“Rumeni” forumski žurnaližem
a bi ti vedla kje tipkaš??? mal se updejtejej … net pozna svoj denar: BitCoin’s ☺[/quote]
Sumim, da se med vama nekaj ♥ plete![/quote]
dlje pa ne bova prišla kot, da ves forum sumi ☺
a bi ti vedla kje tipkaš??? mal se updejtejej … net pozna svoj denar: BitCoin’s ☺[/quote]
Ah, Paco…
Med nama se je že zdavnaj spletlo. Bila je ljubezen na prvo črko. Pa saj vidiš – že moderatorji čivkajo o tem. Ampak on namesto da vzame tamburico in mi s svojim raskavim glasom zapoje kaj lepega pod mojim balkonom, visi kot smrkelj pod mojimi posti. In namesto da zbere 4 evrčke in me pelje na kavo, raje zbira nekakšne BitCoine. A jaz ga imam vseeno rada, to mojo staro crko [sup]mišljeno ljubkovalno[/sup]♥♥♥
Ah, Paco…
Med nama se je že zdavnaj spletlo. Bila je ljubezen na prvo črko. Pa saj vidiš – že moderatorji čivkajo o tem. Ampak on namesto da vzame tamburico in mi s svojim raskavim glasom zapoje kaj lepega pod mojim balkonom, visi kot smrkelj pod mojimi posti. In namesto da zbere 4 evrčke in me pelje na kavo, raje zbira nekakšne BitCoine. A jaz ga imam vseeno rada, to mojo staro crko [sup]mišljeno ljubkovalno[/sup]♥♥♥[/quote]
ajde, kse že tako ponujaš – na spodobno dozo (3x smrtno) strupa te pa res povabim — plačaš sama ♥♥♥
v teh letih si me že prehitela
Ah, Paco…
Med nama se je že zdavnaj spletlo. Bila je ljubezen na prvo črko. Pa saj vidiš – že moderatorji čivkajo o tem. Ampak on namesto da vzame tamburico in mi s svojim raskavim glasom zapoje kaj lepega pod mojim balkonom, visi kot smrkelj pod mojimi posti. In namesto da zbere 4 evrčke in me pelje na kavo, raje zbira nekakšne BitCoine. A jaz ga imam vseeno rada, to mojo staro crko [sup]mišljeno ljubkovalno[/sup]♥♥♥[/quote]
ajde, kse že tako ponujaš – na spodobno dozo (3x smrtno) strupa te pa res povabim — plačaš sama ♥♥♥
v teh letih si me že prehitela[/quote]
Super …. no, malo bi se lahko upiral, saj veš… :)))
Zdaj si pa samo še spucaj zasebna sporočila – veš koliko giga ljubezni imam za poslat… :)))
v teh letih si me že prehitela[/quote]
Zdaj si pa samo še spucaj zasebna sporočila – veš koliko giga ljubezni imam za poslat… :)))[/quote]
Ne skrbi … dokler ne boš dobra kot mrzla pečenka, boš lahko pošiljala ljubezenske izjave v Had ☺
Zdaj si pa samo še spucaj zasebna sporočila – veš koliko giga ljubezni imam za poslat… :)))[/quote]
Ne skrbi … dokler ne boš dobra kot mrzla pečenka, boš lahko pošiljala ljubezenske izjave v Had ☺[/quote]
Tako, tako, malo se upiraj, bodi nedostopen, da se bom malo namatrala. Saj veš :)))
V kakšen Had? Od tam ti pišem, Erinija.
Si mislil mogoče Haag?
Ne skrbi … dokler ne boš dobra kot mrzla pečenka, boš lahko pošiljala ljubezenske izjave v Had ☺[/quote]
Tako, tako, malo se upiraj, bodi nedostopen, da se bom malo namatrala. Saj veš :)))
V kakšen Had? Od tam ti pišem, Erinija.
Si mislil mogoče Haag?[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.