Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style s čim si pa vi

s čim si pa vi

…mazolj, oz. akno(če kdo ne ve, kaj je mazolj:))??

Z korektorjem, pol pa hitro izgine.

iztisnem s prsti,

Jaz si ga namažem s pudrom, suhim, pa malo Bepantena čez noč, ampak ni pravega rezultata, zato vprašam.
Mogoče kdo ve za kakšne domače zvarke.
Rada bi več različnih “receptov” za to nadlego:)

Ja saj, itak, je že iztisnjen, sedaj pa peče kot svi*ja:)

Ko je zrel, ga stisneš, potem pa takoj namažeš z moževo vodico za po britju, da se razkuži. Potem se hitro in lepo zaceli. In ne smeš ga takoj stisniti – potrebno je počakati, saj bo le tako šlo vse ven.
Meni se pojavijo med menstruacijo. Grrr!

jaz se mozoljev lotim kar z malo zobne paste 🙂 čez noč izjemno lepo posuši kakšnega rdečega bolečega
ni pa to za občutljivejšo kožo, lahko jo preveč izsuši

dm prodaja korektor v liniji kozmetike za najstnike, ta korektor ima v sebi še razkužilo proti bakaterijam…torej previdno predreš mazolj, nič s prsti, temveć prrst oviješ z gazo, ki si jo razkužil, nato pa stisk, ne proti mozolju, temveč v globinu , torej dol in ne le površinski stisk…ma ne more to vsak delat, potem pa nastane poškodba kože in še okužbe in … nato pa namažeš s tem korektorjem, lepo prekrije in še razkužuje, suši in po nekaj dneh je vse dobro.

Smrekovo mazilo-pospeši da akna dozori in potem….:)

Z ničemer

Zvečer namaži z zobno pasto.

Tako dela hči in kar pomaga, se hitro posuši.

https://www.facebook.com/actio.si

Olje 31 od Justa, kapljico na mozolj, pa je. Tudi hči najstnica to uporablja.

http://www.sanssoucis.de/anti-blemish-stick

imajo v muellerju, kako je pri drugih drogerijah ne vem… pomaga pa zelo …

s čajevcem, hitro izsuši in razkušuje

Mozolj namažem z žveplovim milom in po minuti, dveh sperem, ker zelo izušuje. Naslednje jutro ni ne duha ne sluha o manjših mozoljih, večji pa rabijo morda dan ali dva. Milo pa kupujem v lekarni v Italiji.

(Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne - vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.)

Mi lahko prosim napišeš ime in ceno tega mila? Hvala.

jebemti mazole..ko je podkožen rdeč, je najhujš
boli, nikamor se ne premakne..če ga pustim, je skoz neki trdga notri se čuti in tudi vidi izboklina..to mi ne paše
če ga stiskam se zagnoji in tega prasca stisnem se spet zagnoji ga spet stinem in pol se začne šele sušit

sej pravim, če pa pustim je pa kr tam pa se bohoti,…tko da na žalost ga moram zmrcvarit če se ga hočem rešit…

Ne ga mrcvarit, ker si boš naredla take brazgotine, da ti bojo ostale pol celo življenje vijolične pikice na ličkih…to jaz zdaj vidim, ko imam lepo kožo, pa nasploh nikoli nisem imela nekih poblemov z mozolji. Ampak tistih par, kar jih je bilo v puberteti, sem pa mrcvarla do konca. Zdaj pa mam, pikice. Prav kapilarice se vidijo tam.

Pusti mozolj, naj dozori sam od sebe, namaži z ustreznim korektorjem, če greš v javnost, pa še nek kul puder čez. Ne zdaj Drex Factor, ampak raje kakega mineralnega ubodi.

No,smrekovo mazilo pa to res lepo pospeši.Ti povem iz izkušenj:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close