RTV – Slovenija ne bo nastopila na ESC
Slovenija nima nobene pravice moralizirat Izraelu dokler ne razčisti svoje krvave zgodovine in pomete pred svojim pragom.
Hamas je začel vojno, Hamas je odgovoren za svoje prebivalstvo ne Izrael. Kljub temu za razliko od Slovenije je Izrael poslal 100.000+ tovornjakov pomoči prebivalcem, ki jih sovražijo, in želijo ubiti, kar se v zgodovini vojn nikoli ni zgodilo!
Vsaka čast Izraelu jaz jim nebi dal ničesar, dokler ne izpustijo vse talce, položijo orožje in zapustijo “miroljubno religijo”
Itak da ja, 21.08.2025 ob 14:40
povej še, 21.08.2025 ob 14:36
Opranoglavi kreteni, peljite si Hamasovce domov in naj vam tam delajo družbo. Človek ne more verjeti, koliko debilov totalno verjame Hamasovi propagandi in lažem. Rezultat lažnivih main stream medijev!
Povej še, da smo antisemiti, ker smo proti genocidu arabskih semitov, opranec izraelske propagande
Ti budalo fuknjeno, v lajfu nisi nikoli nobenega Žida niti na 500 m videl, kaj šele, da bi karkoli vedel o njih. Najprej preberi kaj in se malo izobrazi o Judih, ker trenutno nisi vreden minute mojega časa.
Takoj jih opaziš. Deformirani so v duhu in fizično.
Anonimno 2936, 22.08.2025 ob 07:46
Slovenija nima nobene pravice moralizirat Izraelu dokler ne razčisti svoje krvave zgodovine in pomete pred svojim pragom.
Hamas je začel vojno, Hamas je odgovoren za svoje prebivalstvo ne Izrael. Kljub temu za razliko od Slovenije je Izrael poslal 100.000+ tovornjakov pomoči prebivalcem, ki jih sovražijo, in želijo ubiti, kar se v zgodovini vojn nikoli ni zgodilo!
Vsaka čast Izraelu jaz jim nebi dal ničesar, dokler ne izpustijo vse talce, položijo orožje in zapustijo “miroljubno religijo”
Danes so v ZN razglasili popolno lakoto v Gazi. Izrael blokira na tisoče šleperjev z mednarodno humanitarno pomočjo. Na tisoče šleperjev s hrano je izraelska vojska tudi že uničila in zažgala, ker se je po več tednih čakanja na žgočem soncu vsebina pokvarila. Izrael izvaja genocid z orožjem, načrtnim stradanjem civilistov in s pobijanjem ljudi čakajočih v vrsti na humanitarno pomoč. Od začetka vojne v Gazi do danes so pobili 62.000 ljudi od tega 18.885 otrok. Gazo so spremenili v koncentracijsko taborišče, ki ga nenehno obstreljujejo. Na majhnem ozemlju Gaze so uporabili za 4 atomske bombe razstreliva.
Forum je zaprt za komentiranje.