S čim se preživlja dr. Artur Štern?
Kakšna bedarija, da gre nekdo primerjat Šterna z Einsteinom in Prešernom! Njegovo pompozno besedičenje imresionira kvečjemu kakšne ne preveč inteligentne osebe.
Kaj pa je že genialnega pokazal v življenju? Naredil je en doktorat, pa kaj? Njegove kolumne so bile ena sama samohvala, njegove knjige niso nič posebnega … Genij je morda en na tisoč ljudi, za članstvo v Mensi je pa dovolj, da po testih (ki se jih da precej vnaprej naštudirat) prideš v zgornja dva procenta populacije.
Kolikor vem, se v zadnjih letih preživlja predvsem z nekakšnim kmečkim turizmom – oddaja prostore na posestvu v Vrabčah, ki so ga kupili starši.
To, kar je dosegu on-doktorati,razni nazivi, dolga leta izobraževanja, ne more doseči vsak!, to je dejstvo!, marsi kdo ga pocenjuje, preveč je intelegenten, da bi ga v nekaterih stvareh razumeli.razlikuje se od povprečneža….!RES JE DA ZADNA LETA MEČE ŽIVLEJE STRAN AMPAK MORE UŽIVAT ! dosegu je že velik, očitn ma dost to kar je naredu! 😀
je zdej nanga lhka gledaš na dva načina: če pač gledaš objektivno, pol more bit vsem jasn, da je človk inteligenten pa glede na te njegove nazive pa vse to se zdi, da je človk res dosegu večino dobrih stvari.
sam lhka pa gledaš tut subjektivno: in če js gledam subjektivno, pol mislm d je človk intelignten sam da te svoje inteligence ne zna pokazat v pravi luči, ampak jo stiska v seb in pusti da govori take gluposti kakršne ma na kmetiji
Mislim, da prvič kjerkoli na internetu komentiram. Tokrat se bom ustavil in zapisal tole sled:
Takšnemu vase zagledanemu en A4 list pred idiotom človečnjaku pljunem na tla, na pločnik pred njega; da ga slučajno ne zadanem, ker si ne zasluži imeti nekaj čistega na sebi.
Saj on sam ve da v sebi gnije, he he he 😉
Artur…sramota za vse ki so zares izobraženi, ki znajo svojo inteligenco pokazati v pravi luči.
SRAMOTA ZA VSE INTELEKTUALCE!!!!
Kaj mu pomaga ne vem koliko akademskih nazivov če je revček ponosen nase ko pijan bruha, ko se od alkoholiziranosti podela v hlače…NIČ!! Ob takšnih izjavah noben naziv ne more prekriti njegove plehkosti, praznine…v bistvu je en velik revež!!
No ja. Artur je sramota od cloveka. Je vase zagledano zapito bitje, ki misli da je boga za jajca prijel .
Poserjem se jaz na njega in na tak poden od cloveka. Verjamem da je (bil) dober strokovnjak na nekem podrocju, na ostalih (predvsem druzbenih) pa se obnasa kot ovca na minskem polju – je popolnoma neprimeren in na trenutke deluje nepristeven.
V vsakem primeru sem mnenja, da se predstavnik ‘elite’ (s tem da je naredil doktorat je sprejel pravice in !dolznosti! tega naziva – vsaj tako meni pise na doktoratu) ne sme obnasat kot zapita krava. Jaz bi mu kot univerza naziv odvzel, ker enostavno blati ugled univerze. Ce primerjam to s predcedniki – Clinton je odletel ker mu ga je ena fafala. Njeno fafanje nima veze s predcedstvom, ampak je s tem oblatil funkcijo. Zal.
Pa lep pozdrav vsem.
Presneti zakompleksančki mali, saj že ime pove da si mali. Kdo si da ime v pomanjševalnici? Tak, ki je v glavi majhen ali pa prazen. Dajte no. Komu pa je Artur kaj slabega naredil? Pljuvate po njem, ker ste ljubosumni, v tem tiču grmi zajec.
Ha ha, še dobro, da se imate kje izbruhat, prav smilite se mi. Zelo dobro vas opiše Andrej Šifrer v pesmi Majhni psi. Dajte si jo gor pa se malo zamislite!
Najprej sebe porihtajte preden drugega tako ocenjujete. Siromaki.
Arturju pa svaka čast!
Artur in ostala zalega zivi na racun takih ki poslusajo sifrerja in jih zagovarjajo.
Komu je naredil zalega? Hm, naj pomislim – veterinarski fakulteti, slovenskemu narodu (se spomnis kampanije?), otrokom (uci jih da so pijancki in egocentriki kul), tebi (ker te indoktriniral in ti pokazal da si bedak ki si lahko z goljufijo in laganjem pomagas in da ni to nic takega), vsem ki je na njihov racun prilezel naprej… ne bom vec nasteval.
Sicer pa kaj se razburjas? Stern se je pac izpostavil in itak da ga bomo pljuvali ker je kreten – to mogoce ni njegov namen? Ne zagovarjaj nekaj kar se ne da zagovarjat – spominjas na najstnika ki se upira samo da se upira. Tvoje mnenje ni nic boljse ce se upira logiki – ocitno si ti majhen clovek ker se istovetis z ovcami in poslusas komade od sifrerja.
Dosti zdej o sternu ker je zablojen. Ja, z malo pisem njegov priimek. Briga me.
Lep pozdrav ponovno prijatelji!
Ko berem komentarje, ki so nastali po mojem zadnjem postu si ne morem kaj, da nebi prišel do ugotovitve, da se ta pijani krt po raznoraznih forumih kar sam zagovarja in se skriva za raznimi “aliasi”.
Ja bogi bogi bogi, men se kar smili, ko je v kamero vseskozi govoril v prepričanju, da ga zunaj občudujejo … še rekel je parkrat kako je/so priljubljeni … Zdej ti pa res samo še flaškon ostane, tepček, bebček … Organiziraj slovesnost na Prešernovem trgu in prinesi svoje diplome in doktorske disertacije … SI BOMO JAVNO RITI BRISALI Z NJIMI 🙂 Hi hi hi hi
BRUH! 🙂 BRUH BRUH BRUH!
In LaToya doda: daj me Janez, daj me … ne pardon Artur, daj me daj me … Si me pa dobr ja, z zanosom svetnika, bi rekla. Mimogrede, si že našel moje možgane, ki sem jih nekam založilaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaa 🙂 🙂
Samo smo pa res bogi, mi Slovenci. Kaj vas briga kako se nekdo preživlja, kako je dobil diplomo in kaj je naredil v življenju. Poglejte vase in se zamislite. Artur je zase car, za tistega ta tretjega tudi, zate je bedak. Ja prav je pa bedak, tako kot si ti bedak v očeh nekoga.
Dragi MihecPihec, močno dvomim, da ti na doktoratu piše, da se “ne smeš obnašati kot zapita krava”, če vam vsem to piše na doktoratih se z vami, gospoda doktorji z doktorati dogaja nekaj zelo žalostnega, da so to napisali na doktorat.
Če sem prav razumel vprašanje, sem tudi jaz mnenja, da se Artur najverjetneje preživlja z denarjem, mi je pa zelo zanimivo kajti nisem vedel da je lahko vprašnje ˝S čim se preživlja dr. Artur Štern?˝ tako široko, namreč zasledil sem veliko citatov, nad katerimi sem zgrožen in mislim da je takšno pisanje porazno, glede da naj bi to pisali ljudje z diplomami in doktorati.
P.S. Nad nekaterimi izjavami kot so ˝poščijem se, pljunem na tla, idiot, drekači… sem razočaran, mislim da bi morali morda najti najprej sami svoj problem. Artur kot človek se mi zdi zelo zanimiv, kajti ne srečas oz ne vidiš vsak dan človeka, ki živi po svojih načelih in mu ni preveč mar za razne družbene norme in mislim da je to razlog nekaterih kritik, ki niso najbolj primerne in žaljive.
Vsak ima svoje mnenje in prav je tako, vendar ga je potrebno izražati na kulturen način oz znjim naj ne bi prizadeli sočloveka.
Lp
Artur je človek, ki je bil daleč najbolj inteligenten v tej oddaji, po njegovih stopinjah je šel tudi Goran, vodila sta oddajo od začetka do konca ter spravila POP TV v blamažo. Največjo sramoto pa se ji na tej kmetiji pripisal Nenad oz. Salome, s svojim sramotnim ter nizkim obnašanjem ki s svojo glupo pametjo ter kakršna je ni segala ne Arturju ne Goranu do kolen.
Forum je zaprt za komentiranje.