Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Rumeni” forumski žurnaližem

“Rumeni” forumski žurnaližem

Vsaj dvakrat na teden se nasmejim tvojemu strupenemu jezičku:) !!

To pa zato,ker si kljub mladosti ,izredno zrel.

ta najbols zdravilo bi blo dat nm3w kompletno na “ignore” od nas useh, pozornost nanj skrcit na nulo!

Ja in potem mu bo “hrane” zmanjkalo,ker bo celo opremo razbil hahaha

a bi ti vedla kje tipkaš??? mal se updejtejej … net pozna svoj denar: BitCoin’s ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a bi ti vedla kje tipkaš??? mal se updejtejej … net pozna svoj denar: BitCoin’s ☺[/quote]
Sumim, da se med vama nekaj ♥ plete!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ptička mi je povedala da se je v Margi zatreskal hehe::)))

To bi znal bit najbolj ogaben par vseh časov.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

a bi ti vedla kje tipkaš??? mal se updejtejej … net pozna svoj denar: BitCoin’s ☺[/quote]
Sumim, da se med vama nekaj ♥ plete![/quote]
dlje pa ne bova prišla kot, da ves forum sumi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ah, Paco…
Med nama se je že zdavnaj spletlo. Bila je ljubezen na prvo črko. Pa saj vidiš – že moderatorji čivkajo o tem. Ampak on namesto da vzame tamburico in mi s svojim raskavim glasom zapoje kaj lepega pod mojim balkonom, visi kot smrkelj pod mojimi posti. In namesto da zbere 4 evrčke in me pelje na kavo, raje zbira nekakšne BitCoine. A jaz ga imam vseeno rada, to mojo staro crko [sup]mišljeno ljubkovalno[/sup]♥♥♥

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sadni, tebi za to še v paru ni treba biti.

Ah, Paco…
Med nama se je že zdavnaj spletlo. Bila je ljubezen na prvo črko. Pa saj vidiš – že moderatorji čivkajo o tem. Ampak on namesto da vzame tamburico in mi s svojim raskavim glasom zapoje kaj lepega pod mojim balkonom, visi kot smrkelj pod mojimi posti. In namesto da zbere 4 evrčke in me pelje na kavo, raje zbira nekakšne BitCoine. A jaz ga imam vseeno rada, to mojo staro crko [sup]mišljeno ljubkovalno[/sup]♥♥♥[/quote]

ajde, kse že tako ponujaš – na spodobno dozo (3x smrtno) strupa te pa res povabim — plačaš sama ♥♥♥

v teh letih si me že prehitela

ampak bil bi par iz različnih legelj … ne kot ti z mamico

Ah, Paco…
Med nama se je že zdavnaj spletlo. Bila je ljubezen na prvo črko. Pa saj vidiš – že moderatorji čivkajo o tem. Ampak on namesto da vzame tamburico in mi s svojim raskavim glasom zapoje kaj lepega pod mojim balkonom, visi kot smrkelj pod mojimi posti. In namesto da zbere 4 evrčke in me pelje na kavo, raje zbira nekakšne BitCoine. A jaz ga imam vseeno rada, to mojo staro crko [sup]mišljeno ljubkovalno[/sup]♥♥♥[/quote]

ajde, kse že tako ponujaš – na spodobno dozo (3x smrtno) strupa te pa res povabim — plačaš sama ♥♥♥

v teh letih si me že prehitela[/quote]

Super …. no, malo bi se lahko upiral, saj veš… :)))
Zdaj si pa samo še spucaj zasebna sporočila – veš koliko giga ljubezni imam za poslat… :)))

v teh letih si me že prehitela[/quote]

Zdaj si pa samo še spucaj zasebna sporočila – veš koliko giga ljubezni imam za poslat… :)))[/quote]

Ne skrbi … dokler ne boš dobra kot mrzla pečenka, boš lahko pošiljala ljubezenske izjave v Had ☺

Zdaj si pa samo še spucaj zasebna sporočila – veš koliko giga ljubezni imam za poslat… :)))[/quote]

Ne skrbi … dokler ne boš dobra kot mrzla pečenka, boš lahko pošiljala ljubezenske izjave v Had ☺[/quote]

Tako, tako, malo se upiraj, bodi nedostopen, da se bom malo namatrala. Saj veš :)))

V kakšen Had? Od tam ti pišem, Erinija.

Si mislil mogoče Haag?

Ne skrbi … dokler ne boš dobra kot mrzla pečenka, boš lahko pošiljala ljubezenske izjave v Had ☺[/quote]

Tako, tako, malo se upiraj, bodi nedostopen, da se bom malo namatrala. Saj veš :)))

V kakšen Had? Od tam ti pišem, Erinija.

Si mislil mogoče Haag?[/quote]

hahaha joj.Sej tja ja..

[/quote]
… zmen se z modijem … meni se ne da ponavljati že 1x natipkanega

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close