ruska viza
Enkrat sem že pisala na to temo…
Ce nočeš imeti komplikacij z pridobitvijo povabilnih pisem iz Rusije, ne želiš čakat v vrstni na ambasadi,,,,se oglasi na Rene torus. Rabiš sliko, veljavni potni list še 6 mesecev in to je vse!
Vizo dobiš v 2 dneh, zraven pa vsa potrebna povabilna pisma, ki jih pokažeš pri vstopu v RU.
LP
To v zvezi z zvezi z Renee toursom mi je vse vse jasno – šel sem tja po informacije in prav prijazno smo se vse zmenili. Pozabil pa sem jih vprašati, koliko dni viza sploh velja (da si znam pač bolj natančno splanirati potovanje). Zato tudi moje vprašanje na forumu…
Sicer pa viza stane 12 jurjev na ambasadi, 20 na Renee-ju (z garantnim pismom vred) oz. 30, če se ti močno mudi…
lp
Evo en predlog:
mal proti severu pogledat – do St.Petesburga, vmes se se v Novgorodu vstavs (obvezno it na kosilo v kremeljsko restavracijo – v obzidju – nobl, dobr, pa pocen, pa v tem mestu majo se njihovo banjo uno pravo neskomercializirano). proti vzhodu imas pa na zacetku Urala mesto Kazan (prestolnica tatarov), tam se potem nazajgrede proti Moskvi lohk mal po Volgi z ladico peles, pa une vasice naselja vids (Cheboksari, Kozmodimjansk……) – supr….
…ja je pa ponavad vse od casa odvisn, tko, da do Peterburga je eno noc z vlakom, do Kazana pa kako uro vec…
Lp”M
Forum je zaprt za komentiranje.