Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ryanair vprasanje..pomoc prosim

ryanair vprasanje..pomoc prosim

Pozdravljeni,

zanima me par vpr. glede ryanair….rezervirala sem dve karti s tem da sm na eni napisala 0 bags se pravi rocna na eni pa pac tista najvec 15kg zdj pa me zanima al se ta chech in dela pri obeh kartah…pac letim prvic in nimam pojma sploh:) kako sploh poteka na letaliscu pol ce sta dve razlicni karti 2 vprasanje pa je nekje sem zasledila da ce vzames povratno pa ker je treba karto vsaj 14 dni prej sprintat ce povratno pol kasnej na samem potovanju sprintas..kljub temu da se gre za 12 dni..al vse naenkrta

to je to zaenkt:Dž

HVALA vsem za odgovore

oj 🙂 karti čekiraš on line in sprintaš popolnoma enako, le da bo na eni pisalo 1 bag pod imenom..ko prideš na letališče pač s tisto karto, na kateri imaš napisano prtljago greš k okencu od ryanaira, oddaš prtljago (tisto 15 kg), dobiš listek, ki ti ga napopajo na karto in greš normalno čez kontrolo, skupaj s tistim, ki ima karto brez prtljage..nič posebnega, v bistvu je razlika samo v oddaji..glede printanja kart pa ni tako, da si jo moraš vsaj 14 dni prej sprintat, ampak od 14 dni do vsaj 4 ure pred letom..(ampak jst se s temi 4 urami nikakor ne bi hecala)..v bistvu si jo LAHKO sprintaš 14 dni prej..če letiš npr. 15 maja in se vračaš 25. maja si sprintaš karte 4 dni pred odhodom in tako dobiš opcijo, da lahko narediš vse naenkrat..v glavnem, če greš za 12 dni ti ni potrebno nikjer “tam” printat kart…mah, ne vem, če sem bila razumljiva..ko boš prvič to naredila, ti bo itak za naslednjič vse jasno 🙂 ko greš printat karte (on line check in) moraš itak obkljukat, če se čekiraš za tja in za nazaj..če ti opcije za nazaj ne ponudi pomeni, da je odhod za nazaj več kot v 14 dnevih in potem pač še enkrat to narediš, samo za nazaj..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close