Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style s čim hujšate??

s čim hujšate??

povejte kak shujšate za 4 kg?!

stara sem okol 13!
KAKO so lahko manekenke tako suhe??!
tudi jst bi bila takšna!

hmmm?”!
brez večerje, ostalo prepustim drugim”
čao!

Pij veliko vode, telovadi,pazi na prehrano

sanja sej to že delam!

Če greš zvečer lačna spat, sigurno hujšaš.
Ampak res moraš biti lačna. Vsa hrana po 18 uri je res odveč.
Jaz imam popoldne kosilo okrog 17 ure, in potem ponavadi ne pojem skoraj nič – kakšno hruško, ali nekaj takega – sadje pač.
In okrog 11. ko grem spat, obezno spijem zadnji kozarec vode.
Če pa sem lačna – si govorim: saj nisem lačna, žejna sem. In spijem kozarec vode.

Klara povem ti, da je to preverjen recept, ker sem sama shujšala za 17 kg.

Samo ti se mi zdiš še tako mlada, verjetno greš tudi prej spat. Toda ti verjetno rolaš, kar jaz ne, in s tem izgubiš še kakšno dodatno kalorijo.

Aha, še to:
Ko sem hujšala, sem vsak večer naredila 30 trebušnjakov in 20 počepov.
Sedaj pa vsake toliko časa – mogoče 2-3krat na mesec.

In ne sekiraj se zaradi 4 kg. Poglej Brazilke, kako lepe so ko plešejo sambo. Pa imajo v večini kakšne 4 kg preveč.

Se pravi da po 18 uri ne ješ več nič? V kolkem času pa si tok shujšala

v kakšnem mesecu se men zdi…..ker če hočeš hujšat 17kg morš stradat in piti vodo…..potem pa se pokaže željeni rezultat….vendar ne hujšat s strandanjem!!

Klara!

Prvo pravilo hujsanja:
“Ni vazno kdaj shujsas, samo da k koncni fazi shujsas!”

Tisti, ki ima 90 kg in bi jih rad imel 60, bo kmalu izgubil 10 kg, ker bo to vecinoma voda in misicna masa. Najtezje je zgubljati mascobe, ker je nase telo narejeno tako, da si dela zaloge, te pa so za hude case. Telo ne razume, da bi ti rada dala stran to mascobo in izgledala kot manekenka. In ko tisti bajsek koncno (in z muko) prileze na 68 kg, bo sigurno najdalj casa porabil zato, da izgubi tistih 8kg. ZAKAJ? Zato ker so to samo se malenkosti v primerjavi s prej. Ker so te kg na tocno dolocenih delih, prej je bil pa cel debel.

Moja izkusnja:
Iz 56kg sem morala shujsati nazaj na 53 kg. Torej samo 3 kg. Hujsala sem 6 mesecev. Ampak uspesno!!! Skrivnost: POCASI! Vse nenadne spremembe za telo so šok in telo bo potem samo še bolj šparalo in shranjevalo zaloge. Če pa je vse počasi, potem je to telesu samoumevno. Tudi tisto, da je treba vzdrževati novo težo je zelo res, ker mora telo nov odstotek mascobe sprejeti za normalnega.

Lej, svetujem ti, da gres na http://www.mojtrener.com in se tam začneš izobraževati o zdravi prehrani, športu (kakšen tip treninga bi bil zate najboljsi… tek, kolesarjenje,…) in kako hušati. Naj ti zaupam, da je trik v hujšanju predvsem v tem kolikokrat in kaj ješ.
Recimo: jogurti 1,3% m.m., skuta z 0,1%m.m., belo piščančje meso, ribe, tuna (olje odlijes stran), polnozrnat kruh, …

Če ti je v interesu, se boš izobrazila v tej smeri, sicer bodo lahko vsi poiskusi hujsanja nauspešni.
Pa ne nasedaj 7-dnevnim, 90-dnevnim, ločevalnim, zelenjavnim, sadnim, in ne vem kerimi dijetami. Kot mlada oseba moraš jsti raznovrstno hrano, katero… to je pa na tebi, da se naučiš.

Pa ne hiti. Ker če ti bo uspelo, da boš na željeni teži čez 1 leto, bo to bolje kot nikoli. Tudi sama verjetno veš, da če hitro hujšaš, da se še bolj zrediš, ko nehaš z “dijeto”. Če se boš v tem letu (ko boš shujšala) nučila še ločevati zdravo hrano od nezdrave, boš naredila za sebe veliko več kot bi si lahko želela, ker je to investicija za celo življenje in ti ne treba nikoli več hujšati, da en omenjamo kako bolj zdrava boš. Na izdelkih pa zdaj že skoraj brez izjeme piše, koliko maščob, beljakovin in ogljikovih hidratov ima kaj. Naj ti bo navada v trgovini gledati koliko je česa, če boš hotela zdravo jest!

Res, naj se ti ne mudi, ker ni čudežne dijete, ki bi ohranila rezultate tudi po tem, ko nehaš z njo. Ne se slepit!!!!

LP
Tanja
… in veliko uspeha ter potrpljenja.

klara,

tole smatram kot provokacijo……

Če želiš pa res biti kot nekatere manekenke, ki poleg tega, da so živi hodeči okostnjaki in obešalniki za oblačila, ne jedo cele dneve skoraj nič, pijejo samo vodo, pokadijo dve škatli cigaret na dan in so nasnifane, pa kar izvoli……

ah, ja – pa na anoreksičnost kot glavni faktor in posledica vsega tega sem še pozabil……

17 kg v 1 mesecu?????

majicy – deklica – če je to res – čez leto ali dve boš pa ledvica v rokah nosila, ko se ti bodo povesila in nepravilno pričela delovati…Ali veš, da ko začneš hujšati, da najprej izgubiš po odvečni tekočini maščobo v kateri so zavita ledvička (saj veš tisti izrek: bubreg v loju???). Ni vse samo v vnašanju ogromnih količin tekočine v organizem in s tem pretiravanjem z več, kolikor je na dan potrebno……..

Dekleta in žene: s hitrim in nepremišljenim izgubljanjem kg si naredite dvojno škodo: kmalu boste izgubljeno pridobile nazaj, pa še organizem izjemno trpi, saj je zanj to velik stres in obremenitev!!

Pri hujšanju JE treba JESTI in to z možgani in ne STRADATI!!!

Pamet v roke in nehajte deliti tukaj take nasvete, prosim!!

Ena

ki je “po pameti” v 8 mesecih načrtno zaradi zdravstvenih razlogov shujšala 23 kg……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close