Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice s camperjem po Španiji

s camperjem po Španiji

Poleti se s camperjem odpravljamo po Španiji. (tja nekje do Madrida) Zanima me, kakšne izkušnje imate s prenočevanjem na camper stopih. Krožijo namreč različne zgodbice, kako ti tatovi spustijo v avto spalni plin in medtem, ko ti mirno spiš, te “oskubijo” do konca. Kako se dodatno varnostno zaščititi pred takimi in podobnimi tatovi? janette

Živijo!

Tudi jaz oz. moja fimilia se odpravljamo z avtodomom po Evropi nekje v začetku julija. Sem tud jaz slišal,za “uspavalni plin” ki ti ga ponoči spustijo v kabino. Pravijo, da obstajajo avtodomi, kateri bi naj imeli vgrajen senzor za ta plin z alarmom. Ne vem če je kaj od tega res, bomo videli.
Kdaj s kom in kam pa greš ti?

LP Alex

S kemperjem sem se doslej že trikrat prevažal po Španiji, pa še nisem imel nobenih problemov. Res pa je, da previdnost ni nikoli odveč, in to kar konkretna previdnost. Spali smo pa vsepovsod, ob obali, na parkingih, pri restavracijah, na avtocestah itd. Skratka po pameti si izbirajte spalne punkte in če se le da, vprašajte za dovoljenje(gostilne, pumpe, trgovine, zasebniki). Pomaga, verjemte mi, še celo odgovornost vzbudiš v ljudeh na ta način, in konec koncev se tudi spodobi, ane.
Pa lepo potovanje, mimogrede, mi gremo pa letos junija v Sirijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close