S čim se preživlja dr. Artur Štern?
pa bi se lahko, da bi vsaj ločil vime od prsi.[/quote]
hahhahhahahhahhahahahhaha :):):) hvala vam , nasmejala sem se do solz. Bravo !!![/quote]
Do naziva doktor veterinarske medicine (dr.vet.med.) prideš po 5ih letih faksa, to ni doktorat, ampak obična diploma.
In ja, se vidi kravo tudi v živo. Vsaj mi smo jo že na informativnem dnevu za vpis na faks, potem pa itak…
Samo pri Arturju je pa le že 20 let od tega faksa, pa človek je zdaj v 2. puberteti…Sicer je pa vse stvar režije.
Kmetijo spremljam iz “znanstvenih” razlogov….
Sedaj pa h temi….Artur je izjemno intiligentna oseba (MENSA) in se temu primerno tudi obnaša. Tudi za vsem znanega Alfreda so govorili, da je idiot, pa se je na koncu ugotovilo, da je genij…med genijem in idiotom je samo za A4 format lista razlike (predvidevam, da veste katero za karatkeristiko lista mislim), Artur ima možnost, da se je znebil spon, ki nas vežejo običajne ljudi. Mi običajni znamo samo šimfat in zganjat nevoščljivost, vpeti smo v spone vsakdana, zjutraj vstajamo, preklinjamo jesen, ki nam prinaša temno jutro, temen konec delavnika…., če povzamem, samo temo.. ki seveda ni v človeški naravi…Ves čas samo obupujemo nad službo itd..Če bi želeli živeti v temi, bi se lahko preselili v Postonjsko jamo, vendar že njen razdivečavelc Luka Čeč je raje živel na kmetiji.Tudi naši predniki, so pred potočko zijalko posijali Narcise (niso gojili jamskih bitij)… Torej, predem obsojamo se raje ozrimo vase, ki zaradi lastnega preživetja preživimo cele dneve na delovnem mestu in počnemo stvari, ki jih zaradi lastnega užitka ne bi počeli (z redkimi izjemami). Vse skupaj počnemo zaradi golega preživetja in v tem še zdaleč ne uživamo…Artur pa v vsem kar počen uživa…sedaj pa v razmislek, kdo je tukaj bolj nor?
Res je zdaj drugačen. Poznam pa še enga dr.vet.med., ki je leteo mlajši od slavnega in je že od sš obseden s sexom. na faxu se mu je čist utrgal, upecala ga je kolegica in se pustila oplodit, on pa ni mogel iz svoje kože in je podrl vse, kar mu je bilo na poti. Mogoče pa veterina tko vpliva…na moške, ker mene nč ne rajca osemenjevanje krav ipd.
Štern se od ostalih naših dohtarjev razlikuje le, da se pozerstvo pri njem odraža v manj prefinjeni obliki. Doktorski naslov sam, še ne pomeni, da čemu koristi. Večino naših dohtarjev samo fotramo, dajo pa bore malo od sebe in tudi v tem Štern ni izjema. Pašič v hlevu družbeno koristnejši, ga vsaj zakolješ na koncu.
Forum je zaprt za komentiranje.