Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RUSIJA BO ZAVZELA VEČJI DEL EVROPE

RUSIJA BO ZAVZELA VEČJI DEL EVROPE

globalresarch.ca

Problem NATA je njegov obstoj

Preberi.

Dokler je gospod Janez Janša še živ in tudi pozneje, se nam Rusov ni bati.

A bo spet Rusija reševala Evropo pred fašistično golaznijo?
Da v Berlinu vrže dol Blackrockovega pudeljna Merza in v Bruslju sname dol Kuzlo von der Lajno?

Rdeča armada bo očitno spet morala čistiti nesnago ven iz Evrope.

Me briga kdo je katera politika, vsaj toliko moramo gledati, da čim dlje zavlečemo socialno točkovanje in digitalni nadzor do zadnjega nevrona.  4 leta žjvljenja še  je lahko ogromno.  Pa pač bomo  volili, kar ni prorusko.

Rusija bo vzela del Ukrajine, ostalo bo pa razjebana tampon cona, EU bodo pa gospodarsko odjebali in se usmerili drugam, oziroma so se že 🙂

Niti 20% ukrajine jim ni ratal v več k desetletju….ampak to so sam zalet jemal, sedaj bodo eu zavzel 😀

Luzerji patetični. Rusi bodo svet zavzel. Mon incelčki bodo 18 letne device imel, mon socialci bodo pomagali svet rešit 😀

Odgovor na objavo uporabnika
seveda bo, 14.09.2025 ob 19:14

Niti 20% ukrajine jim ni ratal v več k desetletju….ampak to so sam zalet jemal, sedaj bodo eu zavzel 😀

Luzerji patetični. Rusi bodo svet zavzel. Mon incelčki bodo 18 letne device imel, mon socialci bodo pomagali svet rešit 😀

Si zadolžen, da demantiraš resnico.

Angleži plasirajo najboljše članke v to smer (kar Evropejcem ni v interesu, ne  dovoljeno, ker so za to plačani…), vendar si je  članke pametno prebrati in spremljati.

Evropa ne sme izvedeti za Rusko strategijo, jasno da ne.

Pametnemu dovolj.

Ruski troli se takoj vsujejo z emotikomi, zasmehljivi demanti, itd…zadolženi so, da ponižujejo Evropo in prikrivajo vse ruske informacije.

Mene loh. Mislim ker pod tem golobom ni za žvet. Loh smo jutri Rusi, briga me. Sploh ne rabi vojne, sam pove naj da smo zdj mi rusi.meni je ok. Itq me pobira od davkov,standart mi gre na dol in to je to. Delodajalc je ok, ampak jamra da smo zanj pocasi predragi in da razmislja o zaprtju. Država nas cuza na vsakem vogalu da daje pedrom za operacije in migrantom za udobje. Bolni otroci računajo na naše zamaške, Golob se medtem mastno poroča na “privat” poroki. Bmk za to slovenijo

Osli, 14.09.2025 ob 19:37

Mene loh. Mislim ker pod tem golobom ni za žvet. Loh smo jutri Rusi, briga me. Sploh ne rabi vojne, sam pove naj da smo zdj mi rusi.meni je ok. Itq me pobira od davkov,standart mi gre na dol in to je to. Delodajalc je ok, ampak jamra da smo zanj pocasi predragi in da razmislja o zaprtju. Država nas cuza na vsakem vogalu da daje pedrom za operacije in migrantom za udobje. Bolni otroci računajo na naše zamaške, Golob se medtem mastno poroča na “privat” poroki. Bmk za to slovenijo

da da.  Kam ga pa vleče?

RTrol.  V dveh letih boš pri njemu golobčku  v rusko-kitajskem sistemu.

Realna reala, 14.09.2025 ob 19:03

Rusija bo vzela del Ukrajine, ostalo bo pa razjebana tampon cona, EU bodo pa gospodarsko odjebali in se usmerili drugam, oziroma so se že 🙂

O lej ga pičkico imperialistično, spet nabija. Nazadnje si se skrival pred mano komunajzer stalinistični wagnerjev nacistični.

Zakaj točno bi Rusi Evropo zavzemali? A da bodo milijone migrantov futrali? Pa feministične nevladne organizacije plačevali?

Koki?????, 14.09.2025 ob 19:46

O lej ga pičkico imperialistično, spet nabija. Nazadnje si se skrival pred mano komunajzer stalinistični wagnerjev nacistični.

Mnogo besed katerih pomen dvomim da poznaš 🙂

Reala, 14.09.2025 ob 19:32

Si zadolžen, da demantiraš resnico.

Angleži plasirajo najboljše članke v to smer (kar Evropejcem ni v interesu, ne  dovoljeno, ker so za to plačani…), vendar si je  članke pametno prebrati in spremljati.

Evropa ne sme izvedeti za Rusko strategijo, jasno da ne.

Pametnemu dovolj.

Ruski troli se takoj vsujejo z emotikomi, zasmehljivi demanti, itd…zadolženi so, da ponižujejo Evropo in prikrivajo vse ruske informacije.

Ja zadolžen sem ja. Ura bo osem….mislim da je čas da te oči in mami dostavita nazaj v polje. Vikend izhoda je konec.

seveda bo, 14.09.2025 ob 19:57

Ja zadolžen sem ja. Ura bo osem….mislim da je čas da te oči in mami dostavita nazaj v polje. Vikend izhoda je konec.

OJla. Članek preveri, x jih je poleg. Će misliš, da imajo Anglezi Polje, tudi to preveri.

Neregistriran, 14.09.2025 ob 19:51

Zakaj točno bi Rusi Evropo zavzemali? A da bodo milijone migrantov futrali? Pa feministične nevladne organizacije plačevali?

a ne de. Glavni so za destabilizacijo Evrope. Brihta nisi ravno.

Samo nerazgledanim tepcem še ni jasno, da je resnični problem Evrope nekdo drug, ne pa Rusi. Nekdo, ki je že v Evropi in tudi še kar naprej prihaja…

Fašisti,nacisti so se razpasli po Evropi in jo uničujejo.Rusi vedo,da imajo ogromno podpore evropejcev.Spet se bomo z brati Rusi borili proti nacistom in fašistom.Slava Rusom

Ja, Rusi destabilizirajo Evropo, ampak k sreči imamo kulturno obogatitev, ki jo prinašajo masovni ilegalci in nam popravljajo stabilnost.

Rusi so napadli Ukrajino zaradi lepšega življenja v Eu. 🙂

Migranta pa niti enega sprejeli,  lifrajo se v EU.

Halo.  Več milijonov Ukrajincev. Dobri so planerji.

Anonimno 2644, 14.09.2025 ob 20:15

Fašisti,nacisti so se razpasli po Evropi in jo uničujejo.Rusi vedo,da imajo ogromno podpore evropejcev.Spet se bomo z brati Rusi borili proti nacistom in fašistom.Slava Rusom

SLava vsem brez mozga za BRIKS.

X963, 14.09.2025 ob 20:25

Rusi so napadli Ukrajino zaradi lepšega življenja v Eu. 🙂

Migranta pa niti enega sprejeli,  lifrajo se v EU.

Halo.  Več milijonov Ukrajincev. Dobri so planerji.

Rusi so bratje. Napadejo svoje brate in sestre, katerim ne nudijo pomoči. Vedo, da jih bo živela Evropa,  katero je potrebno osvojiti.

pikimepiki, 14.09.2025 ob 18:50

A bo spet Rusija reševala Evropo pred fašistično golaznijo?
Da v Berlinu vrže dol Blackrockovega pudeljna Merza in v Bruslju sname dol Kuzlo von der Lajno?

Rdeča armada bo očitno spet morala čistiti nesnago ven iz Evrope.

Joj, Pikimepiki, kako oprano bitje si ti. Naivno in popolnoma zmanipulirano.

Kdor je bil v rusiji ve da tam vlada režim v katerem ne bi želeli živeti, vsak tak pač ne bo navijal za rusijo, je pa dejstvo da si putler želi nazaj imperij, ne da bi ta ozemlja rabil, on rabi samo imperij, več kot bo osvojil , bolj imeniten se bo zdel sam sebi.

Še vsak imperij je propadel, tudi ta bo, s tako hitrostjo kot rus napreduje bi Adolf prišel samo do prage in do jesenic, nič dlje

Aha, a to, da sta Hitler in Stalin z ramo ob rami napadla Poljsko 1939, da bi si jo razdelila, pa nič slišal pri pouku? In da Rusi sploh niso vedeli, kaj se dogaja in niso niti odgovarjali nazaj z ognjem, ko jih je Hitler 1941 nenadoma napadel, pa tako bratski so bili. Če Hitler ne bi bil pogolten in bi hotel zmago samo zase in ne bi odpikal Rusov, bogve kako bi se vojna odvila. Rusi in Nemci bi bili pa kompanjoni, kar so fašistični rusi že od začetka želeli. Ker so videli priložnost kraje ozemelj. To o celotni Evropi ki je baje fašistična, pa pobirate od ruske reklamne mašinerije, pa niti veste ne, ker ste prebutasti. Rusi vam vržejo v ksiht, da se borijo proti fašizmu v Evropi, vi pa zapopadete kot idioti. Edini fašist tukaj je Putin. Tako v svoji državi, kjer vlada totalna diktatura kot po deželah, ki jih želi okupirati.

Anonimno 6093, 15.09.2025 ob 06:31

Kdor je bil v rusiji ve da tam vlada režim v katerem ne bi želeli živeti, vsak tak pač ne bo navijal za rusijo, je pa dejstvo da si putler želi nazaj imperij, ne da bi ta ozemlja rabil, on rabi samo imperij, več kot bo osvojil , bolj imeniten se bo zdel sam sebi.

Še vsak imperij je propadel, tudi ta bo, s tako hitrostjo kot rus napreduje bi Adolf prišel samo do prage in do jesenic, nič dlje

Je slabši režim v Evropi.Vprašaj Nemce,Francoze,… Tudi Ukrajinci bi raje živeli pod Rusijo kot pa pod EU.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close