Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rugelj in ženske revije

rugelj in ženske revije

Nekaj mi ni jasno, to bo verjetno zaradi tega, ker sem samo neumna in omejena ženska.
Zakaj revije, ki so namenjene v prvi vrsti ženskam, objavljajo kolumne velecenjenega dr. Ruglja, ki njihove bralke degradira in žali?
Tudi dolgočasi, ker vedno lajna eno in isto: da so ženske vsega krive, da je družba patološka zaradi žensk in podobne neumnosti.

Zakaj Ruglju sploh namenjati kakšno pozornost? Zakaj kupiti revijo, ki njegove članke objavlja in ga s tem posredno financirati? Pa mi Lepa & zdrava drugače čisto všeč.

Ne kupit revije.
Pa ne mislim zaradi dr. Ruglja, ampak na splošno. Na žalost so vse slo revije bolj kot ne zanič, avtorski članki so prava redkost, bolj kot ne prepisujejo eden od drugega, pa (preverjeno) iz tujih revij.
Jaz ful pogrešam eno dobro Slo revijo, pa je žal stanje tako, da imamo sto in eno revijo, a nobene dobre.
lp

se strinjam s tabo, fiona. na žalost je res tako.

Da se lahko malo nasmejimo.

Rugelj je pojava!

Za mene pa bo Rugelj za vedno ostal car. Je eden redkih moških s karizmo. Povedati moram, da se z njim absolutno NE strinjam ko klati neumnosti o pedrih in o ostalih marginalnih skupinah.

Se pa strinjam z njim o načinu preživljanja prostega časa, o zakonskem življenju, odnosih ipd. O vas ženskah pa sploh nima tako slabega mnenja kot si mislite. Njegova teorija je, da je več kvalitetnih žensk kot moških. Kar je čista resnica.

LP

Rugelj je zakon !!!!

Johanus

A SMEM VPRAŠATI ZAKAJ?

Še kar je povedal je res !!!!!!!!!!!!!!!!!

Johanus

še enkrat: rugelj je butelj, v bistvu bi on rabil pomoč

Drage Vreščeče damice!

Rugelj je k sebi spravil 98% vseh odvisnikov, ki so se zdravili pri njem !!!

Kaj porečete na to, da psihiater, ki ga je ves čas psoval, pripelje k njemu svojega zadrogiranega mulca in Rugelj ga “poštima” Zadnja, ampak uspešna rešilna bilka!!!
No, Rugelj ne zdravi samo odvisnikov. :-))))))))))) Drage dame. Imejte spoštovanje do uspešnega psihiatra. Nikoli ne veš…….

V globokem priklonu,

Johanus

Zame je on en navaden kreten!!!!!

Tjaška. ti natančno veš, da imam tebe rad! Zato se ne morem s teboj prerekat.

Samo to bi si dovolil pripomnit, da je v tem podalpskem plemenu valiko, veliko več, večjih kretenov, kot naj bi bil Rugelj.

Rugelj je zakon !

Tjaška tebe imam zelo, zelo rad, to tudi veš, ane !

Vedno tebi vdan, v globokem priklonu poljubljam roko,

Tvoj JOHANUS

Hvala Johanus in se strinjam,da je veliko večjih kretenov kot so on,ampak vseeno mi gre na k**** z svojimi izjavami:))Tudi jaz te imam rada Johanus:))))

Rugljev odnos do žensk, po njegovem mnenju krivih za vse težave tega sveta se mi zdi preprosto rečeno čudaški ampak človek v tem prostoru dejansko “deluje”. Uspeva mu rešiti ljudi, ki so že obupali. Nisem pristašica njegovih špartanskih metod zdravljenja ampak, če je zmožen izgubljencem povrniti nasmeh,…očitno potrebujejo neko višjo avtoriteto (saj niso imeli avtoritarnega očeta!) v podobi tiranskega psihiatra. Zato me sploh ne čudi, da nekatere ženske iz istega razloga potrebujejo branje kolumne v kateri so vedno znova krive za vse.

Priporočam v branje njegove knjige, koristne za prav vsakega, ki se želi naučiti čimveč koristnega za življenje.

Knjige:

Dolga pot
Zmagovita pot
Uspešna pot
Pot samouresničevanja
Dramatična pot

Preberite, ne bo vam žal!

Kolikor vem ga je prva žena znogirala, zdaj pa to vsem ženskam zameri.

ZNOGIRALA

Gospoda, to je nova slovenska beseda!!!!!!!!!!!!!!!

Prej n’č pol n’č !

v priklonu

JOHANUS

Rugelj je uspešen, ne pa spoštoven slovenski psihiater, ki uspešno odvaja pijance, spoštovan pa ni zato, ker uporablja metode,ki jih sodobniki smatrajo za srednjeveške.
Nikoli, ampak prav nikoli ni partner kriv za pitje paartnerja, zato se kar vsevprek z njim ne morem strinjati, da smo ženske krive za pitje moških- kaj pa v skupnostih, kjer pije ženska?
Ima pa zagotovo mnogo stvari prav in je res zakon!

Bravo Iza!!!!!!!!!!!

V priklonu,

JOHANUS

JOHANUS!

Mogoče ti ne bi škodil obisk pri gospodu,ki ga tako opevaš!!!To,da ponižuje ženske in da smo le me krive,da moški pijejo,da o tem kaj je rekel o homoseksualcih sploh ne govorim-to je zate spoštovan psihiater?!

Smejka,JOHANUSA premalo poznaš, da bi ga pošiljala h doktor Ruglju.
To,da dr.Rugelj pravi ,da so ženske krive za pitje alkoholika je deloma res in s tem poudari,da mora tudi ženska na sebi veliko spremeniti.Večina žensk misli, da je za vse kriv mož, ki pije.Je pa za dobre odnose v družini potrebno še veliko več, kakor abstinenca od alkoholnih pijač.Prav enako velja,če pije ženska,le da je tega nekoliko manj.
Je pa ekstremist, ki mu malokdo lahko sledi in ga malokdo lahko prenaša,ker se večina ljudi še vedno zanaša na svojo pamet in svojo svobodo mišljenja in dela,kar je pa tudi prav.
Lep pozdrav
Alenka

Draga Alenka!

Popolnoma prav ti dam-ne poznam Johanusa.Sem pa otrok,katerega oče pije in če pogledam svojo mami,ni prav nič kriva za to Kriva je tega,da ni opazila že na začetku,da je moj oče s seboj pritovoril cel kup nepospravljenih kufrov ( beri-težave je imel že prej,vendar so se te z leti le še stopnjevale ).Sem pa tudi človek,ki ima rad svoje prijatelje in nekaj od teh je pač homoseksualcev.Veš,večina je boljša od nas,ki smo baje normalni.Gospod Rugelj in tudi Johanus,sta mi s svojim mnenjem pač stopila na šibko točko.Rada imam svojega očeta,žal mi je le,da je tako šibka oseba.Rada imam svojo mami,ki je najboljši človek,kar jih poznam in rada imam svoje homoseksualne prijatelje,saj sem jih v stiski velikokrat prosila za pomoč,pa me nikoli niso zavrnili.Ljudi,ki jih imam rada,pa bom vedno branila in jim stala ob strani!In oprosti,če sem užalila kogarkoli.Mnenje teh dveh gospodov je pač letelo na tiste,ki mi v življenju pomenijo največ!

Pozdravček!

Spoštovana g. Smejka!
Če bi dobro poslušali g. Ruglja, bi mu pritrdili, da je za zvezo vaše mame in očeta kriva vaša mama, ker ga ni pravi čas nagnala. G. Rugelj priporoča tri leta skupnega življenja in šele po tem obdobju naj bi ženska, ki je po tem času ugotovila, da sta za skupaj, tudi zanosila. Moja nesrečne sestra, ki ji je pretepaški mož pomagal do prostovoljne odločitve za smrt, o taki poskusni dobi ni vedela nič in je kar zanosila, se poročila in bila prvič tepena že prvi teden skupnega življenja…in tako do nesrečnega konca.

LP

Dokler nisem vzela v roke eno njegovih knjig, sem imela podobno misljenje kot nekateri, da je sovinisticni kreten.
Zdaj pa se strinjem z Miskom, Alenko in Selmo.
Kar se pa tice njegovih izjav o homoseksualcih in zenskah, ki so krive za vse, je moje mnenje, da gre zgolj za vzbujanje pozornosti in provokacijo, da bi se ljudje predramili in ga zaceli poslusati.
Vso cast za njegove uspehe na terapevtskem podrocju!
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close