ryanair-parkirišče na letališčih
Zivjo.
Jaz sem 2x letela iz Trsta v London. Avto sem pustila na brezplacnem parkiriscu in nisem imela nobenih problemov. Pa v Benetkah se mi tud zdi, da je zastonj. No, izberes lahko tudi parkirisce, ki ga je potrebno placati, samo mislim, da ni potrebe. Tudi nisem slisala nobene negativne izkusnje (govorim za Trst).
Lp.
V Trevisu imas “dva” parkinga. Na enem (naslednja ulica na levo, po letaliski stavbi) lahko pustis avto za vec dni in moras za to tudi placati (kakor se pa spomnim ni prav izredno drago). Drugi parking je zraven stavbe letalisca. Tam je zelo odvisno od zasedenosti, kdaj najdes, kdaj ne. Tam je tudi znak, ki pravi da ni dovoljeno parkirati za dlje casa. Ne vem pa, ali to kdo preverja…
Samo za informacijo.
Smo nazaj iz Londona. Leteli smo iz Treviso Venezia in odgovor JorgeBen-a glede parkiranja je bil pravilen. Plačljivo parkirišče je 150 m naprej od letališča, ob samem terminalu pa je nekaj parkirnih mest (cca 15), ki so namenjena le za prihod in odhod.
Ravnokar pa zidajo nov terminal in predvidena je tudi garažna hiša. To pa je lepo vidno na njihovi internetni strani. Kdaj bo pa narejeno, ne vem.
Lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.