Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek S časovne distance ali vedno poberi tisto dobro ;)

S časovne distance ali vedno poberi tisto dobro ;)

Boom, točno tako kot si napisal.
Te teme so vedno najbolj obiskane, tudi revije, če dajo na naslovnico nekaj o seksu, gredo za med. To dokazuje, da je to zelo privlačna tema, da nas zelo vleče, da zelo radi beremo te teme. Če me to ne bi zanimalo, ne bi brala in ne bi komentirala.
Dejstvo pa je tako kot si napisal: veliko jih ne upa iskreno priznati recimo želim si seksat, želim si probat kaj novega glede seksa… samo nimam partnerja in ga ne najdem oz. imam partnerja pa nama ne gre najbolje v spolnosti… slabe volje sem, ker sem že recimo 3 leta brez seksa… namesto takih priznanj pa svoje slabosti kažejo kot neke vrline.
To je tako kot, če preveč ješ, imaš preveč kg pa govoriš okrog, da so debeli ljudje bolj veseli kot suhi in da zato nisi suh.

Če je neobvezen ali manj obvezen, zakaj potem debata za tako nepomembno stvar?
Zakaj tako goreče zagovarjat neko stališče ?

Mislim, da ta reč ni tako “neobvezna” kakor se želi predstavit po medijih le da se ljudje slepijo s tem ker se podajajo v nekaj bolj ali manj “tehnično” (ker mogoče drugega vidika niti ne poznajo) kar še zdaleč ni takšno in so potem na koncu nekako razočarani, mogoče nepotešeni klub velikemu št. črtic, doživljajo podobno kot avtorica teme.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In kje se nahajaš ti? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda se lahko nekdo poda v neko “skrajnost” (če temu tako rečemo), ker misli da MORA, vendar se iz istega razloga lahko poda tudi v drugo in če smo iskreni, nobeden od njiju ne bo srečen, ker je v obeh primerih razlog napačen, in ne toliko dejanje samo. Samo (po lastnih opažanjih) bo drugi veliko težje to priznal. Kvazi morala press

Sicer pa marsikdo pravi, da se je ljubit zelo lepo, vendar tu in tam kdaj pa zapaše tudi f*kat.

Jaz sem zgoraj napisala kako je stanje :). Robi je dojel.

In kje se nahajaš ti? :)[/quote]

Seveda se lahko nekdo poda v neko “skrajnost” (če temu tako rečemo), ker misli da MORA, vendar se iz istega razloga lahko poda tudi v drugo in če smo iskreni, nobeden od njiju ne bo srečen, ker je v obeh primerih razlog napačen, in ne toliko dejanje samo. Samo (po lastnih opažanjih) bo drugi veliko težje to priznal. Kvazi morala press

Sicer pa marsikdo pravi, da se je ljubit zelo lepo, vendar tu in tam kdaj pa zapaše tudi f*kat.[/quote]Z nekom, ki se ljubiš se lahko tudi tudi f*kaš, obratno gre pa bolj težko 😉

Kvazi morala press
Nekdo, ki se vozi s kolesom bo hvalil kolo, tudi v dežju, tisti ki je tudi avto probal ima pa pomisleke nad kolesom v slabem vremenu…. 😉

So tudi taki, ki bodo hvalili kolo zato, ker nimajo za avto 🙂

So tudi taki, ki bodo hvalili kolo zato, ker nimajo za avto :-)[/quote]
So pa tudi taki, ki hvalijo kolo, imajo za avto pa si ga ne želijo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

So tudi taki, ki bodo hvalili kolo zato, ker nimajo za avto :-)[/quote]
So pa tudi taki, ki hvalijo kolo, imajo za avto pa si ga ne želijo. ;)[/quote]

se popolnoma strinjam, vendar mislim, da takih ni prav veliko

No, ta izjava je pa že sama po sebi paradoks, ne glede na to ali je “ljubiti” mišljeno kot ljubezen ali ljubljenje. Po drugi strani pa (če gre pri tem za dve osebi) obstaja kup primerov, ko so iz navadnega fukfrendovstva ali one-night standov nastale resne zveze in velikokrat so celo zelo trdne.

No, ta izjava je pa že sama po sebi paradoks, ne glede na to ali je “ljubiti” mišljeno kot ljubezen ali ljubljenje. Po drugi strani pa (če gre pri tem za dve osebi) obstaja kup primerov, ko so iz navadnega fukfrendovstva ali one-night standov nastale resne zveze in velikokrat so celo zelo trdne.[/quote]
Meni pa se ta izjava ne zdi prav nič paradoksalna. Med ljubljenjem lahko tudi f*kaš. Pod ta izraz razumem ljubljenje na malo bolj grob način ampak še vedno samo toliko grob, da obema ustreza.

No, ta izjava je pa že sama po sebi paradoks, ne glede na to ali je “ljubiti” mišljeno kot ljubezen ali ljubljenje. Po drugi strani pa (če gre pri tem za dve osebi) obstaja kup primerov, ko so iz navadnega fukfrendovstva ali one-night standov nastale resne zveze in velikokrat so celo zelo trdne.[/quote]
Meni pa se ta izjava ne zdi prav nič paradoksalna. Med ljubljenjem lahko tudi f*kaš. Pod ta izraz razumem ljubljenje na malo bolj grob način ampak še vedno samo toliko grob, da obema ustreza.[/quote]

Paradoksalen je njegova trditev, ki jo v drugem delu negira. Torej tudi ti dokazuješ, da je to možno. Se strinjam.

Meni pa se ta izjava ne zdi prav nič paradoksalna. Med ljubljenjem lahko tudi f*kaš. Pod ta izraz razumem ljubljenje na malo bolj grob način ampak še vedno samo toliko grob, da obema ustreza.[/quote]

Paradoksalen je njegova trditev, ki jo v drugem delu negira. Torej tudi ti dokazuješ, da je to možno. Se strinjam.[/quote]Tu ni pa prav nobenega paradoksa; če imaš nekoga rad, lahko to počneš na dva načina, če ga nimaš, samo na en.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

@Boom
On ničesar ne negira, le ti nisi razumel. Nekdo, ki fu*a brez čustev, se ne more ljubiti, ker za to potrebuješ čustveno bližino in zaupanje s partnerjem. Nekdo, ki pa se ljubi, pa lahko tudi fu*a, še vedno s čustvi.

Paradoksalen je njegova trditev, ki jo v drugem delu negira. Torej tudi ti dokazuješ, da je to možno. Se strinjam.[/quote]Tu ni pa prav nobenega paradoksa; če imaš nekoga rad, lahko to počneš na dva načina, če ga nimaš, samo na en.[/quote]

Besedo “obratno” sem razumel, da ne moreš z nekom početi prvo, če počneš drugo. Imaš pa seveda primerke, ki so ob želji po drugem pripravljeni trditi, da jih ne spoštuješ, torej tudi ne ljubiš.

Tu ni pa prav nobenega paradoksa; če imaš nekoga rad, lahko to počneš na dva načina, če ga nimaš, samo na en.[/quote]

Besedo “obratno” sem razumel, da ne moreš z nekom početi prvo, če počneš drugo. Imaš pa seveda primerke, ki so ob želji po drugem pripravljeni trditi, da jih ne spoštuješ, torej tudi ne ljubiš.[/quote]Boom, ti imaš stalno tu probleme, a ne da? Iz teh mokrocvetečih rožic je menda teorija popredmetenja :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Besedo “obratno” sem razumel, da ne moreš z nekom početi prvo, če počneš drugo. Imaš pa seveda primerke, ki so ob želji po drugem pripravljeni trditi, da jih ne spoštuješ, torej tudi ne ljubiš.[/quote]Boom, ti imaš stalno tu probleme, a ne da? Iz teh mokrocvetečih rožic je menda teorija popredmetenja :))))[/quote]

Blagor tebi, ki si se tem dilemam izognila na precej eleganten način: namesto ljubljenja ali f*ka raje svojemu izbrancu kaj dobrega skuhati ali kako že gre tisto? 😉

Boom, ti imaš stalno tu probleme, a ne da? Iz teh mokrocvetečih rožic je menda teorija popredmetenja :))))[/quote]

Blagor tebi, ki si se tem dilemam izognila na precej eleganten način: namesto ljubljenja ali f*ka raje svojemu izbrancu kaj dobrega skuhati ali kako že gre tisto? ;-)[/quote]Cote bi mu tudi oprala pa zakmašno srajco zlikala.

Cote bi mu tudi oprala pa zakmašno srajco zlikala.[/quote]

Meni se že samo prva ideja sploh ne zdi slaba

[img]http://www.datingfun.org/wp-content/uploads/2010/11/nakedchef1.jpg[/img]

Cote bi mu tudi oprala pa zakmašno srajco zlikala.[/quote]

Meni se že samo prva ideja sploh ne zdi slaba

[img]http://www.datingfun.org/wp-content/uploads/2010/11/nakedchef1.jpg[/img][/quote]Boom meni se zdi, da če želiš, da se ti to uresniči boš moral najprej izpolnit nekaj pogojev, ki jih je Katjenka nakazala 😉
Zdi se mi da je ona (ne samo ona;) take sorte, da ne bo đabe cote prala, likaka, kuhala….
Rabi dober razlog, da bo to z veseljam počela za nekoga…. 😉 Picikl ne bo dovolj, se mi zdi 😀

Pa saj jaz nikoli nisem strogo ločil del na moška in ženska, čeprav se mi zdi, da prav to ponavadi ni všeč :-))))

[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvFD3H4ISOevj3jhtIrqKJUSXY14vwCpHVAUw9k-hP8J4ssofgyUVH7y9Z[/img]

Boom imaš napačno predstavo o kuhanju… 😉
One se v bistvu ne pritožujejo čez moška ali ženska dela, one se po moje pritožujejo čez to da dec ni dec kar bi po vseh (njenih) pravilih moral biti.

Sedaj si pa sam razlagaj kaj naj bi pomenilo “dec ni dec”. 😉
Pa ne razlagaj preveč, raje poslušaj kaj ti ima za povedat in se trudi, da boš to uspel pravilno razumet. Bistvo je očem skrito… tudi ušesom 😀

Mah kaj ne, vsak dan napravim 25 km z biciklom po ljubljani, ne vem, kaj mi pa manjka?? Še k robiju sva z zmedeno samico mislili it s kolesi, samo pol sva ugotovili da brez efedrina ne bo šlo…

Škoda da je slikica od tipa toliko manjša, res no… Niti se ne vidi, kaj kuha, mene vedno zanimajo recepti od tipov… na pikniku je tudi robi povedal za kuskus…

jaz predvsem pri vsaki stvari cenim inovativnost 😉

“njena” pravila!!! Mogoče pa “dec ni dec” pomeni prav to, da so pravila zgolj in samo “njena” :-)))

Mah kaj ne, vsak dan napravim 25 km z biciklom po ljubljani, ne vem, kaj mi pa manjka?? Še k robiju sva z zmedeno samico mislili it s kolesi, samo pol sva ugotovili da brez efedrina ne bo šlo…

Škoda da je slikica od tipa toliko manjša, res no… Niti se ne vidi, kaj kuha, mene vedno zanimajo recepti od tipov… na pikniku je tudi robi povedal za kuskus…[/quote]Ha, ha, ha…
Ne vem, ne vem… glede na tvojo radovednost se mi zdi, da te bolj zanima s kom meša in kako…..ccccc samo to bi lahko bile že prostaške misli zato ne spuščaj domišljije z vajeti 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close