Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Rumeni” forumski žurnaližem

“Rumeni” forumski žurnaližem

Ali veste, da je možno, da ima Margot- večji ščegi kot pa lahko faše otepača?
Da ja Matjazko skoraj zagotovo zaljubljen v moške s tricepsi?
Da DoSadni jemlje depresive, ker čuri, da je aseksualnost nalezljiva?
Da Spider ustanavlja mednarodno zduženje nabildancev, ki imajo več “radiatorjev” kot multiorgazmična bejba orgazmov??
Da Zmedena_Samica seksa samo z antimaterijo?
Da Marko pretepa svojo partnerico, ker ne zna delati čevapov?
Da je Robi sam sebi stara mama?
Da je Gupi kastriran tip?
Da je Antilopa sama sebe ovadila zaradi samoposilstva?
Da IT_ka ustanavlja nedružbo opredeljenih?
Da je Klepetulja samo to – klepetulja?
Da je Neznanka-X v bistvu moški hormon-Y?
Da Paco Moralez ni to ampak je nekaj drugega?

in .. presenečenje — NM-3w je trispolnik ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

o robiju in antilopi sta zmagovalni..hahahaha…tudi ostale so hude..hahaha…………

stari ata, se strinjam – 2 kili žebljev, pol kile viagre, hamer in lopata, potem pa pljunek na dlan in štemat… 😀

Zdaj pa se malo umirite, spijte kaj, da uspavate še tiste preostale 4 sive celice, ki so vam ostale, kakor pa da ste nadležni z off-topiki na forumu. Če vaša skromna pamet tega ni opazila/doumela, ste 99% ljudi tu “rahlo antipatični”, ker verižno štampate suhoparne, lajnaste kracarije s hudim manjkom osnovne kulture, domišljije in izvirnosti, kjer vse teme pomalem zaidejo na genitalna področja in druge prebavno-izločevalne procese s primesmi spominov in nostalgije iz začetka 80-tih, ko ste menda zadnjič in to celo brez proteze …. 😀

Zdaj pa poziv, naj vam bode velik izziv napisati še kak članek ali repliko, kjer boste morali tudi MISLITI!, če vam jezik spet ne bo prehiteval pameti. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Definitivno najslabši humor vseh časov. Nič čudnega, da si brez prijateljev v reali.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forumska “bogata dedinja” Paris Hilton je primorana hoditi peš, ker se ni znala naučiti pravil o prednosti v križišču. V ta namen si je nabavila novo čivavo. :))

NM-3w je pri spovedi za pokoro dobil nalogo, da napiše same hvalospeve o sodelujočih na forumu. Ker pohvalo težko iztisne iz sebe, je šel v samostan, da ga tam spreobrnejo. :))

Še ena za Matjažka, ker je po svoje simpatičen – Matjažko se je odločil žrtvovati za dobrobit človeštva, zato se bo poročil z žensko, starejšo od 40 let. :)) Antilopa obžaluje, ker ji je zaradi tega trapastega kriterija ušel princ iz sanj.

Razkrinkal si me!! Priznam, sem Ilich Ramirez Sanchez imenovan tudi Carlos aka Šakal!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

a mi natipkaš kakšen templejt … jaz bom pa nicke notri nafrcal — priti pliz ☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Še čudno da si mojo malenkost pustil “preživeti”..)

pravo vprašanje je (pa ne samo za tebe) – zakaj nisi omembe vredna ☺

Ooo hvala lepa:))

Vzamem kot kompliment,glede na to gdo je avtor:)

Še zasmiliti se mi ne moreš več..na vkljub tvojemu cviljenju,da naj se že registriram..)

Nimam časa zate,žal..

NeMči, a lahko naročnino za ta žurnal z dajnersom poravnam?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

aha … pa surla do tal in v jok pod kovter ☺

“tvoj čas” ti je potekel 3 dni po zadnejm “cviljenju”

jaz tega, da nimaš “časa” za mene ne obžalujem … ponudim – če je sprejeto OK, če ni tudi OK. simpl.

Pa daj,kakšne pa streljaš joooj.Pa kaj bi ti sirotlek ponujal eh eh..propalitet današnje družbe si.

Zato si pa jezen na cel svet ubogo bitje.

Kakšna užaljenost, ker nisi med izbranci/kami!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

a dej no … a ti veš kaj česar jaz ne vem?? .. še vedno sem za vsaj Balkan “zakon”, bog in batina in IME (in mi glede na to, koliko se hočem sam izrabljati zadošča). ☺

zmedenka – če ne ločiš med židovskim – ciničnim humorjem in jezo … si pač omejena v doumevanju sveta, navad, kultur …
meni je “svet” zelo všeč … sploh, ker roizvaja pofukljive bejbe, meni daje zaslužek, proizvaja dobrine, ki so mi všeč … in me poganja, da funkcioniram na svoj način ☺

Lep vecer zelim v tvojem svetu.To je pa tudi vse od mene.

ni bilo treba … ker si že dolgo tako ven, da več ne gre.

NMju je spet cuker pau…… :/

Rabi ta človek konstantno pozornost, oboževanost in ko/če je ni oz on trpi pomanjkanje si umisli temo v katero zvleče ljudi, ki jim zavida. Problem je ker to ne zna naredit ne nek kulturen način, ker ga pač ni vajen v svojem svetu, potem misli, da je vsaj duhovit če se iz koga norčuje na skrajno beden način….
Saj ni pomembno kaj počne samo, da se nekaj dogaja okol njega pa je srečen. :/

Evo in tu je še moj kamenček v mozaiku njegove sreče :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Rabi ta človek konstantno pozornost, oboževanost in ko/če je ni oz on trpi pomanjkanje si umisli temo v katero zvleče ljudi, ki jim zavida. Problem je ker to ne zna naredit ne nek kulturen način, ker ga pač ni vajen v svojem svetu, potem misli, da je vsaj duhovit če se iz koga norčuje na skrajno beden način….

Evo in tu je še moj kamenček v mozaiku njegove sreče :)))[/quote]
pikec od majnega in … ne vidim vzvoda, da se vmešavaš, ker pač nisi omenjen — po mojih kriterijih pač nisi omembe vredn ☺
kaj je kulturen način na netu … zblojenec – a tvoj “način” ima pa kakšen certifikat??? ali sam za sebe meniš, da si “avtoriteta”??? gnoj od slabo obvladljivega knjižnega jezika!!! — ja tudi pi.zda in k.u.rc sta tam omenjena!!

kavelja pe je v tem, da se na mj nick lepite kot muhe na drek. kdo je komu Hrana???

In kaj si jaz RES mislim?? – da je 1/3 folka (v svetovnem merilu, s tabo vred) čisto nepotrebna, da uničuje zrak, zastruplja vodo, povzroča nerede, misli, da morajo sposobni skrbeti za njihovo dobro, prodaja neke floskule neke “količine” podpisnikov, da imajo prav, pravice????
Smrt pedrom, lezbam, dopuščevalcem nenadzorovanega širjenja človeštva, zavistnežom, — Svoboda bolj sposobnim.

A-ja? Jaz pa kar na prvem mestu? Matr, sem mela zegen….

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Evo in tu je še moj kamenček v mozaiku njegove sreče :)))[/quote]
pikec od majnega in … ne vidim vzvoda, da se vmešavaš, ker pač nisi omenjen — po mojih kriterijih pač nisi omembe vredn ☺
kaj je kulturen način na netu … zblojenec – a tvoj “način” ima pa kakšen certifikat??? ali sam za sebe meniš, da si “avtoriteta”??? gnoj od slabo obvladljivega knjižnega jezika!!! — ja tudi pi.zda in k.u.rc sta tam omenjena!!

kavelja pe je v tem, da se na mj nick lepite kot muhe na drek. kdo je komu Hrana???

In kaj si jaz RES mislim?? – da je 1/3 folka (v svetovnem merilu, s tabo vred) čisto nepotrebna, da uničuje zrak, zastruplja vodo, povzroča nerede, misli, da morajo sposobni skrbeti za njihovo dobro, prodaja neke floskule neke “količine” podpisnikov, da imajo prav, pravice????
Smrt pedrom, lezbam, dopuščevalcem nenadzorovanega širjenja človeštva, zavistnežom, — Svoboda bolj sposobnim.[/quote]:D 😀 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D….

pi.zda in k.u.rc sta tam omenjena.….. omenjena! na eni strani, ti pa to tipkaš v vsak svoj komentar, če ti cuker pade in je ona kihnila ravno, ko si se namatral, da si ga stlačil tja….in pol spet od začetka in ves besen rabantiš tu vsak dan n krat…… 😀

Pa daj že skapiraj, da pišeš na javni del foruma in to lahko vsi berejo (če se jim glih ne upira, jih sili na bruhanje) in tudi komentiramo lahko vsi, ki si to želimo pa če imamo kaj pametnega za povedat al pa tut ne….. v teko plitki temi…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A-ja? Jaz pa kar na prvem mestu? Matr, sem mela zegen….[/quote]Zegn? Ma ti mu megliš um…..ki ga ni 😀

Odlično ON.

:))

Margi,ti si registrirana,pa te vseeno ima grdo hehe:)) Ejh bog se ga usmili haha

Naj nekdo že odpelje tega bolnika na zdravljenje.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close