Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ruski turnus in družina

Ruski turnus in družina

Živjo,

Odkar sem postal očka me globoko v sebi žre dejstvo, to, da delam v ruskem turnusu (12 ur dnevna, 24 ur fraj, 12 ur nočna, 48 fraj).

To pomeni, da mi pokrije tudi vikende, praznike…žre me to, da me za marsikateri vikend, praznik ne bo doma z otrokom ob mami.

Kdo ki dela tak urnik in njegovo razmišljanje?

Hvala

policija, pravosodje, aviacija morda?

Sem delala, JU -5 let ruski delovnik, kar pa je bilo zdaaaaleč od tega – če nisi bil na bolniški, si delal, so te klicali, dežurstva, nbujni primeri – delo v branži , kjer je potrebno zagotavljat kader  24/7.

Potem pa še nekje 1 leto po rojstvih otrok –  imela pa sem plačano varuško takrat, mož pa tudi odsoten vsaj 180 dni na leto, službeno.  Ne, to ni služba za nekoga z malimi otroki. Mladoletni otroci nimajo nič od tebe. Ker je na glavo postavljen bioritem -to je delo za samskega, brez otrok.  Sem  dala odpoved, odprla svoje podjetje potem.

Odgovor na objavo uporabnika
Alaria, 01.08.2024 ob 15:45

policija, pravosodje, aviacija morda?

Sem delala, JU -5 let ruski delovnik, kar pa je bilo zdaaaaleč od tega – če nisi bil na bolniški, si delal, so te klicali, dežurstva, nbujni primeri – delo v branži , kjer je potrebno zagotavljat kader  24/7.

Potem pa še nekje 1 leto po rojstvih otrok –  imela pa sem plačano varuško takrat, mož pa tudi odsoten vsaj 180 dni na leto, službeno.  Ne, to ni služba za nekoga z malimi otroki. Mladoletni otroci nimajo nič od tebe. Ker je na glavo postavljen bioritem -to je delo za samskega, brez otrok.  Sem  dala odpoved, odprla svoje podjetje potem.

pa seveda še pozabljeno napisat: vojska, vojna aviacija, DARS,  zdravstvo  – urgenca…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close