tlačite v oprijeta oblačila,  kratkonogi pozabite na kratke hlače in velike torbice. Itd…

Ker tebi ni vsec, ce ima kdo zile na nogah?

Kaj pa, ce mu pokajo kapilare na obrazu? Naj si da vrecko na glavo?

In ko bos stara, ce bos seveda docakala starost, se bos pokrila in zavila v rjuho in samo lino z mrezico cez oci, da nihce ne vidi tvojega ostarelega telesa, ker je grdo za videt?

Zato, ker ima ženska kratke noge, naj bi nosila dolge hlače?

Ti si nora, res nora!

Lupina vedno je. Morda drugim všečna ali pač ne. Vsebine žal pogosto mnogim manjka, čeprav je lupina na prvi pogled ok.

Torej po 40. vse ženske v dolge hlače, krila, dolge rokave? Morda pokriti zguban vrat, obraz?

Tudi moške v dolge hlače kar vse po vrsti?

Ampak grdega jezika obleka ne pokrije!

Če ima kdo batino med nogami, je bolje, da hodi nag, da poudari svoje atribute ?

Prekleti debil fuknjen.

Zakaj popokajo kapilare? Največ vidim v okolici kolena.

Porjavele noge kapilare precej skrijejo.

14 dni na jadrnici in težav ne bo več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close