s čim prelitejete musako
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › s čim prelitejete musako
Pozdravljeni
zanime me s čim prelijete mesno musako?
običajno sem jo s stepeno kislo smetano in jajcem, pa sem slišala da si kuharice pomagajo s komibnacijo stepenega beljaka, ki ga dajo (v bešamel?)
Če kdo uporablja polivo s stepenim beljakom naj prosim pove kako dela
hvala
jaz v ponev kjer sem preej prepražila meso zlijem liter mleka,sol in jajce.. Zmešam in polijem po musaki.Je zelo sočna,sploh ni suha
Jaz tudi prelijem z mlekom v katerega vmešam jajce in sol. Mleka mora biti toliko, da prekriješ krompir in meso v celoti. Pride zelo sočna in kompaktna:)
Jaz prelijem tako kot si napisala z mešanico kisle smetane in jajca.
Jaz z jajco in smetano. Če smetane nimam, porabim tudi kislo smetano, če še te nimam, pa v skrajni sili tudi z jogurtom.
Z bešamelom pa meni ni všeč. Preveč mastno in brez okusa.
Imate pa denar pri hiši, ni kaj. Meni je liter mleka za 3 dni, sva 2 osebi.
ne delamo musako vsak dan. Ja ,nam je pa liter mleka za skoraj celt eden,pa kaj čmo
Imate pa denar pri hiši, ni kaj. Meni je liter mleka za 3 dni, sva 2 osebi.[/quote]
WTF !? A za internet pa imaš ?
Imate pa denar pri hiši, ni kaj. Meni je liter mleka za 3 dni, sva 2 osebi.[/quote]
Če tolk šparaš, potem je bolje, da nič ne kuhaš.
Sem že probala, kar ste gor napisale, jaz prelijem s mešanico za palačinke samo bolj redko naredim. Mi je najbolj všeč.
Forum je zaprt za komentiranje.