Najdi forum

ryanair

ceprav je blo ze kar nekaj napisanega glede ryanaira me zanima koliko je resnice v tem, da ni pametno placevati kart s kreditno kartico? ali ima ryanair kaksno poslovalnico tu v blizini? ali je mogoce karte rezervirati in kupiti predcasno tudi npr na salterju druzbe na letaliscu?

LP

ojla,
jaz sem pred kratkim letela z ryanom in sem karte kupila preko odklopa, poberejo ti sicer nekaj provizije, sem pa slisala tudi jaz, da se znajo pojaviti “neznani” odtegljaji s tekočega računa tudi po zaključenem potovanju ob plačevanju preko neta s kartico… dam raje provizijo, kot da imam kasneje kaksno sr…e.
baje (sicer nisem 100%) nudi sedaj tudi kompas njihove karte, meni osebno je z odklopom vse stimalo. mislim pa, da svoje poslovalnice v slo se nimajo.
glede kart na letaliscih: ker vem, da jih prodajajo na glasgovskem letaliscu, jih morajo tudi drugje… stvar je le v tem, da ni nujno, da dobis se kako karto, ker gre to brez rezervacije, naredis jo pa lahko itak sam prek neta al pa prek posrednikov, tam pa itak plačaš provizijo en tolk, k bi te verjetn stala pot do Trsta, Celovca,… , pa se morebitnim zapletom s kartico se izognes. no, ce vas gre pa vec, je pa stvar itak bolje in ceneje prej uredit na letališču.
lp, teja

naslov je http://www.bookryanair.com karte placas s kartico prek interneta brez problemov karte te na dan odhoda cakajo na letaliscu trenutno stane za glasgov 9000sit povratna prek londona

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close