S časovne distance ali vedno poberi tisto dobro ;)
TOOO sem mislu prjatlca 🙂 Pa nism vedu da ste v šumi tut televizijo gledali.
Glede direktnosti pa mislim da ni glavni problem pranje zob. Bi lahko bila malo bolj direktna 🙂
Ne uporabljam jaz. Mi je pa poznan občutek in vonj 😉
Glavno začimbo si pa zadela. Ponavadi dodam še eno, ki se na O začne. Tako malo za povrh 😉 Glede poprove mete sem se pa očitno res zmotil. Vidiš, še dobro da imam tebe, da me pravočasno opozoriš na napake (sem vedel da nekaj ni vredu z poprom 🙂
Hm, kaj pa, če se tudi ti krepko tolažiš, česa ne rabiš in ne pogrešaš? Kako lahko to tako vehementno veš?[/quote]
Zato pa naj vsak živi, kakor mu paše. Ampak jaz lahko svoj razlog argumentiram. Doživel sem spolni odnos brez prave čustvene povezave in spolni odnos z zelo tesno čustveno povezavo. Drugi je neprimerljivo boljši in ustreznejši temu, kar si želim. V bistvu… ničesar manj od tega sploh ne želim in spolni odnos brez pravih čustev je precej manj.
Zakaj je boljši? Zato, ker je libido veliko večji, bolj konstanten, doživljanje je veliko bolj strastno, orgazem vedno pride takrat, ko to sam želiš (ok, to je že povezano s samozaupanjem in tudi zaupanjem v samem odnosu), predajanje in dajanje imata enako pomembno vlogo. Po končanem spolnem odnosu pa je želje po bližini s partnerjem še večja ali vsaj enake, kot pred njim.
Samo ne z vsako. Stara sablja ON je poskušal povedati, da je za veliko ljudi premalo, da se v spolnosti srečujejo zgolj spolni organi, ker potem gre za navadni kavs, sicer pa gre za lljubljenje. :)) S kavsom lahko zadovoljimo samo spolne potrebe, tako kot če poješ nekaj in si sit do naslednjič, ko se spet ne začne želodec oglašati. Pri “ljubljenju” pa si vzameš čas, oba prispeveta sestavine in začimbe in to potem z ljubeznijo skuhata skupaj in v miru pojesta – s tem nista zadovoljila samo želodca, a ne? :D[/quote]
Matjažko, ti to na dušo pihaš ženskam? :)) In, katero začimbo ti uporabljaš? Salt and pepper?[/quote]
Česen je glavni! 😀 Za ženske, pardon, mi nekaj misli blodijo, hotel sem povedati, da je za sol in poper potreben Fingerspitzengefühl , da ne streseš niti preveč niti premalo, ampak ravno prav. Oglasi se 1x na Ptuju, mi boš pomagala ulovljene dravske zelenke ,ki jih bom prej očistil, nanapricirati (začiniti), potem pa jih bova skupaj obračala na olju in se na koncu mastila! Če te bo kje kakšna koščica malo tiščala, pa boš jo splaknila dol z rdečim vinom?:D
Ne, ne seksajo vsi moški radi :-)[/quote]
Samo ne z vsako. Stara sablja ON je poskušal povedati, da je za veliko ljudi premalo, da se v spolnosti srečujejo zgolj spolni organi, ker potem gre za navadni kavs, sicer pa gre za lljubljenje. :)) S kavsom lahko zadovoljimo samo spolne potrebe, tako kot če poješ nekaj in si sit do naslednjič, ko se spet ne začne želodec oglašati. Pri “ljubljenju” pa si vzameš čas, oba prispeveta sestavine in začimbe in to potem z ljubeznijo skuhata skupaj in v miru pojesta – s tem nista zadovoljila samo želodca, a ne? :D[/quote]
No, če misliš s kavsom na seks brez čustev, potem boš precej razočaran, če boš kdaj peljal svoj spolni organ samo na srečanje z drugim ergo si morda stvar malo narobe predstavljaš.
Kako eni hitro temo obrnete. Avtorica teme je pisala o enem moškem, ne o tem, da bi skakala od enega do drugega. TUdi ferbčna in jaz nisva pisali o tem, da je vsak dober, ki mimo pride.
Avtorica ni storila nič nemoralnega in verjamem, da je veliko takih tako žensk kot moških, ki počno podobno kot ona.
In kar se izkušenj tiče. Da bi srečala moškega, ki bi bil devičnik, po mojem bi pobegnila. Zanimajo pa me le moški nad 30. Torej izkušnje so dobrodošle.
:))))))))))
Še bolj kosmato, še bolj močno, še bolj na poskok… :))))) 😀
(Želim si da ti to ne bo problem sprocesirat) :/
Kje si napisala? Nikjer! Kot tudi jaz nisem nikejr napisal nič o duhovščini, ali pač?
Ali bi ti še domišljijo uporabnikov foruma omejila/uokvirila po svojem formatu in kar bi štrlelo ven potolkla z batom……? :/[/quote]
A jaz? Se mi zdi, da ti bolj udrihaš po tistem, kar štrli, sploh če štrli drugim, kot jaz. Jaz nimam problemov s tem, če komu kaj ven štrli, tebe je pa kar razvnelo … če sodim po besednjaku.[/quote]Narobe sodiš, ni ravno tako kot ti izgleda in če si boš šla še enkrat prbrat kako sva začela boš lahko videla, da si mi najprej “podtaknila” nekaj z duhovščino….
Moje pisanje je v tebi vzbudilo misli na duhovščino in te tvoje misli si izrazila nakar sem ti argumentiral zakaj sem tako napisal in da nima to veze s tem kar si ti mislila oz, da si mislila v napačno smer. Bi se pa strinjal, da je to kar sem pisal pri tebi znano edino pod oznako “duhovščina”.
Na koncu sem še sam pripisal na kaj me tvoje pisanje spominja. Glede na to, da si omenila nekaj o neobremenjenosti oz “kavs za užitek”, ki si ga menda lahko privoščijo vse ženske, ki to želijo in da s tem ni nič narobe. Verjetno res ni, če so sposobne izklopit/zatajit svoja čustva le, da dolgo ne zmorejo lagat sebi, ker pride za njimi kakor je prišlo za avtorico te teme.
Tudi ona si je v prešerni opitosti privoščila “zabavo” z neobvezujočim kavsom in kakor mi je razumeti si je želela še in še in da bi lahko zadevo nadgradila še v čustveno povezanost z dotičnim “tičem” oz z lastnikom le tega. Pa se nekako ni izšlo. Le zakaj se ni?
Verjetno ni bilo več interesa, ker je bolj ali manj dosegel svoje za ostalo pa mu ni bilo mar. Klasična zgodba. On bolj ali manj kavsa iz užitka in če je tega kavsanja dovolj se mu pač ne zdi vredno trudit za nekaj kar se itak samo ponuja. Tako si same določate ceno za katero vas nekdo lahko pokavsa in ni vam treba potem šinfat decov, če se nočejo za nobeno potrudit kaj več kot da tiča dvigne. Seveda pa tak ne ostane v nedogled in se tak tiček hitro naveliča vedno istega gnezda, začne sabotirat in takrat ga lastnik ponudi drugi kokoški in njenemu gnezdecu……. A koke neke čudne tice uvek jim srce puca za nekim grubianom koji dobro kljuca Đorđe Balašević 😉 :))))
Sedaj katera želi da njen petelinček ostane pri njenem gnezdu mora postavit dovolj visoko ceno da se petelinček dovolj potrudi zanjo in potem zna cenit to za kar se je tako dolgo trudil, se (najprej) čustveno navezal, ker ima to zanj neko vrednost, ki je ne želi kar tako zamenjat za nekaj kar se ponuja na razprodaji…
Ferbčna lahko se pa greva tudi kakšno jajčno vojno in se obkladava s tem kakšne misli je vzbudilo pisanje drugega in kdo je kriv za to, da so nama misli zatavale kamor pač so….
Še enkrat tisto kar sem jaz napisal nisi ti rekla, tisto je samo moje razmišljanje na tvoje pisanje, ki ga lahko dopolniš z kakšno dodatno argumentacijo (če želiš) ali pa pustiš/nič ne nepišeš in bom smatral, da se strinjaš z mojim mišljenjem na tvojo pisarijo.
Velja tudi obratno seveda 😉
Kje sem napisala tole:
Glede na to, da si omenila nekaj o neobremenjenosti oz “kavs za užitek”, ki si ga menda lahko privoščijo vse ženske, ki to želijo in da s tem ni nič narobe. Verjetno res ni, če so sposobne izklopit/zatajit svoja čustva le, da dolgo ne zmorejo lagat sebi, ker pride za njimi kakor je prišlo za avtorico te teme.
In še vedno mi je zanimivo, kako z užitkom uporabljaš čim bolj mastne besede in jih ponoviš čim večkrat – ti, ki se verjetno “ljubiš” in ne seksaš, kot se je izrazil matjažko, če se prav spomnim (ne vem pa, če tudi ti). Kaj doživljaš ob tem, ko takole pišeš?
Če smo s čustvi “pri stvari”, pa ne seksamo iz užitka? Odvisno, kako gledaš na seks, zate je pač seks samo seks in nič drugega, zato je dovolj le nagoska fizična privlačnost. Po domače povedano, ne “kompliciraš”, s katerim in s kolikimi začasno ali priložnostno uživaš v spolnosti. Vsak si pač tu postavlja lastne kriterije. Ampak avtorica ne deluje, da bi bila manj čustvena, ampak v spolnost oz. pravzaprav odnos vstopa s celim človekom, čustveno – torej noče samo njegovega tiča in “izmenjavo telesnih sokov”, ampak tudi zbliževanje osebnosti. Vendar jo je ta moški prepričal, da sta si podobna, da je takšna kot on – “prepalamudil” jo je, da ga lahko po mili volji namaka še kam drugam brez (čustvene) obveze do nje.
Če smo s čustvi “pri stvari”, pa ne seksamo iz užitka? Odvisno, kako gledaš na seks, zate je pač seks samo seks in nič drugega, zato je dovolj le nagoska fizična privlačnost. Po domače povedano, ne “kompliciraš”, s katerim in s kolikimi začasno ali priložnostno uživaš v spolnosti. Vsak si pač tu postavlja lastne kriterije. Ampak avtorica ne deluje, da bi bila manj čustvena, ampak v spolnost oz. pravzaprav odnos vstopa s celim človekom, čustveno – torej noče samo njegovega tiča in “izmenjavo telesnih sokov”, ampak tudi zbliževanje osebnosti. Vendar jo je ta moški prepričal, da sta si podobna, da je takšna kot on – “prepalamudil” jo je, da ga lahko po mili volji namaka še kam drugam brez (čustvene) obveze do nje.[/quote]
Zakaj meni postavljaš to vprašanje? Že zgoraj nekje si me citiral in kar nekaj pisal, kar sploh nima zveze z mojim razmišljanjem. Zdaj pa spet.
Resno, fantje, a sploh znate brati?
Če smo s čustvi “pri stvari”, pa ne seksamo iz užitka? Odvisno, kako gledaš na seks, zate je pač seks samo seks in nič drugega, zato je dovolj le nagoska fizična privlačnost. Po domače povedano, ne “kompliciraš”, s katerim in s kolikimi začasno ali priložnostno uživaš v spolnosti. Vsak si pač tu postavlja lastne kriterije. Ampak avtorica ne deluje, da bi bila manj čustvena, ampak v spolnost oz. pravzaprav odnos vstopa s celim človekom, čustveno – torej noče samo njegovega tiča in “izmenjavo telesnih sokov”, ampak tudi zbliževanje osebnosti. Vendar jo je ta moški prepričal, da sta si podobna, da je takšna kot on – “prepalamudil” jo je, da ga lahko po mili volji namaka še kam drugam brez (čustvene) obveze do nje.[/quote]
Zakaj meni postavljaš to vprašanje? Že zgoraj nekje si me citiral in kar nekaj pisal, kar sploh nima zveze z mojim razmišljanjem. Zdaj pa spet.
Resno, fantje, a sploh znate brati?[/quote]
Napisala si Onemu, da se “ljubi” in ne seksa. Se pravi, kdor ljubi, ne seksa?
Direktno nikjer.
Sem pa iz tega razumel kar sem napisal, da si predstavljam iz tega tvojega opisa:iz tega sledi po moje da če v mladosti nisem načrtal zadosti črtic v različnih pozah pač nisem imel dovolj burne mladosti zato se sedaj tolažim s teorijo, ki jo prodaja duhovščina. To so bile moje misli ob prebiranju tvojega zapisa in v duhu/kontekstu debate, ki se je tu razvila. K temu razumevanju so me dodatno napeljale še prispevki prijavljenih in neprijavljenih sogovornic, ki jim nisi oporekala. Tako da po moje zate obstaja kavs iz užitka in “duhovniško” doživljanje seksa.
Priznam, skromen izbor, po katerem bi tudi sam raje izbral (neobvezujoč) kavs po katerem si preprosto zapnem šlic in grem, kako bi ti(ona) reševala morebitne “posledice” tega početja me baš boli piiiiip.
Najboljše pa bi bilo, da bi ferbčna sama pojasnila, kaj je s katerimi besedami mislila. Da se stvari razjasnijo.
Izkušnje, da je spal s punco ali kako že On_ tu piše, ne da bi jo imel rad?? To je pa res iskana izkušnja…
Avtorica tu racionalizira zadevo, ker si ne pusti na čustveni ravni preboleti oz si priznati, da se ni naučila popolnoma nič, in ker ima slabo vest, da je izgubila del sebe, zdaj na vse kriplje išče dobro stran, učno lekcijo, karkoli, nekaj česar pravzaprav ni. Manipulacija same sebe. Svojih čustev, svojega telesa, svoje duše.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Drugače pa moškega ne sprašujem po preteklosti. Vsaj kaj preveč ne. Važno mi je,d a ima z bivšo oz. bivšimi normalne odnose, da se ne prepirata, ne škodujeta drug drugemu in to je to. Če bo do mene odkrit, resnicoljuben, zvest, me res ne zanima koliko žensk je imel pred mano. No, malo me zanima. Devičnik res ne sme biti.
Forum je zaprt za komentiranje.