S čim se preživlja dr. Artur Štern?
Mihec Pihec a ti imaš doktorat? Ti si sramota za osnovno šolo, ne pa za univerzo! V osnovni šoli se otroci naučijo napisati predsednik!
Artur je bil moj sošolec na faksu in je po znanju in hitrosti študija briljiral-fakulteto je končal z povprečjem višjim od devet in tudi prej kot v petih letih. A je to komu do sedaj uspelo? Ni! Da je posebnež, pa je njegova pravica. Magisterij je naredil na medicini in je izpit, ki se ga študira 6 mesecev, naštudiral in opravil v treh! A komu to od vas nevoščljivih oslov to uspe?
Če vas je razdražil, mu je uspelo doseči, kar je hotel. Nikoli nisem gledal resničnostnih šovov, tega (kmetijo) pa sem, ker sem se tako sladko narežal, kot že dolgo ne. Artur, če slučajno bereš te nebuloze, se ti tukaj zahvaljujem!
Bla bla. On je navadna pijana rit, vi ste pa ovce ki mu sledite, haha!
Da te tak pijancek nategne, si pa vosel na kvadrat. Kdorkoli je dostudiral, ve da v ocenah ni vse. Clovek je pac hitro zakapiral – IN? Jaz sem tudi statistiko naredil v 1 mesecu pa so se ostali gulili 6 mesecev – IN? To se ne pomeni da sem strokovnjak za statistiko, ti buhtelj neumni.
Ce bi bil res tolk pameten, bi svoj cas zapravljal za to da bi kaj naredil za dobro sebe, druzbe in clovestva. Mogoce je kdaj bil dober v stroki, vendar na zalost bo z nadeljevanjem pijancevanja ostal ne samo brez funkcije razmisljanja, ampak tudi brez funkcije brisanja riti.
Je pac en navaden samovsecen pijan slovencek, ki misli da si lakho vse privosci. Veliko prijateljev si lahko najde pod tromostovjem – oni so sli cez enako pot. Kdor mu je nasedel je pac butast.
Se opravičujem vsem, predvsem pa Arturju ker sem ga blatil. Nekoliko sem se pozanimal o njem in sem spoznal da je v bistvu dober človek, neizmerno inteligenten itd.
Sem pač zakompleksan bedak, ki v življenju s svojo “diplomo” nimam kaj bolj pametnega za počet kot opravljat ljudi na internetu, katerim ne sežem niti do kolen. S tem se počutim velikega in pomembnega.
Gledam splošno omejenost ljudi tega foruma, ki primerjajo inteligenco nekoga z njegovim bitjem. Mogoče je inteligenten … ostalo pa … brez komentarja … in če je nekdo inteligenten še ne pomeni da je kakorkoli v redu človek. IN inteligenca NE OPRAVIČUJE NIČESAR. Svet je poln inteligentnih bedakov. To lahko potrdim s svojim primerom.
Ja, bravo arturček! Pokazal si vsem kako se ga na mrtvo napiti, si razbiti nos in blebetati neumnosti! Juhuhu veseli december je tu!
Kdor pa to govno zagovarja mislim da res ni gladek….
Klikni tukaj, če nisi ovca…. http://www.youtube.com/watch?v=ExkfQMRuaGU
Če te je artur razočaral, je tole zate: http://rtmulcahy.files.wordpress.com/2009/09/no-more-tears.jpg
Če bi bil Artur ženska, za vas ne bi bil car, ampak kurba in slaba mati. Se vidi, da ima Slovebija mentaliteto male vasice, kjer je moškemu kljub očetovstvu dovoljeno viseti v baru in se kurbati, ženska pa mora do vratu zapeta viseti za štedilnikom, da ni kao v sramoto svojim otrokom.
Seveda ne pozivam k temu, da se morajo tudi ženske slačiti in popivati vsem na očeh, ampak obratno. Debilno vedenje pri moških je treba začeti zaničevati, ne pa ga častiti in imeti za znak frajerstva ali celo genialnosti.
Eni očitno res nimate kaj bolj pametnega za počet kot na internetu razpravljat o življenju drugih ljudi. Nekateri kujete Arturja v zvezde, spet drugi ga primerjate z gnojem. Kdo ima prav ? Moje mnenje je da Artur kot oče res slab, preveč pije itd. A po drugi strani pa je zelo inteligenten in sposoben človek. In mislim, da je teko pri vseh ljudeh, vsak ima nekaj pozitivnih in negativnih lastnosti le da je pri nekaterih razmerje med njima nekoliko večje v eno ali drugo skrajnost. Mislim da bi se moral vsak predn tukaj ocenjuje kdo je dober človek in kdo ne, zazreti vase in najprej razčistiti svoje težave in napeke. Sploh pa mislim da človeka nikakor ne moreš popolnoma oceniti le iz informacij, ki so nam prisotne v medijih. Morda bi vsi tisti ki tukaj govorite o Arturjo slabo brez kakršnih koli osebnih izkušenj z njim, po tem ko bi ga spoznali spremenili mnenje o njem in ugotovili da je v bistvo vredo človek. Morda pa bi spoznali ravno obratno ….nikoli se ne ve.
Ko človek to bere šele vidi, koliko je v Sloveniji nevoščljivih ljudi, ki so povrh vsega še nezadovoljni sami s seboj in s svojim življenjem. Arutr, katerega osebno zelo dobro poznam, je zelo inteligenten, vendar po današnjih družbenih standardih milo rečeno čudaški človek. Živi svoje življenje in pusti druge ljudi pri miru, dokler slednji pustijo njega. Seveda ima napake, ampak, naj se oglasi tisti, ki jih nima…halo!!!! Ko pa človek začne debato z njim vidi vso njegovo širino in razgledanost, pa ne glede na temo pogovora, zgodovina, politika, umetnost….itd.
Da vam vržem kost, a Slavoj Žižek (filozof svetovnega kova in poznanstva) deluje “normalno”? Njegova predavanja so razumljiva le peščici ljudi, ne moremo pa ga zaradi tega obsodit, da je kreten itd..
Le pozdrav
Roland
In kakšen problem te pravzaprav tare, Mihec? A ti je Štern dokazal, da ga nese več kot ti? Al ti je pozicijo na faksu al pa punco speljal in si videč njegovega oneta na kmetiji pomislil…? Mimogrede, tudi ti ne moreš biti za zgled doktorjem (ali pač – kar nekaj polpismenih sem že spoznal). Mogoče bi moralne nauke, ki si jih tako sočno natresel, kdaj pa kdaj preizkusil še na sebi…In da ne bo pomote, Štern zame ni heroj, le kompleksnejša oseba (od tebi podobnih), ki ji očitno dobro uspeva pri provociranju psevdomoralnih prenapetežev.
Hojka, jaz pa zaničujem mentaliteto predalčkanja, ki jo ti tako neutrudno prakticiraš. A nam skušaš dopovedati, da pijanci in kurbirji niso v sramoto sebi in svoji družini? Najverjetneje so res v manjši meri kot pijanke in kurbe, kar pa je razumljivo, saj je tudi (naravna) vez med otrokom in materjo močnejša, kot med otrokom in očetom, zato so posledice za otroka lahko drugačne… Ti očitno “slišiš” le eno stran in jo posplošiš na celoto.
In kaj točno ima Žižek z arturjem? Seveda so genialni ljudje posebni – tega noben ne zanika.
Prosim da ne primerjaš Žižka z arturjem – to je zelo nespodobno. Artur proti Žižku izpade točno to kar tudi je – zapita tečnoba, ki rada soli pamet, se izpostavlja in teži. Artur je sam izjavil da je primitivec, če mu pa jaz rečem da je primitivec, pa vsi skočijo v luft.
Nekateri stalno omenjajo nevoščljivost. Kaj pa naj mu zavidamo? Razsuto familijo? Pijančevanje? Zafurano karierio? Majhen penis? Dvoličnost? Rad bi rekel da mu zavidam karakter, pa mu ga ne. Človek nekaj govori, drugo pa dela.
Res moraš biti majhen v glavi, da ti je on vzor ali pa pozitiven človek. Res pa je, da se mi malo smili – vsekakor nebi bil na njegovem mestu. S svojim nazivom in (bivšim) intelektom bi lahko dobro služil in kaj naredil zase in za soljudi…
Dosti mam nakladanja o njemu. Čas je da si poiščemo kaj bolj zanimivega…
Js bi pa reku tko, to kar je dosegu g. Artur na področju stroke je verjetno skupek talenta in seveda trdega dela, saj je treba posebi na naravoslovnih faksih dosti sedeti in študirati… Sam študiram medicino in vidim tudi pri sošolcih da se nekateri na feštah napijejo ko krave pa zaradi tega niso slabi, eni najdejo ventil v tem drugi v športu tretji spet v nečem drugem. To da g. Artur rad pije in je prišlo v javnost zaradi kmetije in se verjetno ni hotel zadržati ali pa ni mogel, še ni razlog da pišete neke žalitve, saj ima vsak napake eni večje drugi manjše in naj vsak sebe pogleda preden začne druge kritizirat.
lp
Pravi retardiranci ste, ni kaj, eni bolj, drugi manj, a retardiranec je retardiranec, z vašim tako imenovanim arturom-genijem, na čelu. Živi dokaz, da je intelektualec najbolj oddaljena točka od realizacije, čeprav bo on trdil drugače in v tem prepričanju živel do konca, do konca.
Racionalizacija, rak intelektualca, žalostno, vendar resnično..
Res ne vem, kaj vam je artur naredo? Da narediš doktorat ali 2 moraš nekaj naredit v življenju in ga ne samo pit. Glede enih igralcev na vrhu, ki jih drugi diktirajo in jim pišejo, kaj morajo povedat se je pa tudi za zamislit! Nekateri pač naredijo in povejo, kaj si mislijo. Če poslušate kakšen njegov govor ali intervju vidite, da sploh ni tak neumen (če razumeš njegove besede). V Sloveniji pač več veljajo igralci, kot pa nekateri, ki znajo kaj sami narediti ali povedati. Tako pač je in tako bo dokler bo v Sloveniji tako razmišljanje! Pa mimogrede, tudi Prešeren ga je rad nagno.
Forum je zaprt za komentiranje.