Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek s čim boste obdarile moža

s čim boste obdarile moža

Zanima me kaj ste oz. boste kupile možu za novo leto.
Vesela bom vaših odgovorov.

Pozdrav od pridne žene.

Kupila sem mu bralno lučko, pa še eno žarnico zraven :))

Tole pa že presega vse meje!!! Najprej obdarovanje za božič, zdej za novo leto, prej je bil še miklavž…..ej groza, a smo res tako potrošniško usmerjeni? Ali si ne znamo več poklanjati daril, ki nimajo materialne vrednosti (npr. romantičen zajtrk v postli, 24 ur seksa, objem, poljub, lepe in prijazne besede, izpoved ljubezni, iskrenost…sprehod v naravi)??? Prov jezna sem že…pa oprosti “pridna žena” ni to letelo nate, samo ful sem jezna in že zabasana s temi darili….hm….še dobro, da sem imela ta mesec tudi rojstni dan :-)))

Don’t worry, be happy!

Midva z dragim…s kateriim sva 6 let, sva dogovorjena da si nic ne kupujeva, in meni je to najljubse…pa njemu tudi. Vcasih greva ven na vecerjo, kosilo, danes sva si naredila super oblozen zajtrk in zraven uzivala…pa tu in tam seks…ZAKAJ ZAPRAVLJAT, vse je tolk drago, da me glava boli. Kupiva si le vse najnujnejse.

Če nimate niti tolk domišljije, da najbližjim osebam kupite malenkost, pol rajš spustite obdarovanje.

Izkazovanje čustev, malo več pozornosti a rabiš še kaj več v teh prazničnih dneh. mogoče kaka malenkost.

Obdarila ga bom z dobrim seksom… :)))

LP Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

kupila sem mu dobre čevlje,da čim prej pride domov iz službe

A je prej hodil bos naokoli? :)))

Andro.

ne, cevlji imajo vgrajen GPS, tako da njegova soproga tocno ve kje hodijo

ga sploh ne bom

rekel je da rabi več cajta do doma,ker mu čevlji drsijo… le po čem…

…dobro vprašanje, …..le po čem?

.. z dobro voljo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close