Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ruske izgube

Ruske izgube

Forbes pravi, da so Rusi v Vovchansku izgubili celotno zračno brigado.

In zakaj je mene treba podpisovati. Kaj mene brigajo vaše zdrahe…..? Niti ne vem, kaj naj bi pomenila “zračna brigada”?

Brigada, ki zrači svoje posrane gate?

Brigada v četrtem agregatnem stanju, potem, ko so se srečali z našimi ukrajninskimi brati…?

Jaz raje uživam na vrtu…..:

Ruske vile za domač vrt in vrtnarjenje brez prekopavanja

Si se zmotil, mesto je Volčansk 🙂

Ni boljše od gledanja kako črnci fukajo Rusinje, ob misli, da so se ruski agresorji na Ukrajino spremenili v četrto agregatno stanje.

Spet nekdo mene podpisuje (opolzko pisanje). Da te ni sram!

Vesel oče, danes popoldne:

Ave, dragi bratje in sestre v Kristusu.

Sv. Janez Bosko nas vabi, da zaupamo v Marijo in bomo videli, kaj so Božji čudeži.

Lepo vabljeni k Mariji Kraljici miru na Kurešček, da skupaj molimo za mir na svetu, v naših srcih in naših odnosih ter po drugih Marijinih namenih:

16:00 Sveta maša (g. Jože Razinger)

Spet me nekdo podpisuje. Najdi si svoj vzdevek. Prav jaz sem tisti, ki vulgarno piše po Starševskem čveku – o gledanju v pičko ter kosmatost pičke.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 01.07.2024 ob 08:18

Ni boljše od gledanja kako črnci fukajo Rusinje, ob misli, da so se ruski agresorji na Ukrajino spremenili v četrto agregatno stanje.

Pogosto misliš na črne tiče? 🙂

.http://www.youtube.com/watch?v=eX64zy6yodU

Odgovor na objavo uporabnika
A pogosto, 01.07.2024 ob 16:41

Pogosto misliš na črne tiče? 🙂

Za razliko od tebe nisem peder, tako da se odgovor glasi: ne mislim na črnske tiče. Z druge strani, so črnski tiči več kot zaželjeni pri Rusinjah, medtem ko se ruski agresorji na Ukrajino spreminjajo v četrto agregatno stanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close