Roza za postavljanje ob rojstnem dnevu
Po internetu iscem rozo/mlaj za postavljanje ob okrogli obletnici. Prijateljica bo kmalu 40 in s prijatelji smo se pogovarjali, da jo presenetimo in ji postavimo mlaj. Na internetu sem sicer nekaj nasla in je zadeva kar draga. 60-70€) Zanima me ali je tu kdo, ki koga pozna, da to rozo prodaja ali jih izdeluje? Oziroma, tisti, ki ste mlaj ze postavljali za zensko, kje ste kupili to rozo?
Pa kaj ste čist zmešani s tem postavljanjem kiča? Pri vsaki drugi bajti so neki napisi, table, prometni znaki. Bolano do amena!
Pa prov posiljujete s tem. vsak, ki se mu bliža okrogla obletnica moli, da se ne bi kvazi frendi spomnili na to budalaščino. Ma ga ne poznam, ki bi mu to bilo všeč. Pa še stroške mu narediti, ko greste postavljat in zahtevate jedačo in pijačo.
Pa dejte si mir!
Tole postavljanje rož, znakov, napisov, celo slikice sem že videla, in ni da ni,…aja, pa napis, POTROBI!!! ko se pelješ mimo,..itd,………………………………
Pa kaj se vam je čisto utrgalo al kaj??
Zakaj bi moral nekdo za mojo okroglo obletnico hupati, ko se pelje mimo? niti ne ve kdo sem, ne pozna me….
Zakaj bi morala moja slika viset tam zunaj, češ, ona praznuje okroglih 30????
In?
Koga za božjo voljo to zanima??
Vsak praznuje kakor mu paše, eni ne praznujejo sploh. Pa kaj. Ampak tole je šlo pa čez vse mere dobrega okusa. Resnično.
Za ta denar, kolikor ta roža stane, bi jaz rajši slavljencu podarila nekaj, kar bi mu resnično nekaj pomenilo….Karkoli.
Pa spet za visoke jubileje še ne rečem…Ajde, 70, 80,.let…Ena roža…ajde…Ampak tam za 20,30,40 let….Brezveze… To je pa po mojem mnenju samo iskanje kvazi pozornosti in čisto nič drugega,. Res ta roža, brezvezen strošek, ki bi se ga dalo veliko bolj pametno unovčiti za nekaj, kar bi slavljencu veliko bolj pomenilo…in bi si zapomnil za celo življenje.
Bi rekla, da kdor želi tako pozornost, kot ke neka plastična roža za svoj okrogli jubilej, mu nekaj manjka v svojem življenju.
Naj cel svet ve, da praznujem 40!! WTF??? Kot da noben drug človek na tem planetu ne bi doživel okrogle obletnice…
To je podobno kot selfiji…Poglejte, kak frajer sem, poglejte kako sem lepa,…itd,….Isto sranje!!
Taki osebki imajo ogromno praznine v svojem življenju. Drugače ne more bit.
Kdo pa pravi, da je okrogla sploh prav in še ta pinki? Upam, da jo dovolj poznate. Da ne bo brati le, kolk je stregla sredi in zadi ?? Sem postavila ustrezno vprašanje al manj? Pinki je za male. No tud velike. Kolk mi je bilo všeč blago, pa nisem mogla takrat. Fantazijska sem, lep. Pa so ga mi za breztežnosti neobletnico kupli. Še danes imam lepo serijo obleko. Ne roza. ???????
Razgrajanje, 10.03.2022 ob 04:41
Kdo pa pravi, da je okrogla sploh prav in še ta pinki? Upam, da jo dovolj poznate. Da ne bo brati le, kolk je stregla sredi in zadi ?? Sem postavila ustrezno vprašanje al manj? Pinki je za male. No tud velike. Kolk mi je bilo všeč blago, pa nisem mogla takrat. Fantazijska sem, lep. Pa so ga mi za breztežnosti neobletnico kupli. Še danes imam lepo serijo obleko. Ne roza. ???????
Želim povedati, da sem bila hvaležna. ???? Obstajajo ob reakcijah drugačna presenečenja.????? Zato pravim, da upam, da jo poznate. Glih tolk, da ne bo hudovanja z vaše strani. ?☺
hočem mir, 02.05.2018 ob 10:59
Pa kaj ste čist zmešani s tem postavljanjem kiča? Pri vsaki drugi bajti so neki napisi, table, prometni znaki. Bolano do amena!
Pa prov posiljujete s tem. vsak, ki se mu bliža okrogla obletnica moli, da se ne bi kvazi frendi spomnili na to budalaščino. Ma ga ne poznam, ki bi mu to bilo všeč. Pa še stroške mu narediti, ko greste postavljat in zahtevate jedačo in pijačo.
Pa dejte si mir!
??
Mene je sram, ko jih vidim kako vsi stojijo zbrani pri tisti roži, pa slikanje, nazdravljanje,… sosedi pa dol zijajo in se jim režijo.
D res dd, 10.03.2022 ob 11:45
??
Mene je sram, ko jih vidim kako vsi stojijo zbrani pri tisti roži, pa slikanje, nazdravljanje,… sosedi pa dol zijajo in se jim režijo.
nimajo vsi tako ponotranjenega samosovraštva, da bi jim bilo nerodno, ko so v središču pozornosti.
eni celo prenesejo, da se jim javno čestita za rojstni dan.
Forum je zaprt za komentiranje.