S časovne distance ali vedno poberi tisto dobro ;)
Mah kaj ne, vsak dan napravim 25 km z biciklom po ljubljani, ne vem, kaj mi pa manjka?? Še k robiju sva z zmedeno samico mislili it s kolesi, samo pol sva ugotovili da brez efedrina ne bo šlo…
Škoda da je slikica od tipa toliko manjša, res no… Niti se ne vidi, kaj kuha, mene vedno zanimajo recepti od tipov… na pikniku je tudi robi povedal za kuskus…[/quote]Ha, ha, ha…
Ne vem, ne vem… glede na tvojo radovednost se mi zdi, da te bolj zanima s kom meša in kako…..ccccc samo to bi lahko bile že prostaške misli zato ne spuščaj domišljije z vajeti :D[/quote]A ni že vse zmešano, glede na to da se nobenega orodja ne vidi :))) Lahko bi bila palačinka, če je sploh kaj sladkega, o bog, saj menda ni american pie[/url].press ?? Tisto se peče v pečici, na plošči je prevroče…ccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Hm jutri bi mi prav prišel avto ali pa en tip z avtom, po možnosti sv. jožef no saj če prav pomislim s kamelo bi tudi šlo… ne vem še kako bom to izvedla, saj bi še koga tu zapecala za to zadevo, samo kolikor vem, ni nihče iz ta pravega konca…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] jaz predvsem pri vsaki stvari cenim inovativnost 😉
“njena” pravila!!! Mogoče pa “dec ni dec” pomeni prav to, da so pravila zgolj in samo “njena” :-)))[/quote]Saj niso samo njena oz si ona želi, da bi bila tudi tvoja…..
Veš ko se ona enkrat odloči potem je odločeno…… nimaš več kaj velik praskat 😉 :)))
Katjenka Jožef ni imel kamele, če se prav spomnim, mislim da je bil osliček 😉
Se pravi za danes rabiš oslička? (po možnosti z avtom…..) :))))
jaz predvsem pri vsaki stvari cenim inovativnost 😉
“njena” pravila!!! Mogoče pa “dec ni dec” pomeni prav to, da so pravila zgolj in samo “njena” :-)))[/quote]Saj niso samo njena oz si ona želi, da bi bila tudi tvoja…..
Veš ko se ona enkrat odloči potem je odločeno…… nimaš več kaj velik praskat 😉 :)))
Katjenka Jožef ni imel kamele, če se prav spomnim, mislim da je bil osliček 😉
Se pravi za danes rabiš oslička? (po možnosti z avtom…..) :))))[/quote]Vem da je bil osliček, nočem v bistvu oslička, se delajo da so neumni, pa čisto preveč so trmasti, in jaz sem taka, o bog…. podobno se meša s podobnim…fizikalna reakcija.press…teorija popredmetenja bi postala še praksa…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.