Najdi forum

ruska viza

A kdo ve, koliko dni (14, 30?) velja turistična viza za Rusijo?
Hvala!

Vize za Rusijo ureja turistična agencija Renee tours na Viču.

Oni ti bodo dali točen odgovor.

LP!

Samo

Viza velja 30 ali 60 dni. Lahko si jo urediš pa sam. Ne vem, zakaj je toliko govora o Rene toursu, ko pa z njo ni nobenega problema. O tem je bilo že nekajkrat govora.

lp

bv

Ne vem kako je z rusko vizo, vendar če je vsaj malo podobno kot z ukrajinsko v LJ – potem hvala lepa! In grem raje na TA da mi jo uredi!

Enkrat sem že pisala na to temo…
Ce nočeš imeti komplikacij z pridobitvijo povabilnih pisem iz Rusije, ne želiš čakat v vrstni na ambasadi,,,,se oglasi na Rene torus. Rabiš sliko, veljavni potni list še 6 mesecev in to je vse!
Vizo dobiš v 2 dneh, zraven pa vsa potrebna povabilna pisma, ki jih pokažeš pri vstopu v RU.
LP

A kdo ve koliko stane viza?
Tina

To v zvezi z zvezi z Renee toursom mi je vse vse jasno – šel sem tja po informacije in prav prijazno smo se vse zmenili. Pozabil pa sem jih vprašati, koliko dni viza sploh velja (da si znam pač bolj natančno splanirati potovanje). Zato tudi moje vprašanje na forumu…
Sicer pa viza stane 12 jurjev na ambasadi, 20 na Renee-ju (z garantnim pismom vred) oz. 30, če se ti močno mudi…
lp

Kdaj pa greš v Rusijo in kam?
Jest tut načrtujem tam nekje v julijo in avgustu predvsem po evropski rusiji.

Sredina julija, Dunaj-Helsinki-St. Petersburg-Moskva (pa mogoče ša kam, odvisno od časa in denarja).

Kaj vse si nameravas ogledati? Jaz bom julija v Moskvi, potem grem pa verjetno se okrog potovat, ampak se nisem se odlocila kam bi sla. Imas kaksen predlog?

Mogoče kdo ve če se kaj spremeni glede vize, po vstopu v EU ?

Evo en predlog:
mal proti severu pogledat – do St.Petesburga, vmes se se v Novgorodu vstavs (obvezno it na kosilo v kremeljsko restavracijo – v obzidju – nobl, dobr, pa pocen, pa v tem mestu majo se njihovo banjo uno pravo neskomercializirano). proti vzhodu imas pa na zacetku Urala mesto Kazan (prestolnica tatarov), tam se potem nazajgrede proti Moskvi lohk mal po Volgi z ladico peles, pa une vasice naselja vids (Cheboksari, Kozmodimjansk……) – supr….

…ja je pa ponavad vse od casa odvisn, tko, da do Peterburga je eno noc z vlakom, do Kazana pa kako uro vec…

Lp”M

po vstopu v EU se nič ne spremeni,
me pa še zanima, a je varno potovat, jest bom namreč sama potovala z vlaki od Peterburga Moskve do Kazana ali Samare?

POZOR: Renee Tours se od sredine aprila ne nahaja več na Tržaški ulici. Preselili so se v Rožno dolino – 17. ulica, št. 15 (nova rumena bajta).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close