Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika S čim jeste mislije?

S čim jeste mislije?

Zanima me s čim jeste mislije?

Sama kupujem polnozrnate od FITNESA in jih jem s sadnim jogurtom, ampak se mi zdi, da ne paše preveč skupaj, oziroma, da bi lahko bilo boljše.

Kakšna ideja s čim naj jih zmešam.

P.S. Mleka ne konzumiram.

S riževim mlekom ali EGO jogurtom.

Tašča jih je s čajem. No, zdaj smo se že navadili, od začetka je bilo pa čudno za gledat. Pravi, da ji bolj pašejo.

Fitnesove jem z mlekom, jogurt mi ne potegne pri teh muslijih.

S sojinim ali riževim mlekom.

Z navadnim jogurtom, ampak mora bit vedno še kako sadje noter… najraje si zrežem še par jagod ali breskvo, če ni drugega, je pa tudi jabolko ali banana OK.

Tiste “mislije”, ki jih kupim v “Kelnu” ali “Dizeldorfu” jem z mlekom, tiste, ki pa mi jih predsednik “Tirk” prinese iz “Kelna” ali “Ziriha” pa ponavadi z jogurtom.

Z žlico!

ü se pač v slovenščini izgovarja kot i, ö pa kot e.

Živjo!
Jest pa obvezno kupim muslije s čokolado, jem jih pa z navadnim jogurtom al pa mlačnim mlekom, da se mi čokolada začne mal topit. Ampak z jogurtom mi je boljš…mjami.

Sem zadnjič kupla čokoladne Crueslije, ampak ti so s sadnim jogurtom še manj dobri k ti FITNES.

jaz muslijev ne maram, ced pa je ze kriza,. s toplim mlekom, da se lepo raztopijo, sploh ce je kak cokolada vmes. z jogurti, sploh sadnimi , mi ej presladko in prenasitno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close