Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek S čim poškropiti usnjen kavč – maček praska

S čim poškropiti usnjen kavč – maček praska

Živjo. Me zanima, kaj se dobi, da mačkam smrdi, pa da ni agresivno za otroško kožo. Ker naš kralj maček se je odločil, da nam bo uničil še ne 14 dni staro usnjeno sedežno. :-(((((((((((((((((

Prosim za nasvete. Hvala in lp!

Pa ima sicer kak praskalnik?

O, ima, ima, vsega dost, ampak on se je odloču fentat kavč…

Težka bo. Usnjene sedežne in mački res ne gredo dobro skupaj…

Sedežno pokrij, tako da bo vse lepo not zataknjeno, v glavnem skrij sedežno. Moja dva sta mi jo uničla, uživala pa tako, da če sem pozabila na ceno, sem bila še jaz srečna, ko sem ju opazovala. Sem hitro omagala in je blo kar je blo. Ampak mačke so moja ljubezen in niti pomislila nisem, da jima v prostor s sedežno ne bi dovolila. Sem pač rekla, takle mamo. Sedežno zamenjaš, ko pa izgubiš zaradi bolezni mucka se dolgo ne potolažiš, ko zaradi starosti izgubiš še drugega, pa ne vem, če se kdaj potolažiš. Zato se ne obremenjuj zaradi usnja, stisni marcino k sebi in jo pokušuj, dokler jo imaš.

kaj boš špricala,klepni jo po ušesih,madona.

prepovej ji a vrostor ali pa ob sedežno

Kis jim menda smrdi…nam pa tudi, ;)))

znebiš se mačka glede na to da imaš majhnega otroka?

Zakaj bi se pa mogla znebiti mačke,ker ima majhnega otroka?!

Naša popolnoma prizanaša sedežni iz mikrofibre, je ni pa dobro odnesel usnjen računalniški stol 🙂

Znebit se mačka?…no comment 🙁

Ja, težka bo ta s usnjem in mačkom.
Jaz sem imela srečo, sem vzela tisto najcenejšo sedežno v jysku iz umetnega usnja in me nič ne boli, kadar ga maček napade. Saj ga dam dol, ampak travmiram pa prav nič.

O poznam… Nova, draga usnjena sedežna v novovseljeni hiši, muc mladiček pa se je spravil nanjo…2 praski je naredil, nato smo temu naredili konec. Ker imamo velik zagrajen vrt, stran od cest, smo ga začeli navajati na zunanje okolje, v hišo pride, a mu ne dovolimo na sedežno. Sedaj ga sedežna niti ne zanima, hodi spat v otroško stol vrečo v dnevni sobi., ne naredi nobene škode. Pa v spalnico hodi, tam ne more narediti nobene škode. Ponoči pa spi v garaži…
Žal , sem ljubiteljica mačk in psov, a sedežno imam tudi zelo rada:)

Jaz sem stvari, ki nisem hotela, da jih mačka uničita našpricala s parfumom. Najbolj je zaleglo, da sem pošpricala takrat, ko je kateri od njiju začel praskati. Pazi le, da ne popršiš mačka. Pri nas je zaleglo za vedno. Navadno niti blizu nista hotela, dokler jima je smrdelo – vsaj nekaj dni.

nova sedežna
maček v pripravljenosti, da jo napade z obema šapama oz kremplji
jaz pa lepo sedim in se delam da gledam tv, v roki pa pripravljeno šprico
z vodo.
ko maček vzame zalet, jaz pošpricam, ampak tko, da me ne poveže , s šprico

in tako nekaj časa, dokler mu ni ful bed, da ga sedežna šprica
.

jaz bi tebe po škrbah!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close