Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ryanair – izkušnje

Ryanair – izkušnje

Mi pa nismo taki popotniki kot ti (ni dovolj dinarčkov), zato ne letimo tako pogosto. Nazadnje smo leteli lani v Bruselj. Bomo videli, če bo letos kaj zneslo. Saj letalo ni problem :), problem so potem še vsi ostali stroški, pa krat 4 kar nanese. Ko bosta otroka večja in ne bosta hotela več z mano hodit, pol se pa začne uživancija 🙂 Upam samo, da bo takrat Ryanair še obstajal. Ha, ha.
Drugače pa jaz tudi koristim mojo prepaid kartico za prijatelje in sem vesela, če je čimveč v uporabi.
Irska…. a veš, da me oba otroka sprašujeta kdaj bomo šli na Irsko? Jaz tudi komi čakam. Mene je pa fascinirala predvsem irska pokrajina.

LP

ja, prav res ni nikjer trava tako lepo zelena kot na irskem, pa naj reče kdo kar hoče 🙂 pozabila sem – na malti si že bila? za malto ne rabiš nekih dinarčkov, je skoraj isto, kot če si doma..jst grem tja, da si napolnim baterije, pa ker sem bila že tolikokrat tudi ni nekega laufanja od zanimivosti do zanimivosti..prav penzionistično 🙂 hotele dobiš za smešno ceno, prevoze tudi, tako da ..premisli 🙂 moj sin pa komaj čaka, da kam grem, da bo imel doma mir :)) in ja, jst tudi močno upam, da bo ryanair še obstajal, ker to, kar se dogaja, ni več normalno..danes sem kupila angal razpršilo za grlo – 8,14 eur..dražje, kot ryanairova karta za na malto..to je blo tko sam mimogrede :))) lepo se imej, se itak beremo, če ne tu, pa na sta 🙂 papa

Punca, ki je napisala post za Fuerteventuro je verjetno samo hotela povedat svojo izkusnjo. Jaz tudi letim z Ryanom iz Trsta, Bologne, Milana…kadar se splaca.
Letos racunam in gledam za Kos iz Bologne…za datume ki me zanimajo se recimo ne splaca. Dobim z agencijo skoraj isto ceno iz Ljubljane in mi ni treba za nic skrbet.
Sem pa ravnokar prsla iz Londona z Ryanom.
Mislim da si tu izmenjujemo mnenja, meni je fajn ce kdo napise kaksno negativno..saj ti Ryan ne placa za reklamo.

Zdravo!

14.7.2011 potujemo z Ryanair v Barcelono. Ker nikakor ni bilo mogoče opraviti
rezervacije doma (tako izkušnjo ima tudi moja prijateljica), sem odšla do turistične
agencije. Tam so mi naredili rezervacijo kart za 3 osebe, skupaj je prišlo nekje
okrog 190€. Toda, ko je delavka na agenciji hotela opraviti plačilo, so prišli
stroški plačila € 37. Te stroške je zaračunal Ryanair. Če ne bi bila prisotna
in mi uslužbenka ne bi pokazala ne bi verjela. Z vsemi ko sem govorila
so plačali stroške plačila 5€. Tako sem za karte za tri osebe plačala € 227 + stroški
agencije ki so bili 15€.
Zanima me, če ima še kdo podobno izkušnjo.

Tamy63

Pozdravljena, tamy63,

Ko smo kupovali letalske karte v mesecu aprilu, so stroški plačila za eno karto znašali 6 EUR. Stroške so torej povišali. Torej 6X3X2= 36 EUR (v tvojem primeru 37 EUR, Zakaj 1 EUR več pa ne vem?)

Ryan air ima razlicne stroske placila. Jaz kupim 6-10 kart mesecno zase in prijatelje in posl. partnerje..vedno je drugacna cifra. To ni niti najmanj korektno, vendar cene so tako nizke da bomo vsi se naprej potovali z njimi. Ko si ze odlocen da placas in se ze na koncu rezervacije, ne bos sel gledat ce ima morda Iberia ceneje. Ce bi ti pa pokazali takoj koncno ceno, bi se pa mogoce odlocil za kaksno drugo druzbo.

Zdravo!

Imam eno vprašanje. Novembra letimo s kolegi z RyanAirom iz Bergama v London, let smo rezervirali že zdaj. Problem je da nas je vseh skupaj 12, od tega 1 ženska, ko pa sem izpolnjeval obrazec za booking sem pred imeni in priimki, kjer je potrebno označiti spol osebe (na izbiro so opcije Mr. in Ms., torej Gospod ali Gospa), pri vseh vstavil oznako Mr. (Gospod), pomotoma sem v naglici tako naredil tudi pri tej edini ženski, kar pomeni, da ima tudi ta ženska sedaj pred svojim imenom in priimkom oznako Mr. (Gospod). Zdaj pa me zanima, če ima kdo kake izkušnje s tem, bi mogoče to lahko predstavljalo problem. Je možno, da te ženske zaradi tega ne bodo spustili na avion? Hvala vnaprej za odgovore!

Jaz bi rajši poskusila dobit odgovor od Ryanaira.
Kaj, če ti tule par ljudi napiše, da je vse ok, pol pa imaš težave, ko hočeš it na avion?
Saj časa imate še dovolj, da preverite in uredite zadevo (če bo treba).

Mene pa zanima (potujem na Tenerife), če označim da bom imela 15kg prtljage (35€) ali je to cena za obe smeri, tja in nazaj? Imam namreč povratno karto. In če se lahko check in-am že npr 10 ur pred odhodom (preko spleta)?

35€ je cena prtljage v eno smer. Lahko se čekiraš že en teden pred odhodom. Jaz niti slučajno ne bi čakala do par ur pred odhodom. Pazi pri karti za nazaj. Če boš na Tenerifih več kot en teden, ne boš mogla hkrati čekirati obeh letov. Edina varianta je, da za nazaj zakupiš sedež (10€) potem pa se lahko čekiraš že ob odhodu. Če pa imaš na Tenerifih možnost, da si sprintaš borarding pass, potem pa ni problema, se lahko čekiraš tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close