Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ryanair online check in, nujno, prosim

ryanair online check in, nujno, prosim

Pozdravljeni. Prvič sem delala online check in za ryanair in je očitno prišlo do ene napake …?? Prosim, če kdo zna pomagati.

Smo 4-je, relacija London_Dublin. Ko sem vpisovala naše podatke (št. passporta ittd.), je dalo 2 možnosti: check in for outbond flight ali check in for return flight. Izbrala sem povratnega. Ko pa sem dala print, mi je dalo in natisnilo le karte dublin-london (torej samo za nazaj, za tja pa ne!). Kaj je to, zakaj, kje dobim karte za tja?

Ko sem pred mesecem rezervirala, sem dobila le 1 kodo, ki sem jo sedaj vpisala, torej sem naredila vse prav. Tusi pri mailu (potrdilo o rezervacciji) lepo piše povratni let, vsi datumi in ure … Na karti pa nikjer omenjen let za tja ali da je karta povratna.

Poskusi iti še enkrat na on line check – in, morda ti bo dovolilo sprintat še manjkajoče karte.
meni vedno sprinta vse, sploh nisem pozorna kje označiš katere karte želiš…

Hvala, sem šla preverjat in brskala in mi je ponudilo, da lahko sprintam, ja 🙂 Hvala!

Zdravo Imam isti problem. Kako to naredis? Nikakor ne morem sprintati karte od Pule do Londona. Povratno pa mi je sprintalo. Nujno prosim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close