rumeni lasje
Spostovani!
Pisala sem vam ze zaradi moje blond barve, ki je prevec rumena. S frizerjem sva resila zadevo tako, da so mi celotno dolzino las (posteno preko ramen mi segajo) posvetlili z blagim blanzem, nato pa tonirali in rezultat je bil krasna srebrno platinasta barva.
Prvi problem je ta, da se toner prehitro izpere, drugi pa ta, da mi vsak mesec izrastek sproti svetlijo in tonirajo celotno dolzino, kar je zelo zelo drago. Zanima me, kaj menite o tem sprotnem svetljenju, saj imam srednje mocne in goste lase. in se to: Glede na to da je moja barva svetlo rjava z veliko rdecega pigmenta – ali bi lahko pridobili malo temnejsi hladen ton, a brez svetljenja, ali se brez svetljenja pridobi le zlata barva?
Hvala in uspesno delo vam zelim se naprej!
Draga dalida.
Brez toniranja bi bili vaši lasje rumeni, oranžni, rdeči (od svetlejših proti temnejšim tonom).
V Vašem primeru vidim rešitev v svetjejših pramenih, kjer ne bi bili vsi lasje pobarvani. Barvali bi le narastek z prameni ( na pribl. 6-8 tednov) in bi bil rezultat veliko bolj zdrav za lase, pa še ne bi bilo potrebno 2x barvati las.
Lep pozdrav
Stevo
Forum je zaprt za komentiranje.