Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek S časovne distance ali vedno poberi tisto dobro ;)

S časovne distance ali vedno poberi tisto dobro ;)

…..kot, da ji je danes vseeno malo žal, da se je pustila “pokavsat” enemu takemu kateremu ni pomenila nekaj “več”. Našla je razlog, mogoče opravičilo, lekcijo učenja v tem, da je spoznala kaj je dober “kavs”…. Recimo, da bi to lahko bilo tudi res, čeprav je (“kavs”) šolo drago plačala, ali pač ne odv. koliko se (o)ceni…… 😉 :/

Mislm, da bi se lahko iz tega naučila predvsem to, da ni potrebno hitet s “kavsom” in da naj bi se najprej vzpostavila tista čustvena povezanost oz se ugotovilo, če sta jo sploh sposobna vzpostavit, ker drugače tudi ljuljene izpade samo kot “kavs” (malo boljši ali slabši odv. od kriterijev, ki jih ima 😉
Zdi se mi, da bi to lahko bilo tisto bistveno, čeprav se danes to nekako ne izpostavlja, kot neko vrednoto (čustvena povezanost) in so bolj pomembne čtrice, kolkokrat s kom in v kakšnih pozah… Potem pa iščemo smisel tega početja in si dopovedujemo, da ne obstajajo nobeni globji razlogi razen tisti izraženi v cm……. ;)[/quote]

Ha ha, tole me spominja na duhovščino, ne samo krščansko, ki si je dala in si še daje opraviti s seksom svojih podanikov, seveda samo teoretično, obdela uporabo kontracepcije z vseh mogočih vidikov, skratka, če se že ne more v praksi ukvarjati s tem, se lahko naslaja vsaj verbalno.
Skratka, ti nisi imel ravno burne mladosti, a ne.[/quote]

Hihihihihi, je pa izkoristil priložnost in vendo znova in znova poudarjal prepovedano besedo. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

…..kot, da ji je danes vseeno malo žal, da se je pustila “pokavsat” enemu takemu kateremu ni pomenila nekaj “več”. Našla je razlog, mogoče opravičilo, lekcijo učenja v tem, da je spoznala kaj je dober “kavs”…. Recimo, da bi to lahko bilo tudi res, čeprav je (“kavs”) šolo drago plačala, ali pač ne odv. koliko se (o)ceni…… 😉 :/

Mislm, da bi se lahko iz tega naučila predvsem to, da ni potrebno hitet s “kavsom” in da naj bi se najprej vzpostavila tista čustvena povezanost oz se ugotovilo, če sta jo sploh sposobna vzpostavit, ker drugače tudi ljuljene izpade samo kot “kavs” (malo boljši ali slabši odv. od kriterijev, ki jih ima 😉
Zdi se mi, da bi to lahko bilo tisto bistveno, čeprav se danes to nekako ne izpostavlja, kot neko vrednoto (čustvena povezanost) in so bolj pomembne čtrice, kolkokrat s kom in v kakšnih pozah… Potem pa iščemo smisel tega početja in si dopovedujemo, da ne obstajajo nobeni globji razlogi razen tisti izraženi v cm……. ;)[/quote]

Ha ha, tole me spominja na duhovščino, ne samo krščansko, ki si je dala in si še daje opraviti s seksom svojih podanikov, seveda samo teoretično, obdela uporabo kontracepcije z vseh mogočih vidikov, skratka, če se že ne more v praksi ukvarjati s tem, se lahko naslaja vsaj verbalno.
Skratka, ti nisi imel ravno burne mladosti, a ne.[/quote]Verjamem, da te spominja na duhovščino in verjetno si zato apriori “proti”. Duhovščina (katerakoli) je to našo potrebo po čustveni bližini vpletla v svoj nauk in to lepo prodaja “vernim ovčicam”. Načeloma ne prodaja nič slabega pa vendar…pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.

Saj ne vem če ima smisel še kaj naprej pisat nekomu ki mu pomenijo “črtice” več kot “nekaj”. Saj če od malega glodaš suh kruh tudi potice ne pogrešaš, čeprav ti drugi pravijo o njej….;) :))

Japkica všeč mi je bila tista prepovedana beseda, ki je bila tako lepo predstavljena v tistem prispevku pred mano 😉

Ajde povejte punce v cvetu burne mladosti, a ve koristite vsako priliko, da si naberete izkušenj, lepih spominov in šole za starost, z vsakim ki pokaže interes da bi vas podru?
Rabite “še nekaj”, da lahko uživate al je važen le “samo da se rivle”…?

To niti ni tako slabo, po drugi strani, med vso tisto množico “uporabnikov” se tudi kak dober najde, a ne? 😀

Skratka, ti nisi imel ravno burne mladosti, a ne.[/quote]Verjamem, da te spominja na duhovščino in verjetno si zato apriori “proti”. Duhovščina (katerakoli) je to našo potrebo po čustveni bližini vpletla v svoj nauk in to lepo prodaja “vernim ovčicam”. Načeloma ne prodaja nič slabega pa vendar…pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.

Saj ne vem če ima smisel še kaj naprej pisat nekomu ki mu pomenijo “črtice” več kot “nekaj”. Saj če od malega glodaš suh kruh tudi potice ne pogrešaš, čeprav ti drugi pravijo o njej….;) :))

Japkica všeč mi je bila tista prepovedana beseda, ki je bila tako lepo predstavljena v tistem prispevku pred mano 😉

Ajde povejte punce v cvetu burne mladosti, a ve koristite vsako priliko, da si naberete izkušenj, lepih spominov in šole za starost, z vsakim ki pokaže interes da bi vas podru?

To niti ni tako slabo, po drugi strani, med vso tisto množico “uporabnikov” se tudi kak dober najde, a ne? :D[/quote]

Zdaj samo še razčistiva, kje sem napisala karkoli o strašnem pomenu črtic in izkoriščanju vsake mogoče prilike, da bi me kdo podrl, pa da mi je važno samo to, da se rivle.

Zanimivo, koliko sočnejši je tvoj besednjak od mojega. Z ženo se tudi pogovarjaš takole kosmato?

Verjamem, da te spominja na duhovščino in verjetno si zato apriori “proti”. Duhovščina (katerakoli) je to našo potrebo po čustveni bližini vpletla v svoj nauk in to lepo prodaja “vernim ovčicam”. Načeloma ne prodaja nič slabega pa vendar…pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.

To niti ni tako slabo, po drugi strani, med vso tisto množico “uporabnikov” se tudi kak dober najde, a ne? :D[/quote]

Zdaj samo še razčistiva, kje sem napisala karkoli o strašnem pomenu črtic in izkoriščanju vsake mogoče prilike, da bi me kdo podrl, pa da mi je važno samo to, da se rivle.

Zanimivo, koliko sočnejši je tvoj besednjak od mojega. Z ženo se tudi pogovarjaš takole kosmato?[/quote] :))))))))))
Še bolj kosmato, še bolj močno, še bolj na poskok… :))))) 😀

(Želim si da ti to ne bo problem sprocesirat) :/

Kje si napisala? Nikjer! Kot tudi jaz nisem nikejr napisal nič o duhovščini, ali pač?

Ali bi ti še domišljijo uporabnikov foruma omejila/uokvirila po svojem formatu in kar bi štrlelo ven potolkla z batom……? :/

Zanimivo, koliko sočnejši je tvoj besednjak od mojega. Z ženo se tudi pogovarjaš takole kosmato?[/quote] :))))))))))
Še bolj kosmato, še bolj močno, še bolj na poskok… :))))) 😀

(Želim si da ti to ne bo problem sprocesirat) :/

Kje si napisala? Nikjer! Kot tudi jaz nisem nikejr napisal nič o duhovščini, ali pač?

Ali bi ti še domišljijo uporabnikov foruma omejila/uokvirila po svojem formatu in kar bi štrlelo ven potolkla z batom……? :/[/quote]

A jaz? Se mi zdi, da ti bolj udrihaš po tistem, kar štrli, sploh če štrli drugim, kot jaz. Jaz nimam problemov s tem, če komu kaj ven štrli, tebe je pa kar razvnelo … če sodim po besednjaku.

To “zarostano kanto” bi morda poskusila katera od vaju malo spolno prebuditi? :))) Saj ni nikoli prepozno, a ne? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, ne seksajo vsi moški radi 🙂

Ne, ne seksajo vsi moški radi :-)[/quote]

Samo ne z vsako. Stara sablja ON je poskušal povedati, da je za veliko ljudi premalo, da se v spolnosti srečujejo zgolj spolni organi, ker potem gre za navadni kavs, sicer pa gre za lljubljenje. :)) S kavsom lahko zadovoljimo samo spolne potrebe, tako kot če poješ nekaj in si sit do naslednjič, ko se spet ne začne želodec oglašati. Pri “ljubljenju” pa si vzameš čas, oba prispeveta sestavine in začimbe in to potem z ljubeznijo skuhata skupaj in v miru pojesta – s tem nista zadovoljila samo želodca, a ne? 😀

Se strinjam. Tista tolažba pa ni nič drugega, kot manipuliranje s samim sabo. 🙂

To “zarostano kanto” bi morda poskusila katera od vaju malo spolno prebuditi? :))) Saj ni nikoli prepozno, a ne? :D[/quote]

A ta zaroštana kanta si ti?

Drugače se pa ne spomnim, da bi dala kam oglas, da nudim spolno prebujenje in da sem na voljo vsakemu, ki ima pet minut časa in se mu že prah nabira.

To “zarostano kanto” bi morda poskusila katera od vaju malo spolno prebuditi? :))) Saj ni nikoli prepozno, a ne? :D[/quote]

Drugače se pa ne spomnim, da bi dala kam oglas, da nudim spolno prebujenje in da sem na voljo vsakemu, ki ima pet minut časa in se mu že prah nabira.[/quote]

Ne poznam odraslega moškega, ki bi rad imel “zelo izkušene” s pestro zgodovino razen za kavs! 🙂 Za ustalitev, družino, partnerico tak profil ženske pač ni najbolj iskan.

Se strinjam. Tista tolažba pa ni nič drugega, kot manipuliranje s samim sabo. :)[/quote]ccc manipuliranje, pa to je blizu racionalizaciji, preračunljivosti, ni naključje, da je prav marko odprl sosednjo temo s tem naslovom, sicer pa ja, tu sta nekak dva pola okoli tega stališča se mi zdi; kje je boom, on bi ju znal s svojo teorijo poenotiti, ali pač?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Drugače se pa ne spomnim, da bi dala kam oglas, da nudim spolno prebujenje in da sem na voljo vsakemu, ki ima pet minut časa in se mu že prah nabira.[/quote]

Ne poznam odraslega moškega, ki bi rad imel “zelo izkušene” s pestro zgodovino razen za kavs! 🙂 Za ustalitev, družino, partnerico tak profil ženske pač ni najbolj iskan.[/quote]

Kaj ima to zveze z mano? Ker pač citiraš moj odgovor.

Ne poznam odraslega moškega, ki bi rad imel “zelo izkušene” s pestro zgodovino razen za kavs! 🙂 Za ustalitev, družino, partnerico tak profil ženske pač ni najbolj iskan.[/quote]

Kaj ima to zveze z mano? Ker pač citiraš moj odgovor.[/quote]Nima je, piše mimo tistih, ki jih citira, nekaj na hitro prebere in napiše en butast odgovor oz. tisto oznako glede Njega_ pa očitno mu je v veselje da stokrat nuca eno in isto besedo.
Ne polagati preveč pažnje na to…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ne, ne seksajo vsi moški radi :-)[/quote]

Samo ne z vsako. Stara sablja ON je poskušal povedati, da je za veliko ljudi premalo, da se v spolnosti srečujejo zgolj spolni organi, ker potem gre za navadni kavs, sicer pa gre za lljubljenje. :)) S kavsom lahko zadovoljimo samo spolne potrebe, tako kot če poješ nekaj in si sit do naslednjič, ko se spet ne začne želodec oglašati. Pri “ljubljenju” pa si vzameš čas, oba prispeveta sestavine in začimbe in to potem z ljubeznijo skuhata skupaj in v miru pojesta – s tem nista zadovoljila samo želodca, a ne? :D[/quote]

Matjažko, ti to na dušo pihaš ženskam? :)) In, katero začimbo ti uporabljaš? Salt and pepper?

Se strinjam. Tista tolažba pa ni nič drugega, kot manipuliranje s samim sabo. :)[/quote]ccc manipuliranje, pa to je blizu racionalizaciji, preračunljivosti, ni naključje, da je prav marko odprl sosednjo temo s tem naslovom, sicer pa ja, tu sta nekak dva pola okoli tega stališča se mi zdi; kje je boom, on bi ju znal s svojo teorijo poenotiti, ali pač?[/quote][/quote]
Seveda je. Pa saj to so glavne lastnosti na podlagi katerih deluje naš um. Drugače povedano…Te hardwarske značilnosti pogojujejo takšno racionalno delovanje. 🙂

Mogoče nas Boom spet opazuje iz kakšne varne distance..:)

Misliš v grmovju??
[youtube]GMglgWqPLO0[/youtube]

Ponavadi kar olje z čilijem uporabim, če so problemi pri ogrevanju.
Za glavno jed pa ne izdam začimb. Lahko samo tiste, ki so jo probale ugibajo 🙂
Sladica je ponavadi kaj osvežilnega (z mentolom) da se “lakše diše”.

Matjažko, kar povej, da uporabljaš vegeto. 🙂 Male tajne velikih kuharskih majstora. 🙂
Mentol pa je samo za zobne paste primeren. 🙂 Raje uporabi kako milo vanilijo za sladico.

Vegeta je šodr – to sploh ni začimba. 🙂 Lahko nadaljuješ z ugibanjem. 🙂
Milo kot žajfa ali milo kot nežno?
Drugače je pa vanilija samo za kremo za roke primerna. 🙂

To si mu hotela napisati, naj si raje zobe umije ali kaj? Ma jaz sem res v šumi gor rasla in še občasno zdaj tam bluzim in iščem prijatelja booma… pri bogu no pri nas smo tako rekli, ‘pojdi si zobe umit’ ne pa nekaj v neke milnate meglice zavijali :))))

Če iščeš booma samo poglej kje leske rastejo 😉 Bojda lešnike nabira za eno šumsko jagodo.
Drugače pa pri nas v mestu nismo tako direktni. Pri nas so nam risanke z zajčki vrtel, da smo si zobe pral.

Misliš v grmovju??
[youtube]GMglgWqPLO0[/youtube][/quote]
Pravijo, da ti je marsikaj lahko bolj jasno, če na zadevo pogledaš iz varne distance, nekje izza grmovja..A hkrati zaradi grmovja več sam pogled ni tako jasen…Zato se poslužimo racionalizacije. Zadevo poenostavimo, samo da lahko sebi rečemo, da smo zadevo razumeli. 🙂

Bo pa še dolgo čakal, če lešnike nabira…:)

eh, kaj pa šumska jagoda ve o lešnikih, saj samo tiste iz čokolade pozna 🙂

Misliš v grmovju??
[youtube]GMglgWqPLO0[/youtube][/quote]
Pravijo, da ti je marsikaj lahko bolj jasno, če na zadevo pogledaš iz varne distance, nekje izza grmovja..A hkrati zaradi grmovja več sam pogled ni tako jasen…Zato se poslužimo racionalizacije. Zadevo poenostavimo, samo da lahko sebi rečemo, da smo zadevo razumeli. 🙂
[/quote]Ne, to kar pišeš, je abstrakcija; racionalizacija v smislu (nezavednega) obrambnega meanizma pa je nekja drugega, nek beg, neka kamuflaža, zavesa pred realnostjo, ki že itak obstaja sama po sebi zaradi subjektivizacije kot take. Se čisto preveč poslužujemo teh obrambnih krink,…
in ne vemo več, kaj je tisto pristno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close