S čim poškropiti usnjen kavč – maček praska
Sedežno pokrij, tako da bo vse lepo not zataknjeno, v glavnem skrij sedežno. Moja dva sta mi jo uničla, uživala pa tako, da če sem pozabila na ceno, sem bila še jaz srečna, ko sem ju opazovala. Sem hitro omagala in je blo kar je blo. Ampak mačke so moja ljubezen in niti pomislila nisem, da jima v prostor s sedežno ne bi dovolila. Sem pač rekla, takle mamo. Sedežno zamenjaš, ko pa izgubiš zaradi bolezni mucka se dolgo ne potolažiš, ko zaradi starosti izgubiš še drugega, pa ne vem, če se kdaj potolažiš. Zato se ne obremenjuj zaradi usnja, stisni marcino k sebi in jo pokušuj, dokler jo imaš.
O poznam… Nova, draga usnjena sedežna v novovseljeni hiši, muc mladiček pa se je spravil nanjo…2 praski je naredil, nato smo temu naredili konec. Ker imamo velik zagrajen vrt, stran od cest, smo ga začeli navajati na zunanje okolje, v hišo pride, a mu ne dovolimo na sedežno. Sedaj ga sedežna niti ne zanima, hodi spat v otroško stol vrečo v dnevni sobi., ne naredi nobene škode. Pa v spalnico hodi, tam ne more narediti nobene škode. Ponoči pa spi v garaži…
Žal , sem ljubiteljica mačk in psov, a sedežno imam tudi zelo rada:)
Forum je zaprt za komentiranje.