Najdi forum

ryanair

Živjo!

Sam zanima me, kako je s plačevanjem, če potuješ s to letalsko družbo – plačaš preko kreditne kartice ali kako? Kdaj pa? Takoj, ko rezerviraš let ali šele na letališču, ko karto dvigneš?
Hvala

men se zdi, da plačaš takoj ob rezervaciji preko neta. Sicer pa, ena moja sodelavka gre na Škotsko, pa jo vprašam, mal počakaj……evo, že vem.
Plačaš s kartico Viso ali Eurocard preko neta. Ko dobijo naročilo, dobiš neko številko rezervacije-po e-mailu, zato si jo sprintaj- ki jo pokažeš na letališču, tko da se ve, da imaš plačano. Tam dobiš tud karto.

Tako kot je rekla Majda:

karto kupis na netu z eno od kreditnih kartic (Visa, Eurocard, American Express , itd.). Ko vse potrdis, pocakaj na detajle o letu, ki bodo imeli tudi kodo tvoje karte (v smislu enih par crk in stevilk). To stran si sprintaj in pokazi na letaliscu. Imena na karti oz. rezervaciji se morajo tocno ujemati s tistimi na pasosu. To je druzba brez letalskih vozovnic, zato vozovnice same kot take ne bos nikoli videla. Vse se dela preko kode. Jaz potujem z Ryanairom ze leta in imam dobre izkusnje.

Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close