Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S čim se preživlja dr. Artur Štern?

S čim se preživlja dr. Artur Štern?

Marsikdo od vas ki kritizirate Šterna, je na zelo slabšem položaju kot je on ! Veliko vas je takih kateri mu zavidate njegov svobodni način življenja, posebno pa tisti, kateri ko greste od doma, dobite komando kdaj “MORAŠ” biti doma!.
Vsega tega, njemu ni potrebno, ker si je izbral življenje katero mu ugaja (pa še dobro zasluži zraven).
Tisti pa kateri udrihate preko njegovega Dr naziva, mu ne dosežete niti do kolen, ali pa ste propadli študentje.

Artur, živi in uživaj naprej, kakor ti je tebi najlepše. Ne poslušaj blebetačev.

Arthur ima tipičen kompleks nadčloveka, kar ni tako slabo. Prišel je pa tudi do nekaj spoznanj v življenju in rad se pretvarja za bebčka, ker tako zmede nasprotnika. Verjetno je tudi dokazal svoje v življenju in se nima nobenemu opravičevati in zagovarjati. Danes se živi verjetno od takih tračev in spletnih strani na katerih se piše o njem. Je pač sprejel pravila igre sodobne bolane potrošniške družbe katere del smo vsi.Saj vidite da na pošten način ne boš penzije dočakal ali zdravstvene oskrbe. Taka so pač pravila igre danes. Tisti ki se plazimo po tujini pa delamo po lepo zvenečih firmah pa smo vedno brez denarja pa otrok mi pravi stric smo izumirajoča vrsta. Čez par let bom isto razmišljl kot on. Pa tudi mlado češplo bi rad natepaval ne pa staro grčo jebo vas. To je vse del življenja. Komentarjev pa naj ne puščajo otroci ali nezreli starejši otroci. LP

Noro življenje ga je požrlo!

Enostavno moram komentirati, čeprav je tema bila aktualna pred dvema letoma in se niti ne spomnim, kako in zakaj sem pristala tukaj, ker sem zgrožena nad tem, kako nekateri ljudje vidite/jo. Prebrala sem prav vse, od prvega do zadnjega komentarja. Edini, ki se mi zdi pameten, je predzadnji. Bi še kaj dodala, pa se mi ne zdi smiselno. Hvala, BOREC. Vsaj nekdo.

[code]

[/code]

prosim te, ostani pri “prvič”
drugi komentar prišparaj za sv. Perota

Končal bo kot Šerbi.

Jaz sem bil pred leti, mislim, da 2007 pri njem po službeni dolžnosti. Zelo inteligenten in razgledan sogovornik. S čim se preživlja, oziroma se je, pa ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close