s čim si pa vi
dm prodaja korektor v liniji kozmetike za najstnike, ta korektor ima v sebi še razkužilo proti bakaterijam…torej previdno predreš mazolj, nič s prsti, temveć prrst oviješ z gazo, ki si jo razkužil, nato pa stisk, ne proti mozolju, temveč v globinu , torej dol in ne le površinski stisk…ma ne more to vsak delat, potem pa nastane poškodba kože in še okužbe in … nato pa namažeš s tem korektorjem, lepo prekrije in še razkužuje, suši in po nekaj dneh je vse dobro.
http://www.sanssoucis.de/anti-blemish-stick
imajo v muellerju, kako je pri drugih drogerijah ne vem… pomaga pa zelo …
Mozolj namažem z žveplovim milom in po minuti, dveh sperem, ker zelo izušuje. Naslednje jutro ni ne duha ne sluha o manjših mozoljih, večji pa rabijo morda dan ali dva. Milo pa kupujem v lekarni v Italiji.
jebemti mazole..ko je podkožen rdeč, je najhujš
boli, nikamor se ne premakne..če ga pustim, je skoz neki trdga notri se čuti in tudi vidi izboklina..to mi ne paše
če ga stiskam se zagnoji in tega prasca stisnem se spet zagnoji ga spet stinem in pol se začne šele sušit
sej pravim, če pa pustim je pa kr tam pa se bohoti,…tko da na žalost ga moram zmrcvarit če se ga hočem rešit…
Ne ga mrcvarit, ker si boš naredla take brazgotine, da ti bojo ostale pol celo življenje vijolične pikice na ličkih…to jaz zdaj vidim, ko imam lepo kožo, pa nasploh nikoli nisem imela nekih poblemov z mozolji. Ampak tistih par, kar jih je bilo v puberteti, sem pa mrcvarla do konca. Zdaj pa mam, pikice. Prav kapilarice se vidijo tam.
Pusti mozolj, naj dozori sam od sebe, namaži z ustreznim korektorjem, če greš v javnost, pa še nek kul puder čez. Ne zdaj Drex Factor, ampak raje kakega mineralnega ubodi.
Forum je zaprt za komentiranje.